• Voor 17 uur besteld volgende dag bezorgd
  • Zaterdag verzending
  • Afhalen in Hoogeveen NL
Witte Molen PUUR Mini-Hamster & Friends
PUUR Mini-Hamster & Friends €3,95

PUUR Mini-Hamster & Friends

€3,95
Auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 17 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Witte Molen PUUR Mini-Hamster & Friends

Feinschmecker-Müsli für Mini-Hamster, Rennmaus & Maus mit Mehlwürmern, Sonnenblumenkernen, Holunder, Leinsamen und Apfel

Witte Molen PUUR Mini-Hamster & Friends ist ein abwechslungsreiches Gourmet-Müsli für Zwerghamster, Rennmäuse und Mäuse. Die Diät enthält spezielle Zutaten, die auf die Ernährungsbedürfnisse Ihrer kleinen Nagetiere abgestimmt sind. Weiße PUUR Mini-Hamster enthalten keine künstlichen Konservierungsstoffe, Farbstoffe oder Aromen. Alle Nährstoffe sind speziell für ein gesundes und glückliches Nagetierleben formuliert. Ihr Hamster, Rennmaus oder Maus werden pure Aromen aus der Natur genießen!

Mit hochwertigen tierischen Proteinen
Yucca hilft gegen unangenehme Gerüche
Die ausgewogene Zusammensetzung mit Proteinen tierischen Ursprungs, zugesetzten Vitaminen und Spurenelementen sorgt für zusätzliche Vitalität
Die vorhandenen Präbiotika tragen zu einer gesunden Verdauung bei
Ohne künstliche Farb- und Konservierungsstoffe

Ernährungsberatung Witte Molen PUUR Mini-Hamster & Friends

Ein Hamster, eine Maus oder eine Rennmaus benötigt je nach Alter und Gesundheitszustand etwa 10-15 Gramm Futter pro Kilogramm Körpergewicht und Tag. Stellen Sie sicher, dass die Tiere alle Zutaten fressen. Immer unbegrenzten Zugang zu Heu und frischem Trinkwasser gewähren. Produkt trocken, kühl und dunkel lagern.

Speichern

Eigenschaften
Inhoud: -
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Besonderheiten: -
Witte Molen PUUR Mini-Hamster & Friends
Nagetierpakete
Half Jaar Dwerghamster Voer Pakket Katoen & Witte Molen
Bewertungen
8 / 10
Nico 01 April 2021

Ik heb dit gekocht op aanraden van een hamsterfokker.

10 / 10
Ariejanne 01 Januar 2020

Super fijn voer ...heb al veel merken geprobeert maar hier doen ze het toch het beste op ...ik heb 1 syrtje en dwergjes en ze genieten er elke avond weer van!!!

10 / 10
xander 16 Juli 2019

Ik vind het heel lekker voor tussen de boterham lekker knapperig met een apparte naasmaak ik heb het het liefst gebakken in de pan met boter of olijfolie maar in het frietvet is het ook prima doe er wat mayonaise bij en ik ben de gelukkigste man op aarde

10 / 10
xander 16 Juli 2019

Ik vind het heel lekker voor tussen de boterham lekker knapperig met een apparte naasmaak ik heb het het liefst gebakken in de pan met boter of olijfolie maar in het frietvet is het ook prima doe er wat mayonaise bij en ik ben de gelukkigste man op aarde

10 / 10
L. 01 Februar 2019

Super voer voor een dwerghamster!! Echt een aanrader!

6 / 10
Beertje 30 Dezember 2018

Op zich een redelijke mix voor dwerghamsters, alleen jammer dat er te weinig eiwit in zit (17-24% wordt aangeraden afhankelijk van de leeftijd, deze bevat slechts 13%). Hierdoor ben je genoodzaakt extra meelwormen of garnaaltjes toe te voegen, wat niet ideaal is omdat deze (vooral de meelwormen) rijk zijn aan vet. Daarnaast vind ik in de mix een aantal ingrediënten die ik niet op de ingrediëntenlijst kan vinden, wat ik geen fijn idee vind. Kortom: op zich een redelijke mix, maar kan beter.

10 / 10
Ilja Claessen 03 November 2018

De grote donkergroene brokken en de lichtgroene brokjes in banaanvorm at mevrouw hier niet. Nu ik ze kleiner heb gemaakt eet ze alles wel! Wellicht komt dat ook doordat ze nog erg jong is en daardoor makkelijker kleiner voer weg krijgt. Erg goed voer. Ze ziet er super gezond uit.

10 / 10
kevin 01 November 2018

Valt goed in de smaak! Hij eet alleen nooit de grote donker groene brokjes

10 / 10
Mariska M. 02 Januar 2018

Ik heb dit voer voor mijn muisjes, ik mix het samen met de snack muesli. Ze vinden het erg lekker en doen het er goed op.

10 / 10
Blanca L. 28 Oktober 2017

Goed voer voor dwerg rusjes

10 / 10
Blanca 20 März 2017

Jammer dat het voer niet in grotere hoeveelheden te verkrijgen zijn. Veder lijkt me het prima voer.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »