Trixie Kunststoff-Laufrad 28 cm für Nagetiere!
Kunststoff-Laufrad 28 cm für Nagetiere! €13,99 €16,99

Kunststoff-Laufrad 28 cm für Nagetiere!

€16,99 €13,99
Nu 2 artikelen nog op voorraad
 • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
 • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
 • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Sprechen Sie uns gerne an, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Produktbeschreibung

Trixie Kunststoff-Laufrad 28 cm für Nagetiere!

Das erste, was Ihnen an diesem Heimtrainer auffällt, ist die Vorderseite. Dieser verfügt über vier großzügige Eingänge. Dank des geschlossenen Gehäuses kann Ihr Nager nicht einfach aus dem Rad fallen. Darüber hinaus ist es immer eine lustige Herausforderung, durch das eine Loch hinein und durch das andere wieder hinauszugehen. Die dichte Struktur gibt Nagetieren zudem ein Gefühl der Geborgenheit.

Das Laufrad besteht aus Kunststoff und ist daher leicht zu reinigen. Dank des Aufhängesystems können Sie das Rad auch an den Gitterstäben des Käfigs aufhängen.

Pros Trixie Übungsrad 28 cm

Aus Kunststoff, sehr leicht zu reinigen
Reibungslose Drehung trotz fehlendem Kugellager
Kann auf den Stangen oder auf dem Boden platziert werden
Geschlossene Lauffläche mit Querstreben für guten Halt

Negative Punkte: Trixie-Laufrad 28 cm

- Kein Kugellager
- Bei der Verwendung an den Stangen kann es passieren, dass das Trainingsrad anfängt, gegen die Stangen zu schlagen
- Herausforderung für Gruppentiere, wenn ein Tier rennt und das andere Tier mitmachen möchte
- Das Laufrad beginnt möglicherweise gegen den Ständer zu schlagen
- Das Laufrad kann Geräusche verursachen

Banner Trixie Kunststoff-Laufrad 33 cm – Geeignet für Mäuse, Zwerghamster, Hamster, Rennmäuse | Stabiles Laufrad aus Kunststoff für kleine Nagetiere | Stimuliert natürliches Verhalten und Bewegung

Speichern

Eigenschaften
Diameter (ca): ø 28 cm
Maße (ca): 31 x 13 x 32 cm (LxBxH) | Laufflächenbreite: ca. 7 cm | Höhenlaufrad inkl. Standard: 30,5 cm
Material: Plastik
Passend für: Nagetiere, Hamster
Besonderheiten: -
Trixie Kunststoff-Laufrad 28 cm für Nagetiere!
Bewertungen
10 / 10
Vanity 01 Oktober 2023

Super leuk voor m’n toekomstige goud hamster

8 / 10
sam 28 September 2023

goede ervaring en de hamster vind het ook leuk

 • + makkelijk schoon te maken
 • - is niet stil

10 / 10
Sophie 12 April 2023

Een paar jaar geleden kocht ik een hamster en het loopwiel kreeg ik er bij. Dat was precies zo'n loopwiel als deze. Toen was ik om en ik heb al mijn houten loopwielen vervangen voor deze loopwielen. Nu kocht ik weer een syrische hamster dus had ik de grootste maat nodig en dat is een hele mooie zalm kleur geworden. Ook weer erg blij mee. Ze maken vrijwel geen geluid en ze zijn super makkelijk schoon te maken. Alle hamsters en gerbils lopen hier fijn in. Dus deze loopwielen kan ik zeker weten aanraden.

 • + Vrijwel geen geluid
 • + Makkelijk schoon te maken

10 / 10
Dewi 05 Februar 2023

Fijn looprad! Niet te zwaar, goed schoon te maken, leuke felle kleuren Zijn een blikvanger voor in het verblijf Enig minpunt vind ik dat de kleine plastic clipjes die het wiel op zijn plaats houden kunnen snel breken, reserve onderdelen erbij leveren zou een fijne oplossing zijn!

 • + Mooi formaat
 • + Leuke kleuren
 • + Goed schoon te maken/houden
 • + Mooi gewicht, niet te zwaar
 • - Kleine breekbare onderdelen die essentieel zijn het wiel op zijn plek houden
 • - Geen reserve ‘clipjes’

10 / 10
Emma 05 September 2022

Lekker groot radje voor mijn hamster. ze is er heel blij mee.

 • + Lekker groot

6 / 10
Nina 21 August 2022

Wel een redelijk wiel in verhouding naar prijs maar beweegt en maakt teveel herrie :(

10 / 10
Isa 02 August 2022

Slecht wiel, maakt veel geluid en beweegt teveel heen en weer.

10 / 10
Rianne 13 Mai 2022

Mijn hamster is er superblij mee, ik had eerst een houten, maar omdat ze een beetje plast tijdens het rennen was die lastig schoon te maken. Deze is wel handig schoon te maken en je hoort m niet.

10 / 10
Rianne 10 Mai 2022

Ik had eerst een houten rad, ook super maar ze plast vaak als ze aan het rennen is, deze is makkelijk schoon te maken en hij loopt ook soepeler.

 • + Makkelijk schoon te maken
 • + Goudhamster
 • + Piept niet
 • + Mijn hamster gaat er graag op

10 / 10
Karin 22 April 2022

Tevreden over het product

 • + Maakt weinig geluid
 • + Goede prijs
 • + Zowel op standaard als aan de tralies te bevestigen

10 / 10
Ginger 18 Oktober 2021

Mooi rad en mooie kleur ook. Leuk effect met de spinner in het midden. Mijn hamster is er dol op en rent er ook veel in! Maakt geen geluid en ook geen gepiep, dus super stil! Top

8 / 10
Annabel 10 Januar 2021

Fijn rad, maakt wel geluid maar het is niet heel storend.

10 / 10
Monique 01 Januar 2021

Heel te vrezen met de groenen draaimolen makkelijk schoon te maken.

6 / 10
Ilse 30 August 2020

Het is een mooi en ruim radje voor mijn syrische hamster! Helaas is het rad wel krom waardoor hij bij mij tegen de tralies en het bijgeleverde standaard aankomt.. Hierdoor maakt hij best wat lawaai. Dus ik ben bang dat het geen blijvertje is.

8 / 10
Tessa Vanderick 01 Juli 2020

Dit looprad is grotendeels geluidloos. Enkel de methode om het wiel aan de tralies van je kooi te hangen is niet stevig, waardoor het wiel te veel gaat bewegen. Je kan dit zelf makkelijk oplossen door de staander met snelbinders op te hangen of gewoon de staander op zich te gebruiken (al hangt het wiel daarvoor erg laag en kan de bedding storen voor een vlotte draai). De grootte is ideaal voor mijn Syrische hamster, hij is er gek op! Het loopradje is bovendien makkelijk in onderhoud. In het algemeen zeer tevreden met deze aankoop.

10 / 10
Marijke 01 August 2019

Top! Geluidloos.

8 / 10
Lieke 07 Mai 2019

Lekker ruim rad voor mijn Syrische hamster - ze is er dol op! Hij rammelt wel een beetje en is daardoor ook niet heel stil. Hangt ook een beetje scheef, geen idee of dat de bedoeling is maar hij werkt wel gewoon goed. Gemakkelijk te reinigen.

8 / 10
Dagmar 02 Januar 2019

Goed ruim rad. Wel wat licht op zijn poot. Voor mijn syrische hamster gekocht, die aardig lomp is en hem dus wel eens door haar verblijf heen wil trekken. Maar draait goed en staat mooi.

10 / 10
Liselotte 06 Februar 2018

Geweldig Syrtje vindt hem top

10 / 10
nel r. 01 Februar 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

8 / 10
Lindy 16 Januar 2018

Ervaringen met dit rad zijn divers. Ik heb zelf een van de 20 cm formaat en 3 van de 28 cm variant. De 20 cm formaat is een leuk rad voor in de hamsterren, maar maakt redelijk wat kabaal soms en staat daarom dan ook niet in de kooien meer hier. Echter, zowel mijn syrtje als twee kleintjes lopen er wel graag in. Liever dan in de andere loopradjes. (Silent spinner 30 cm en houten wiel 20 cm staan erook, maar deze heeft de voorkeur) Damesratten vinden hem geweldig. Eentje staat op de grond als ze loslopen, en die vinden ze helemaal geweldig. Mijn heren zitten van: ??? en negeren de loopwielen. Een ander staat bij hen in de kooi en ik kan merken dat ze het fijn vinden om toch heel enthousiast een paar rondes te kunnen rennen wanneer ze zin hebben. Niet de meest stille wielen maar door de prijs redelijk goedkoop en gaan een aardig tijdje mee. Leuk voor in de ren of kooi, makkelijk schoon te maken en ook fijn dat een enthousiaste hamster er niet zo snel uit kan vliegen tijdens het rennen.

10 / 10
Evi B. 06 Dezember 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

6 / 10
Marjolijn W. 01 Dezember 2017

Dit looprad heeft de perfecte maat voor mijn goudhamster, echter plast hij hier vaak in wat hij in zijn vorige open rad minder deed en loopt het wat zwaarder, hij gaat echt stukken minder snel. Wel is dit rad super stil! Het rad is gemakkelijk te plaatsen op de standaard en goed schoon te maken door het schoonmaken kwam echter het middelste dopje van het deksel los, maar dit was eenvoudig weer terug te plaatsen.

10 / 10
diane m. 28 Oktober 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
Kitty 19 Januar 2016

Dit is inderdaad echt het beste rad voor je Syrische hamster. Hij is heeeel simpel schoon te maken, hij is veilig en helemaal geluidloos! Je moet wel een ruime kooi hebben voor dit monsterlijke ding. Voor de prijs.. een silent spinner 29 cm heb je voor 35,00.. deze is mooier, stiller en 3x zo goedkoop :)

10 / 10
Jasmijn Klompenhouwer 20 Oktober 2015

Dit is voor mij het beste loopwiel voor Syrische hamsters! Hij is groot genoeg voor mijn Syrtje van 150 gram, het plastic is makkelijk schoon te houden en hij is erg stil. Daarnaast heeft hij een mooie prijs en kun je hier de kleur kiezen! Van mij krijgt dit loopwiel 5 sterren :).

10 / 10
Lois 20 Oktober 2015

Ik ben erg blij met dit rad. Hij maakt er weinig geluid. Je kunt hem zowel op de standaard neerzetten als in de kooi ophangen. Een leuke bonus is dat hij in het zwart te verkrijgen is. Niet alleen leuk voor de hamster maar ook mooi voor in de kooi.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »