Trixie Laufrad aus Holz mit Kork
Laufrad aus Holz mit Kork €17,99 €19,99

Laufrad aus Holz mit Kork

€19,99 €17,99
Auf Lager
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Sprechen Sie uns gerne an, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Produktbeschreibung

Trixie Laufrad aus Holz für Nager!

Das Trixie Laufrad aus Holz ist ein ideales Laufrad für Nager. Das Laufrad ist komplett aus unbehandeltem Naturholz gefertigt. Es hat eine weiche, fast beruhigende Farbe, die zu jeder Wohnung passt. Das Laufrad hat durch den Kork eine sehr angenehme und vor allem sichere Lauffläche. Diese breite Lauffläche aus Kork sorgt für einen guten Halt Ihres Nagers. Außerdem steht das Trixie Holzlaufrad auf einem breiten, sehr stabilen Fuß. Sie können das Rad ganz einfach an jedem gewünschten Ort in der Unterkunft platzieren.

Laufräder aus Holz drehen in der Regel stärker als Laufräder aus Kunststoff. Tiere, die an ein Kunststoff-Laufrad gewöhnt sind, müssen sich manchmal an ein Holz-Laufrad gewöhnen, weil sie sich mehr anstrengen müssen, um es herumzubewegen. Manche Hamster haben dafür mehr Ausdauer als andere, deshalb können wir nicht garantieren, dass alle Hamster um dieses Laufrad herumkommen.

Vorteile Trixie Laufrad aus Holz

Aus unbehandeltem Naturholz
Das Laufrad dreht sich dank Kugellager geräuschlos, der Drehmechanismus ist jedoch deutlich hörbar
Lauffläche ist aus Kork und somit haben die Tiere optimalen Halt beim Laufen
Weichere Lauffläche durch Korkbelag
Steht fest und stabil dank des breiten Fußes

Nachteile Trixie Laufrad aus Holz

- Laufräder aus Holz sind weniger leicht zu reinigen als Laufräder aus Kunststoff. Hierfür kann beispielsweise ein spezielles Urin-Spray verwendet werden.
- Einige Hamster können das Laufrad aufgrund von Schwergängigkeit oder des Schwerpunkts nicht drehen
- Holz ist ein Naturprodukt, das funktioniert. Das Laufrad ist nicht ausgewuchtet.
- Rad kann Geräusche machen

Laufräder für Nager wie Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus, Ratte, Chinchilla, Degu

Eigenschaften
Diameter (ca): ø 21 cm | ø 28 cm | ø 33 cm
Maße (ca): 22 x 10 x 25 cm (LxBxH) | 29 x 13 x 32 cm (LxBxH) | 36,5 x 33,5 x 8 cm | Lauffläche 8 cm
Material: Holz Cunninghamia lanceolata / Herkunft: China
Passend für: Nagetiere, Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus, Ratte
Besonderheiten: -
Trixie Laufrad aus Holz mit Kork
Nagetierpakete
Plus CSI Urine Spray
Bewertungen
10 / 10
Marjolein 24 Januar 2023

Mijn hamstertje van ongeveer 6 weken oud kan goed rennen op dit rad. Ze had hiervoor een ander houten rad, maar die was volgens mij te zwaar voor haar. Ze durfde er niet op door te rennen. Ze remde de hele tijd af. Op deze gaat het wel heel goed. Jammere is wel dat ze er op poept en plast. Dus ik hoop dat ie lang meegaat. Maar daar kan ik nu nog niks over zeggen.

10 / 10
Marion 29 September 2022

Mooi houten rad met zachte binnenkant. Onze ratten vinden m top.

  • + Mooie look doordat t niet plastic is
  • - Urine kan wel in de binnenkant trekken, wat je bij een plastic variant niet hebt.

10 / 10
Lucas Helmer 19 September 2022

Goed voor binnen. Voor buiten in de kooi is het niet sterk genoeg. Misschien een laklaag????

  • + Mooi looprad

10 / 10
Indy Klooster 17 August 2022

Heel goed en leuk! Staat mooi in het verblijf!

  • + Hij maakt heel weinig geluid dus dat is top, hij staat in mijn slaapkamer dus snachts niet zo veel geluid. Hij staat mooi in het hok en geeft een natuur achtige look
  • - Als hij rond draait dan wiebelt hij heen en weer. Niet perse last van maar wel een klein min puntje . Voor de rest ben ik er super blij mee!

6 / 10
Anoniem :) 06 August 2022

Het is opzich wel een prima looprad, alleen als je hamster zijn/haar behoeftes doet in het loopwiel, is het niet aanteraden. Veder is er een beetje water op gekomen waardoor het onderste plankje nu misvormd is en het loopwiel ging naar een paar maanden heel erg naar voor buigen, daardoor is nu zit er nog maar 1cm ruimte tussen het rad zelf en het houten onderstuk. Veder prima producht en wel tevreden over

10 / 10
Rian 17 Juni 2022

Super mooi wiel, alleen omdat mijn hamster plast tijdens het rennen onhandig met schoonmaken, je zou m kunnen lakken, maar toen was het kurk al bol... maar toch 5 sterren, want gebruik m nu als zandbak. En als je knaagdier er niet in plast heb je echt een mooi wiel, die van ons maakte geen geluid.

10 / 10
Danny 05 April 2022

Super snel geregeld

  • + Snel bezorgd

10 / 10
Haris 31 August 2021

Goed wiel! Mijn dwerghamster begon er meteen op te lopen en haar rug is recht

4 / 10
Shevaun 31 August 2021

Mooi loopwiel om te zien en de afmetingen zijn perfect voor een hamster of gerbil. Helaas maakt het wiel ontzettend veel geluid en is de kwaliteit niet goed. De kurk wordt door fanatieke knagertjes eruit gesloopt.

8 / 10
sylke rijkse 29 Juni 2021

hij was in het begin heel steel en fijn! en hij had er echt plezier van alleen nu heeft hij bijna al het kurk eruit geknaagd. en doordat hij niet meer heel goed vast zit door dat e schroef niet helemaal goed vast is gezet draait hij ook op een punt niet goed en moet i echt moeite doen op hem te draaien. maar in het begin is het zeker een goed rad!

10 / 10
Esther 27 Dezember 2020

Geweldig rad! Mijn goudhamster is er niet uit te krijgen. Het rad is erg stil en veilig omdat hij dicht is. Mijn hamster plast er wel in maar ik heb een 2e rad gekocht en ik heb csi urine verwijderaar en deze spuit ik dan ruim op het kurk wat in het radje zit. Geur gaat eruit en ik wissel dus de radjes af zodat de andere goed kan drogen.

8 / 10
Romy 01 September 2020

De hamster vond het rad zo leuk dat ze het kurk helemaal kapot heeft geknaagd.

10 / 10
natalia 05 Juli 2020

Geweldig voor mijn rusje. Maakt weinig tot geen geluid en draait heel soepel.

10 / 10
Kelly 01 Juli 2020

Zeer veilig!

6 / 10
tim 01 Juni 2020

erg stil vergeleken met de metalen looprad, alleen mijn gerbils knagen de houten helemaal kapot. Nu een plastic radje proberen en anders een aluminium radje

10 / 10
Bianca 01 Juni 2020

Mijn hamsters zijn er dol.op, ik heb wel het 21cm model,

4 / 10
Kim 01 Mai 2020

Opnieuw moeten bestellen omdat na 2/3 maanden hij te stroef draaide en mijn dwerghamster hem niet meer vooruit kreeg. Nu een nieuwe die niet recht is gelijmd en draait dus om zijn as... maar goed... hij loopt wel weer soepel.

10 / 10
H 01 Mai 2020

Onlangs dit looprad 28 cm aangeschaft voor onze goudhamster. De hamster woont in de slaapkamer van onze dochter, we waren dan ook op zoek naar een geruisloos looprad. Op aanraden van de hamster verkoopster kwamen we uit op dit rad. Eerst nog even wel in de lak gezet, zodat eventuele urine er niet direct in zou trekken. Wat we terug krijgen van onze dochter is, is dat ze het rad niet hoort, alleen het getrappel van de pootjes. Het rad zelf is geruisloos en loopt soepel. Houd er wel rekening mee, dat het rad zelf een afmeting heeft van 28 cm, mét voet komt het op een hoogte van 33 cm.

10 / 10
Mariëlle 05 Februar 2020

Fijn looprad, mijn hamster rent er graag in dan het andere looprad wat ik had aangeschaft. Het is alleen wat lastiger schoonmaken door het kurk maar heb wel het idee dat hij hier minder in plast dan de variant zonder kurk :)

10 / 10
Femke 02 November 2019

Mooi rad

8 / 10
Cristian 02 September 2019

Fantastisch, onze hamster is er helemaal weg van, maar het wiel is niet helemaal gecentreerd. Het is een beetje scheef.

10 / 10
Marije 06 März 2019

Ben er erg blij mee en me hamster ook. Ook erg snelle levering. het radje zelf is ook erg stil waardoor ik alleen de pootjes hoor.

8 / 10
Luna 06 März 2019

Na de eerste dag wat stroef gedraaid te hebben, hebben de hamsters het door en draait hij perfect!

10 / 10
Swift 14 Februar 2019

Perfect

10 / 10
William 14 Februar 2019

Good

10 / 10
Stephanie 01 April 2018

Heel stil

10 / 10
dot k. 01 Februar 2018

Het rad is groter dan hij in eerste instantie op de foto lijkt. Mijn hamster vindt het geweldig, dus dat is het niet, maar goed om je bewust van te zijn.

6 / 10
Heidi 14 Oktober 2017

Stilste looprad OOIT! ... maar ... mijn hamsters plassen in hun looprad en dus na 1.5 week was de stank niet meer te doen. Heb dit radje proberen proper maken met lauw water en ik was héél voorzichtig om niet méér dan nodig nat te maken (hout + water..) Het rad was na één kuisbeurt kapot. De lijm kwam los en het was gewoon niet meer te redden. Zeer jammer!! Misschien dat het met de CSI Spray wél te kuisen is (die heb ik ondertussen thuis staan) maar ik durf het niet riskeren deze opnieuw te bestellen.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »