• Voor 17 uur besteld volgende dag bezorgd
  • Zaterdag verzending
  • Afhalen in Hoogeveen NL
Trixie Spielturm 30 cm
Spielturm 30 cm €15,95 €16,99

Spielturm 30 cm

€16,99 €15,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Trixie Spielturm für kleine Nagetiere

Der Trixie Play Tower ist eine ganz besondere Konstruktion für kleine Nagetiere! Die Speeltoren bestehen aus 9 verschiedenen Räumen, die durch Holzwände voneinander getrennt sind. Ihr Nagetier kann über zwei Treppen und zwei Eingänge den Spielturm betreten und durchlaufen. Der Spielturm hat auch ganz oben eine Fressnapf und Ihr Nagetier kann über einen Ausgang auf dem Spielturm sitzen und die Aussicht genießen!

Naturholz
drei Stockwerke
mit 9 Zimmern, 2 Treppen und einer Fressnapf
mit zwei Eingängen
Plastikfenster zur Beobachtung des Nagetiers

Der Spielturm besteht aus unbehandeltem Naturholz und die Vorderseite ist mit Plexiglas verschlossen. Das Schöne an diesem Spielturm ist, dass Sie beobachten können, was Ihr Nagetier tut.

OUTLET: Die Outlet-Variante ist ohne Plexiglas.

harzfrei

Behalten

Eigenschaften
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Besonderheiten: -
Trixie Spielturm 30 cm
Bewertungen
8 / 10
Anneke 01 April 2021

Heel leuke toren, alleen kijkt mijn hamster er niet naar om. Ligt niet aan het product, die ziet er prima uit

10 / 10
Anja 20 Juli 2020

Onze gerbils zijn er super blij mee en zijn er dagelijks in te vinden. Ik heb wel het kunststof ruitje eruit gehaald en het doolhof tegen de ruit gezet.

10 / 10
pleun 02 Februar 2020

Mijn hamster zit er super veel in top product

10 / 10
Hennie 01 Mai 2019

een super gaaf ding,
waar de hamster heel blij mee is.

10 / 10
L. 01 Februar 2019

Onze Rus maakt er zeker gebruik van. We doen er regelmatig wat voer in en het is de volgende dag weer weg.

8 / 10
elsjedevisser 05 August 2018

Erg leuk voor n dwerghamster. Maar Syrische passen hier niet in. Ik leg m ook wel eens omgekeerd op de bodem van het hok onder een dikke laag bedding als meerkamerhuis. De plastick deksel laat ik er dan af en de open kant doe ik dan naar beneden zodat ie niet vies wordt. Als ik na verloop van tijd het hok weer ga schoonmaken is het heel leuk en interessant om te zien wat ze er mee gedaan heeft..in een kamertje liggen dan allemaal poepjes..in 1 of 2 kamertjes ligt allemaal eten..en in een kamertje heeft ze allemaal nestmateriaal verzameld en in weer n ander kamertje heeft ze haar holletje..je kijkt zo n beetje in het leven van een hamster zoals die in de vrije natuur zou leven..

8 / 10
Tobit 29 November 2016

Heel leuk ! ze konden wel wat meer opletten met de details. De gaten waar ze doorheen moeten zijn niet goed afgewerkt dus ik heb met een nagelvijl even alles bewerkt zodat er geen splinters zijn. Ook even goed met een doekje schoonmaken en dan is alles verder helemaal prima ! Niet voor grotere hamsters, alleen voor muizen of dwerghamsters.

10 / 10
Anja 05 Juni 2016

Wat leuk dat deze ook bij DRD Knaagdierwinkel te koop zijn! Ik heb er eens eentje gehad voor mijn dwerghamster, die vond dat echt super leuk!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »