Trixie Spielplatz Frida
Spielplatz Frida €15,95 €17,99

Spielplatz Frida

€17,99 €15,95
Nicht auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Bald auf Lager!
Produktbeschreibung

Frida Spielplatz für Nager

Laufen, Springen, Klettern und viel Spaß. Alles ist möglich in diesem schönen großen Nagetier Spielplatz. Da Nagetiere Vielfalt und Herausforderung benötigen, ist dies Spielplatz ideal. Zu keiner Zeit wird Ihr Nagetier noch gebohrt wie Frida in residence ist!

  • Naturholz
  • zweistöckiges Haus mit einem Turm, Tunnel und verschiedenen Kletter- und Scrambling-Optionen


Eines der beiden Häuser hat zwei Etagen. Das Obergeschoss kann durch Holztreppen Weidenbrücke zu erreichen. Die Hütten haben einen offenen Boden und sind beide leicht zu trennen.

Spielplatz Frida ist aus unbehandeltem Holz. Geeignet für viele verschiedene Nagetiere wie Mäuse, Gerbils, Hamster und Dwarf syrischen Hamsters.

Schöner großer Holzspielplatz ausgestattet mit:

  • 3x Weiden Treppe
  • 2x Kabine, 1 mit nach oben
  • Holztunnel

speichern

Eigenschaften
Materiaal: Holz (Cunninghamia lanceolata)
Afmetingen: 47 × 22 × 15 cm
Diameter: ø 4,5 x 7,5 cm | ⌀ 3,5 x 5
Geschikt voor: Nagetiere, Maus, Hamster, Rennmaus
Trixie Spielplatz Frida
Bewertungen
10 / 10
Diane 01 Juli 2019

Leuk speelhuisje, ook geschikt voor een grotere hamster!

10 / 10
Kelsey strijker 21 Januar 2019

Super leuk huisje de onderdelen passen inderdaad niet helemaal perfect maar het is niet heel erg en ik stoor mij er niet aan.

Mijn gerbil vind het geweldig en past hier ook prima in.

6 / 10
Karlijn Schrouff 20 Juni 2018

Leuk huisje. Onderdelen sluiten wel niet geweldig aan. Moest de gaatjes voor de bruggentjes zelf vergroten en de buis tussen de huisjes past niet geweldig (ook te zien in de eerste foto). Ruw hout en duidelijk niet gezand aan de binnenkant. Verder wel prima formaat. Iets aan de kleine kant voor mijn syrische hamster maar hij is wel een fan van wat kleinere huisjes.

10 / 10
rosa l. 01 Februar 2018

Leuk ruim huisje!!

10 / 10
Rosa 03 Januar 2018

Heel leuk huisje! Er is genoeg te doen voor mijn dwerghamstertje! Ik weet niet of syrische hamsters door de gaatjes kunnen trouwens.
Één opmerking heb ik wel maar dat is alleen voor mij een probleem geweest. Mijn hamstertje klom op het dakje waardoor het hoog genoeg was om uit de bak te springen. Voor de rest ziet het er gezellig uit en geeft het een leuke omgeving voor haar!

Heel erg bedankt!

10 / 10
Lindy Ottens 28 September 2017

Vandaag voor het eerst in het hok van mijn hamstertje gezet, en mevrouw heeft hier meteen haar intrek genomen. Staat heel leuk in het hok en het hout voelt stevig aan.
Super leuk als je aan hamsterscapen doet of weer eens wat anders wilt dan een standaard houten huisje.
Door het formaat heb je wel een redelijk grote kooi nodig, toch wel minstens 70 cm lang. (Sowieso als je hamsters houd, minstens 70 * 40 cm voor een dwergje.)

Op het platte huisje haar loopwiel gezet, en op het dak een wilgenbrug naar haar graaftoren. Dus je kan er heel creatief mee zijn!

10 / 10
Tim 05 Juni 2016

Leuk speel ding voor hamsters, die van mij vinden het heel leuk! Gaat ook lang mee en is goede kwaliteit.

10 / 10
Stephanie 05 Juni 2016

Heel leuk speltoestel voor mijn hamster. Op het plaatje ziet de Frida er al leuk uit maar als je m zo in het verblijf zet dan is het indrukwekkend, heel mooi en de hamsters hebben er veel plezier mee.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »