Trixie Nagetier Ren Farbe
Nagetier Ren Farbe €17,95

Nagetier Ren Farbe

€17,95
Auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Trixie Nagetier Ren Farbe

Dank des Trixie-Nagetiers haben Ihre Nagetiere jetzt noch mehr Spielraum im Haus. Das Nagetier eignet sich für verschiedene Nagetiere wie Muisjes, Zwerghamster, Hamster, aber auch Meerschweinchen. Der Lauf enthält 8 Tafeln in fröhlichen Farben, die miteinander verbunden werden können. Das Nagetier kann mit separaten Paneelen oder einem zweiten Nagetier erweitert werden.

  • Mehr Spielraum
  • Sicher im Haus herumlaufen können
  • Kleiner Gitterabstand


Wir empfehlen die Verwendung eines Bodendeckels für eine bessere Abdichtung an der Unterseite des Laufs. Bodenabdeckung für Nagetierrennen

Eigenschaften
Materiaal: Metal
Afmetingen: 1 panel: 23 x 34 cm (consists of 8 panels)
Diameter: Ø c.a. 85 cm
Geschikt voor: Nagetiere, Hamster, Meerschweinchen
Trixie Nagetier Ren Farbe
Bewertungen
10 / 10
Thea B. 01 Februar 2018

Mooie ren. Fijn dat het niet aan elkaar vast zit (je kan het zelf vast en los maken). Zo kan het ook niet stuk gaan bij het opvouwen. Ben er erg blij mee.

8 / 10
J 17 Oktober 2017

Helaas heeft een van mijn hamsters ontdekt hoe ze eruit kan klimmen, en dat gaat ook gewoon via de verticale spijlen. Het product is verder in orde, maar het moet veel hoger.

10 / 10
J 26 Juli 2017

Is ook ideaal om je kooi/hok/bak mee uit te breiden als een omheining. Heb nu bijna 2 vierkante meter aan ruimte voor 2 dwerghamsters.

10 / 10
Nienke 22 Mai 2016

Super ren! Lekker compact, waardoor hij erg gemakkelijk op te bergen is en erg makkelijk weer op te zetten. Het formaat is perfect voor een dwerghamster! Een echte aanrader!

10 / 10
Linda 20 Oktober 2015

Deze ren heb ik ook voor mijn hamster. Ik vind m super fijn, met name met de bodemhoes erbij kun je je hamster gerust in de ren laten rondlopen. De spijlen zijn inderdaad heel dicht op elkaar, daar niks tussendoor kruipen :)

10 / 10
Femke 27 April 2014

ik heb hem net gekocht en ben er nu al super blij mee. Ook de hamster is erg blij.Als ik de ren pak zit ze al klaar op haar vaste plek. Hij is erg groot en is handig op te bergen. Ook heb ik de hoes erbij genomen. Echt ideaal. Geen vlekken meer op de vloer! Echt een super ding!!!!.

10 / 10
klant 27 April 2014

Ik heb de ren een paar jaar geleden een keer in de aanbieding gekocht toen ik mijn eerste hamster had. Een jaar of 2 geleden een keer de hoes toen ik ontdekte dat die te koop waren. Echt een super ding, zowel de ren als de hoes! Heb er leuke speeltjes in staan, wat voer en water en zo'n soort konijnenhok voor buiten met zo'n klep aan de bovenkant, maar dan in het klein voor hamsters (dient meer als een groot huis en niet om de hamster it te houden), je kunt het zo opruimen, geen natte plekken meer in de vloerbedekking. En Logie Bear heeft alle ruimte om even leuk te spelen.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »