• Voor 17 uur besteld volgende dag bezorgd
  • Zaterdag verzending
  • Afhalen in Hoogeveen NL
Trixie Übungsrad aus Holz
Übungsrad aus Holz €14,95 €16,99

Übungsrad aus Holz

€16,99 €14,95
Nicht auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Bald auf Lager!
Produktbeschreibung

Trixie Holz-Heimtrainer für Nagetiere!

Das Trixie Wooden Exercise Wheel ist ein ideales Übungsrad für Nagetiere. Das Laufrad besteht vollständig aus unbehandeltem Naturholz. Es hat eine weiche, fast beruhigende Farbe, die zu jedem Aufenthalt passt. Das Laufrad hat dank des Korkens eine sehr angenehme und vor allem sichere Lauffläche. Dieses breite Korkprofil sorgt dafür, dass Ihr Nagetier einen Halt hat. Darüber hinaus steht das Trixie Wooden Running Wheel auf einer breiten, sehr stabilen Basis. Sie können das Rad problemlos an einer beliebigen Stelle in der Residenz platzieren.

Holzlaufräder laufen im Allgemeinen schneller als Kunststofflaufräder. Tiere, die an ein Kunststoff-Heimtrainer gewöhnt sind, müssen sich manchmal an ein Holz-Heimtrainer gewöhnen, weil sie sich mehr Mühe geben müssen, um es zu umgehen. Ein Hamster hat dafür mehr Ausdauer als der andere. Aus diesem Grund können wir nicht garantieren, dass alle Hamster dieses Laufrad vervollständigen können.

Vorteile Trixie Holz Übungsrad

Hergestellt aus unbehandeltem Naturholz
Das Laufrad läuft dank des Kugellagers leise
✔ Das Profil besteht aus Kork und daher haben die Tiere beim Laufen optimalen Halt
Weicheres Profil dank Korküberzug
Steht dank der breiten Basis fest und stabil

Nachteile Trixie Holz Übungsrad

Holzlaufräder sind weniger leicht zu reinigen als Kunststofflaufräder. Hierzu kann beispielsweise ein spezielles Urinspray verwendet werden.
Einige Hamster können das Heimtrainer aufgrund der Rauheit oder des Schwerpunkts nicht bewegen
Holz ist ein Naturprodukt, das funktioniert. Das Laufrad ist nicht ausgewuchtet.

Laufräder für Nagetiere wie Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus, Ratte, Chinchilla, Degu

Eigenschaften
Diameter: -
Afmetingen: -
Materiaal: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Besonderheiten: -
Trixie Übungsrad aus Holz
Nagetierpakete
+ CSI Urine Spray
Bewertungen
10 / 10
Esther 27 Dezember 2020

Geweldig rad! Mijn goudhamster is er niet uit te krijgen. Het rad is erg stil en veilig omdat hij dicht is. Mijn hamster plast er wel in maar ik heb een 2e rad gekocht en ik heb csi urine verwijderaar en deze spuit ik dan ruim op het kurk wat in het radje zit. Geur gaat eruit en ik wissel dus de radjes af zodat de andere goed kan drogen.

8 / 10
Romy 01 September 2020

De hamster vond het rad zo leuk dat ze het kurk helemaal kapot heeft geknaagd.

10 / 10
natalia 05 Juli 2020

Geweldig voor mijn rusje. Maakt weinig tot geen geluid en draait heel soepel.

10 / 10
Kelly 01 Juli 2020

Zeer veilig!

6 / 10
tim 01 Juni 2020

erg stil vergeleken met de metalen looprad, alleen mijn gerbils knagen de houten helemaal kapot. Nu een plastic radje proberen en anders een aluminium radje

10 / 10
Bianca 01 Juni 2020

Mijn hamsters zijn er dol.op, ik heb wel het 21cm model,

4 / 10
Kim 01 Mai 2020

Opnieuw moeten bestellen omdat na 2/3 maanden hij te stroef draaide en mijn dwerghamster hem niet meer vooruit kreeg. Nu een nieuwe die niet recht is gelijmd en draait dus om zijn as... maar goed... hij loopt wel weer soepel.

10 / 10
H 01 Mai 2020

Onlangs dit looprad 28 cm aangeschaft voor onze goudhamster. De hamster woont in de slaapkamer van onze dochter, we waren dan ook op zoek naar een geruisloos looprad. Op aanraden van de hamster verkoopster kwamen we uit op dit rad. Eerst nog even wel in de lak gezet, zodat eventuele urine er niet direct in zou trekken. Wat we terug krijgen van onze dochter is, is dat ze het rad niet hoort, alleen het getrappel van de pootjes. Het rad zelf is geruisloos en loopt soepel. Houd er wel rekening mee, dat het rad zelf een afmeting heeft van 28 cm, mét voet komt het op een hoogte van 33 cm.

10 / 10
Mariëlle 05 Februar 2020

Fijn looprad, mijn hamster rent er graag in dan het andere looprad wat ik had aangeschaft. Het is alleen wat lastiger schoonmaken door het kurk maar heb wel het idee dat hij hier minder in plast dan de variant zonder kurk :)

10 / 10
Femke 02 November 2019

Mooi rad

8 / 10
Cristian 02 September 2019

Fantastisch, onze hamster is er helemaal weg van, maar het wiel is niet helemaal gecentreerd. Het is een beetje scheef.

10 / 10
Marije 06 März 2019

Ben er erg blij mee en me hamster ook. Ook erg snelle levering. het radje zelf is ook erg stil waardoor ik alleen de pootjes hoor.

8 / 10
Luna 06 März 2019

Na de eerste dag wat stroef gedraaid te hebben, hebben de hamsters het door en draait hij perfect!

10 / 10
Swift 14 Februar 2019

Perfect

10 / 10
William 14 Februar 2019

Good

10 / 10
Stephanie 01 April 2018

Heel stil

10 / 10
dot k. 01 Februar 2018

Het rad is groter dan hij in eerste instantie op de foto lijkt. Mijn hamster vindt het geweldig, dus dat is het niet, maar goed om je bewust van te zijn.

6 / 10
Heidi 14 Oktober 2017

Stilste looprad OOIT! ... maar ... mijn hamsters plassen in hun looprad en dus na 1.5 week was de stank niet meer te doen.
Heb dit radje proberen proper maken met lauw water en ik was héél voorzichtig om niet méér dan nodig nat te maken (hout + water..)
Het rad was na één kuisbeurt kapot. De lijm kwam los en het was gewoon niet meer te redden. Zeer jammer!!
Misschien dat het met de CSI Spray wél te kuisen is (die heb ik ondertussen thuis staan) maar ik durf het niet riskeren deze opnieuw te bestellen.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »