Trixie Labyrinth Leif 35 cm
Labyrinth Leif 35 cm €19,99 €22,99

Labyrinth Leif 35 cm

€22,99 €19,99
Auf Lager
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Sprechen Sie uns gerne an, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Produktbeschreibung

Trixie Maze Leif 35 cm

Ein besonderes Spiel- und Schlafhaus für kleine Nagetiere wie Mäuse und Zwerghamster. Das Trixie Maze Leif Haus verfügt über vier Zimmer und ein abnehmbares Dach. Das Labyrinth kann über den Eingang vorne oder oben betreten werden und der Spaß kann beginnen! Es ist schön zu wissen, dass der Lief huis die natürliche Umgebung kleiner Nagetiere nachahmt. Schließlich leben die Tiere in der Natur in Höhlen mit Korridoren und mehreren Räumen.

Das Trixie Maze Leif House besteht aus unbehandeltem Naturholz.

Aus Naturholz
Ideal als Spiel- und Schlafhaus
Nähert sich dem natürlichen Verhalten der Tiere
Abnehmbares Dach
Mit Rampe und 4 Zimmern, von denen 2 einen abgedunkelten Schlafbereich haben
Mit Boden in den Schlafzimmern

harzfrei

Eigenschaften
Maße: 35 x 25 x 11 cm
Öffnungen: 5,5 cm | 6 x 7,5 cm (B x H)
Material: Holz
Unten öffen: Nein
Passend für: Nagetiere, Maus, Zwerghamster, Rennmaus
Besonderheiten: Die Produkte werden aus Weichhölzern ohne Harzkanäle hergestellt. Die von uns verwendeten Holzarten bilden kein Harz und werden lange getrocknet. Der von uns verwendete Kleber ist ebenfalls für Tiere ungiftig und besteht aus einer Zellulosemischung.
Trixie Labyrinth Leif 35 cm
Bewertungen
10 / 10
Femke Schouten 11 Juli 2022

Groot genoeg voor mijn goudhamster en een leuke deksel waar ik mijn wiel, water en eten op heb staan.

10 / 10
Lieke 17 August 2021

Heel erg mooi huis voor mijn hamster Wou hem echt al super lang, valt helemaal niet tegen. Lekker groot Veel ruimte, deksel kun je ook nog gebruiken voor voer en water en nog een huisje!

10 / 10
Tess 11 Oktober 2020

Heel mooi huis, hamster maakt er meteen gebruik van! Boven op de deksel een granieten steen met zijn eten en drinken, heel handig

10 / 10
Anja 20 Juli 2020

Dit is echt een geweldig huis! Het is vrij groot maar doordat je dingen op het dak kunt zetten bv een zandbad of looprad, bespaar je toch nog weer ruimte. Onze gerbils zijn er super blij mee!

10 / 10
Jennifer 02 Juli 2020

Mooi groot! Past in de breedte net in de Detolf, hamster ging er gelijk in!

10 / 10
Emmie 18 Januar 2020

Staat heel mooi natuurlijk in het hok ook mooie kwaliteit. Check alleen wel de afmetingen na zodat je zeker weet dat ie in je hok past want hij is wel erg groot maar verder echte aanrader!

10 / 10
R 03 Januar 2020

super leuk, mijn hamster heeft er erg veel plezier van. De afmeting van de deksel is echt exact 35 cm waardoor hij net niet in de diepte in mijn aquarium past, het huisje er onder valt er wel binnen. Even een klein randje er af zagen en hij past wel zoals ik het in gedachte had. Geen probleem, alleen wel even een aandachtspuntje voor anderen die aan hamsterscaping doen met een bak van 80x35cm :)

8 / 10
Lindsey 01 Januar 2020

Het is het lievelingsholletje van mijn dwergje, en ik gebruik het ook als plateau voor het looprad en waterbakje. De bovenkant is niet helemaal recht, maar het blijft natuurlijk hout

8 / 10
Kathleen 01 Oktober 2019

Onze muisjes vinden het top.

10 / 10
Mirthe 09 Juni 2019

Mijn gerbils zijn er zeer blij mee. 1 van de vakjes in de doolfhof gebruiken ze vaak als nestje. Ze hebben ook al een doorgangetje bij gemaakt onder het trapje. Ze zetten het helemaal naar hun eigen hand. Heb deze aangeschaft gehad voor als verhoog voor hun loopwiel van 30cm op te zetten. En die combinatie werkt perfect, loopwiel past er mooi op, en blijft goed staan.

10 / 10
ElloEllo 07 Dezember 2017

Ik denk dat dit eerlijk gezegd nog een van mijn favorieten huisjes voor hamsters is. In de Detolf kooi van Syr Bayou is hij erg fijn als een soort plateau, ik zet haar zandbakje en drinkbakje op het deksel, zo blijft het vrij van troep. Zij heeft enthousiast haar voedselvoorraad erin verborgen en ondanks een dikke zaagsellaag (30 cm op zijn dikst) slaapt ze toch nog het liefst hierin! "Extra" uitgangen zijn er enthousiast in geknaagd. Een ander huisje staat in de traliekooi van mijn hamster Boeddha, die gebruikte hem eerst als opslagsilo, maar naar enkele weken is ook zij toch ingetrokken als ware. altijd leuk om te zien hoe ze de boel toch weer inrichten!

10 / 10
snoepie 12 September 2017

leuk huisje mijn kleine schatje is er dol op

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »