Trixie Trunk Tunnel Snack
Trunk Tunnel Snack €6,95

Trunk Tunnel Snack

€6,95
Auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Trunk Tunnel Snack

Gesunde natürlicher Snack für Ihre Nager!

Sie können Ihre Knabber jetzt mit 100% natürlichen Snack verwöhnen. Dieser kühle Stamm aus unbehandeltem Naturholz, überzogen und gefüllt mit vielen Leckereien gemacht. Mit dem Zusatz von Hibiskusblüten. Dank Ihrer Nagetier Löcher können leicht die Leckereien an. Sobald der Stamm Tunnel geleert ist immer noch ein lustiges Spielzeug über, wo Ihr Tier Spaß für eine lange Zeit haben.

  • Ohne Zusatz von Zucker.
  • Gut für die Abnutzung der Zähne
  • Verhindert Langeweile und bietet viel Spaß

speichern speichern

Eigenschaften
Materiaal: Holz
Afmetingen: 20 cm
Diameter: Mitte ø 3 cm | außen ø 6 cm
Geschikt voor: Nagetiere
Trixie Trunk Tunnel Snack
Bewertungen
8 / 10
Xander 20 Mai 2019

Heel leuk hij knaagt volop kleuren passen in het bos thema van de kooi, na een tijdje zijn ze het wel beu dus vervang ik het even door een normaal tunneltje

10 / 10
Yvonne 02 April 2019

Wij vinden 'm zelf niet zo lekker maar onze hamster wel! Vanaf het begin is hij echt aan het rommelen om er eten uit te krijgen. Prima!

8 / 10
[email protected] 13 April 2018

Erg leuk speeltje. Mijn dwerghamster had m rondom in een mum van tijd helemaal kaal gegeten. Het hooi aan de binnenkant hoefde ze echter niet, dus dat heb ik er maar uitgehaald en nog als bodembedekking kunnen gebruiken. Nu hij leeg is gebruikt ze m als tunnel en rechtop ( hij past precies tussen de bodem en n iets hoger plateau zodat ie stevig vastgeklemd zit) gebruikt ze m als trapje om naar het hogere plateau te klimmen.

6 / 10
Jantine 28 Dezember 2016

Ik zou hem niet aanraden voor kleine dieren. Mijn gerbils waren er dol op alleen ik was bang dat ze vast konden blijven zitten in de kleine openingen. Als je het vertrouwen hebt dat ze niet gaan proberen om de boomstam als wc-rol te gebruiken (doorheen kruipen) dan is de boomstam zeker leuk.

10 / 10
Lara 05 Juni 2016

Mijn konijnen zijn er dol op!

10 / 10
Marjolein 20 Oktober 2015

Ook hier zijn de Caafjes erg enthousiast. Goede tip om het bij te vullen als het leeg is!

8 / 10
Eline van Bergen 10 September 2015

Dit speeltje is een succes bij mijn cavia's. Nadat het leeg was gegeten kon ik het zelf weer vullen met lekker weidehooi en hebben ze er daardoor nog steeds plezier van!

8 / 10
klant 27 April 2014

Heel erg leuk!
Leuk idee ook in zo'n boomstammetje

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »