Blog

TOP 10 Leukste Konijnen Speeltjes

TOP 10 Leukste Konijnen Speeltjes

Wat zijn ze toch leuk de konijntjes en hoe leuk kunnen ze soms met hun speelgoed spelen, omhoog gooien en erachteraan vangen of super snel door een tunnel heen rennen. Konijntjes kunnen ons echt laten merken wat ze wel en wat ze niet leuk vinden en dat wat ze ons hebben ingefluisterd hebben wij in een handig lijstje opgesomd voor alle baasjes!

Knaagdieren ondersteunen tijdens de jaarwisseling

  • Geschrieben am
  • Durch DRD Knaagdierwinkel
  • Geposted in vuurwerk
  • 0
Knaagdieren ondersteunen tijdens de jaarwisseling

Ieder jaar wordt het nieuwe jaar weer ingeluid met een hele boel harde knallen en felle lichten oftewel vuurwerk! Onze kleine huisdieren kunnen hier last van krijgen, de felle lichten en harde klappen zijn erg angstaanjagend voor konijnen en grote knaagdieren zoals chinchilla’s, Degoe en cavia’s maar ook voor kleinere knaagdieren zoals hamsters, dwerghamsters, gerbils etc. kan dit een nare ervaring zijn.

Het Darmprotocol voor Knaagdieren & Konijnen

Het Darmprotocol voor Knaagdieren & Konijnen

Het darmprotocol is ontwikkeld om houvast te bieden bij tal van situaties en kan helpen bij: het herstellen van de darmgezondheid, dieren met een gevoelige huid en kriebel, een niet-optimale spijsvertering, steeds terugkerende indringers en gasten, ondersteunen bij gedragsproblemen, voedselincompatibiliteit met bepaalde voeding.

Verzendkosten vanaf 2020

  • Geschrieben am
  • Durch DRD Knaagdierwinkel
  • 0
Verzendkosten vanaf 2020

Ieder jaar vindt er weer een nieuwe berekening plaats van de kostenstijging van de verzendkosten bij de verschillende Post maatschappijen. De kostenstijging zit met name in de toenemende brandstof-, loon-, algemene bedrijfskosten en een toenemende vraag van de markt, er wordt immers veel meer online besteld. Ook heeft het verduurzamen van de verzending invloed op de kostenstijging. Er wordt momenteel steeds meer aandacht voor het milieu gevraagd en aan besteed.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »