Trixie Spielplatz Janne
Spielplatz Janne €15,99 €16,99

Spielplatz Janne

€16,99 €15,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Sprechen Sie uns gerne an, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Produktbeschreibung

Trixie Spielplatz Janne für kleine Nagetiere

Spielen, klettern und entdecken! Der perfekte Spielplatz für Ihr kleines Nagetier. Mit dem Trixie Playground Janne wird Ihre Maus, Ihr Hamster oder Ihre Rennmaus keine Minute mehr langweilen! Der Spielplatz kann einfach in die Unterkunft gehängt werden und der Spaß kann beginnen. Der Spielplatz ist mit einem Schlafhaus, einem Kletterseil, einer Hängebrücke und Treppen ausgestattet.

Hergestellt aus unbehandeltem Rindenholz
Im Käfig hängen
Herausforderung für kleine Kletterer

Behalten

Eigenschaften
Maße (ca): 26 x 22 cm
Öffnungen (ca): -
Material: Holz
Unten öffen: Ja
Passend für: Nagetiere, Maus, Zwerghamster
Besonderheiten: Wir legen großen Wert auf die Gesundheit Ihres Tieres. Deshalb bestehen unsere Produkte aus Weichholzarten ohne Harzkanäle. Harz ist für Tiere giftig. Die von uns verwendeten Holzarten produzieren kein Harz und werden zudem lange getrocknet.
Trixie Spielplatz Janne
Bewertungen
8 / 10
Selena 06 Juli 2022

Ik heb dit product vaker voor mijn muizen. Ze zijn dol op klimmen en verbouw het hele ding altijd. Ik gebruik vooral het plateautje met huisje, de rest niet (of voor iets anders)Je kunt er ook een hangmatje onder hangen of een paar holle boomstammen met gaten onder schroeven (onder het ronde gat) die ze als ladder kunnen gebruiken. Vaak is het wel kapot of incompleet bij aankomst. Ik neem dat op de koop toe want repareer het zelf gemakkelijk .

  • + Leuke basis om iets leuks van te maken
  • - Kapot en/of incompleet bij levering

10 / 10
Patries 11 Mai 2022

Het is een heel leuk plateau, maar ik vind de kettingen om op te hangen fragiel en blijven niet makkelijk in het open oogje zitten. De ladder er onder zit ook bevestigd aan een open oogjes. Na wat aanpassingen en veiliger maken ben ik er tevreden mee.

  • + Ziet er mooi uit.
  • - Open oogjes, niet makkelijk te bevestigen schiet snel los

10 / 10
Cecilia 30 Juli 2021

Zo blij dat is deze besteld heb. Je kunt hem helemaal aanpassen zoals je zelf wilt. Ben benieuwd of onze gerbils het net zo leuk gaan vinden als wij.

10 / 10
Tineke 01 November 2018

De ophanghaakjes heb ik vervangen door oogjes omdat de bevestigingen steeds loslieten, omdat ik het bevestigd heb aan het deksel van gaas boven het aquarium waar hij in woont en dat deksel haal ik er dagelijks vanaf om hem van eten en drinken te voorzien en dat was dus niet erg handig, maar de dwerghamster is enthousiast aan het klimmen, springen en slapen met dit leuke speeltuintje...zo te zien is hij er erg blij mee en daar kocht ik het ook voor!

10 / 10
Anouk 01 Oktober 2018

Mijn hamster klimt er graag in. Ze was er meteen al erg blij mee.

10 / 10
Meteoschoonebeek 23 Februar 2018

Erg leuk in de gerbil verblijf

10 / 10
Tim 05 Juni 2016

Heel leuk speel ding voor dwerghamsters, die van ons vinden deze erg leuk!

8 / 10
Melissa 20 März 2016

De muizen vinden hem supergeweldig! Alleen jammer dat de lijm die erbij zat om het trapje aan de zijkant te maken al was opgedroogd. En dat het trapje niet helemaal paste. Maar dat hoeft er niet in. Ze gebruiken de loopbrug en het touw om erop te komen.

10 / 10
Tamara 21 Oktober 2015

Geweldig leuk speel plateau Ik heb deze voor mijn dwerghamster gekocht. Het huisje dat erop staat is wel klein, maar het hele plateau wordt hier goed gebruikt. Er zijn maar weinig leuke plateaus vind ik. De liane kwam ik per toeval tegen en ook de prijs is zeer goed. Jammer genoeg is mijn kooi te klein, anders had ik er graag twee in gedaan.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »