Trixie Laufrad 28 cm
Laufrad 28 cm €12,49 €13,99

Laufrad 28 cm

€13,99 €12,49
Nicht auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Bald auf Lager!
Produktbeschreibung

Trixie Looprad 28 cm für Nagetiere!

Das erste, was mir bei diesem Laufrad einfällt, ist die Front. Dieser verfügt über vier geräumige Eingänge. Dank des dichten Umbaus kann Ihr Knicker nicht einfach aus dem Rad fallen. Außerdem ist es immer eine schöne Herausforderung, durch ein Loch und durch das andere Loch zu gehen. Die dichte Struktur gibt Nagern auch ein Gefühl der Sicherheit.

Das Laufrad besteht aus Kunststoff und ist daher leicht zu reinigen. Dank des Federungssystems können Sie das Rad auch an die Stangen des Käfigs hängen.

Pluspunkte Trixie Looprad 28 cm

Aus Kunststoff, dadurch sehr pflegeleicht
Flexible Drehung, obwohl kein Kugellager vorhanden ist
Kann sowohl an den Stangen als auch an der Unterseite platziert werden
Geschlossener Laufabschnitt mit Querstreben für guten Halt

Nachteile Trixie Looprad 28 cm

Kein Kugellager
Wenn Sie die Stangen verwenden, kann der Laufsteg die Stangen berühren
Herausforderung für Gruppentiere, wenn ein Tier läuft und das andere Tier teilnehmen möchte
Der Hersteller empfiehlt eine Gewichtsgrenze von ca. 150 Gramm. Oberhalb dieses Gewichts kann das Laufrad den Ständer berühren

 

Hamster Gehwege Inspektion Nagetiergeschäft LOOPRAD INSPEKTION!

Es ist gut zu wissen, dass alle unsere Gehwege vor dem Versand von uns persönlich geprüft werden.

Speichern

Eigenschaften
Diameter: ø 28 cm
Afmetingen: 31 x 13 x 32 cm (lxbxh) | Breedte loopvlak: c.a. 7 cm | Hoogte looprad inc. standaard: 30,5 cmmster, Gerbil
Materiaal: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Trixie Laufrad 28 cm
Bewertungen
8 / 10
Tessa Vanderick 01 Juli 2020

Dit looprad is grotendeels geluidloos. Enkel de methode om het wiel aan de tralies van je kooi te hangen is niet stevig, waardoor het wiel te veel gaat bewegen. Je kan dit zelf makkelijk oplossen door de staander met snelbinders op te hangen of gewoon de staander op zich te gebruiken (al hangt het wiel daarvoor erg laag en kan de bedding storen voor een vlotte draai). De grootte is ideaal voor mijn Syrische hamster, hij is er gek op! Het loopradje is bovendien makkelijk in onderhoud. In het algemeen zeer tevreden met deze aankoop.

2 / 10
S 11 Mai 2020

Zoals een andere review al aangaf, is het plastic van het radje zelf licht gebogen/scheef waardoor het uit balans raakt en steeds de achterkant raakt. De standaard van metaal is ook niet recht, waardoor het hele ding wiebelt. Al dit resulteert in een matige ren-sessie voor de hamster en ongelooflijke lawaai voor mij. Enorme geldverspilling helaas.

2 / 10
Marlous 30 Dezember 2019

Mijn huidig radje was aan vervanging toe en liep erg aan waardoor er veel geluid ontstond. Bij het uitpakken van dit nieuwe rad merkte ik gelijk dat het kunststof erg krom is getrokken. Het kromme kunststof zorgt ervoor dat het rad uit balans is met draaien en een zwaarste punt heeft waar het radje altijd naartoe gaat tijdens het uit laten draaien. Mijn hamster kan hier niet goed in rennen omdat de kromheid zorgt voor verschillen in weerstand. Erg jammer, kan gelijk weer de prullenbak in...

10 / 10
Marijke 01 August 2019

Top! Geluidloos.

8 / 10
Lieke 07 Mai 2019

Lekker ruim rad voor mijn Syrische hamster - ze is er dol op! Hij rammelt wel een beetje en is daardoor ook niet heel stil. Hangt ook een beetje scheef, geen idee of dat de bedoeling is maar hij werkt wel gewoon goed. Gemakkelijk te reinigen.

8 / 10
Dagmar 02 Januar 2019

Goed ruim rad. Wel wat licht op zijn poot. Voor mijn syrische hamster gekocht, die aardig lomp is en hem dus wel eens door haar verblijf heen wil trekken. Maar draait goed en staat mooi.

10 / 10
Liselotte 06 Februar 2018

Geweldig Syrtje vindt hem top

10 / 10
nel r. 01 Februar 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

8 / 10
Lindy 16 Januar 2018

Ervaringen met dit rad zijn divers. Ik heb zelf een van de 20 cm formaat en 3 van de 28 cm variant.

De 20 cm formaat is een leuk rad voor in de hamsterren, maar maakt redelijk wat kabaal soms en staat daarom dan ook niet in de kooien meer hier.
Echter, zowel mijn syrtje als twee kleintjes lopen er wel graag in. Liever dan in de andere loopradjes. (Silent spinner 30 cm en houten wiel 20 cm staan erook, maar deze heeft de voorkeur)

Damesratten vinden hem geweldig. Eentje staat op de grond als ze loslopen, en die vinden ze helemaal geweldig. Mijn heren zitten van: ??? en negeren de loopwielen.
Een ander staat bij hen in de kooi en ik kan merken dat ze het fijn vinden om toch heel enthousiast een paar rondes te kunnen rennen wanneer ze zin hebben.

Niet de meest stille wielen maar door de prijs redelijk goedkoop en gaan een aardig tijdje mee. Leuk voor in de ren of kooi, makkelijk schoon te maken en ook fijn dat een enthousiaste hamster er niet zo snel uit kan vliegen tijdens het rennen.

10 / 10
Evi B. 06 Dezember 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

6 / 10
Marjolijn W. 01 Dezember 2017

Dit looprad heeft de perfecte maat voor mijn goudhamster, echter plast hij hier vaak in wat hij in zijn vorige open rad minder deed en loopt het wat zwaarder, hij gaat echt stukken minder snel. Wel is dit rad super stil! Het rad is gemakkelijk te plaatsen op de standaard en goed schoon te maken door het schoonmaken kwam echter het middelste dopje van het deksel los, maar dit was eenvoudig weer terug te plaatsen.

4 / 10
Marjolijn 24 November 2017

Qua formaat het perfecte looprad voor een syr, echter plast meneer veel in dit rad,(voelt zich opgesloten?!) in zijn vorige open rad deed hij dit nooit, hierom maak ik het rad dagelijks schoon en laat na een paar weken het dopje waar de pen van de as in valt al los, deze is overigens wel gemakkelijk weer terug te plaatsen. Twijfel of dit een blijver is..

4 / 10
Kimberley 14 November 2017

Hij ziet er mooi uit en is makkelijk schoon te maken. Maar wat klereherrie maakt het ding, hij loopt scheef en hierdoor aan. Verder zit er 4 mm speling in de as waardoor hij onwijs herrie maakt. Je kunt dit moeilijk verhelpen, het rad gaat stroef dan en dat is rot voor de hamster. Nee ik zou hem niet nog een keer bestellen.

10 / 10
diane m. 28 Oktober 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
Kitty 19 Januar 2016

Dit is inderdaad echt het beste rad voor je Syrische hamster. Hij is heeeel simpel schoon te maken, hij is veilig en helemaal geluidloos! Je moet wel een ruime kooi hebben voor dit monsterlijke ding. Voor de prijs.. een silent spinner 29 cm heb je voor 35,00.. deze is mooier, stiller en 3x zo goedkoop :)

10 / 10
Jasmijn Klompenhouwer 20 Oktober 2015

Dit is voor mij het beste loopwiel voor Syrische hamsters! Hij is groot genoeg voor mijn Syrtje van 150 gram, het plastic is makkelijk schoon te houden en hij is erg stil. Daarnaast heeft hij een mooie prijs en kun je hier de kleur kiezen! Van mij krijgt dit loopwiel 5 sterren :).

10 / 10
Lois 20 Oktober 2015

Ik ben erg blij met dit rad. Hij maakt er weinig geluid. Je kunt hem zowel op de standaard neerzetten als in de kooi ophangen. Een leuke bonus is dat hij in het zwart te verkrijgen is. Niet alleen leuk voor de hamster maar ook mooi voor in de kooi.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »