Trixie Laufrad 28 cm
Laufrad 28 cm €16,99 €19,99

Laufrad 28 cm

€19,99 €16,99
Auf Lager
 • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
 • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
 • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
 • Kundendienst van 10:00 tot 17:00
Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Sprechen Sie uns gerne an, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Produktbeschreibung

Trixie Laufrad 28 cm für Nager!

Das erste, was an diesem Laufrad auffällt, ist die Front. Es hat vier geräumige Eingänge. Dank des dichten Gehäuses kann Ihr Nager nicht einfach aus dem Laufrad fallen. Außerdem ist es immer eine lustige Herausforderung, durch das eine Loch hinein und durch das andere wieder hinauszugehen. Die dichte Struktur gibt auch Nagetieren ein Gefühl der Sicherheit.

Das Laufrad ist aus Kunststoff und daher leicht zu reinigen. Dank des Aufhängungssystems können Sie das Rad auch an den Stangen des Käfigs hängen.

Vorteile Trixie Laufrad 28 cm

✔Aus Kunststoff, dadurch sehr leicht zu reinigen
✔ Leichter Lauf trotz kein Kugellager
Kann sowohl auf den Stangen als auch auf dem Boden platziert werden
Geschlossener Laufbereich mit Querstreben für guten Grip

Nachteile Trixie Laufrad 28 cm

- Kein Kugellager
- Beim Einsatz an den Stäben kann das Laufrad gegen die Stäbe klopfen
- Gruppentierherausforderung, wenn ein Tier rennt und das andere Tier mitmachen möchte
- Das Laufrad kann anfangen, gegen den Ständer zu klopfen
- Rad kann anfangen Geräusche zu machen

Laufräder für Nagetiere wie Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus, Ratte, Chinchilla, Degu

speichern

Eigenschaften
Diameter (ca): ø 28 cm
Maße (ca): 31 x 13 x 32 cm (LxBxH) | Laufflächenbreite: ca. 7 cm | Höhenlaufrad inkl. Standard: 30,5 cm
Material: Plastik
Passend für: Nagetiere, Hamster
Besonderheiten: -
Trixie Laufrad 28 cm
Bewertungen
10 / 10
Dewi 05 Februar 2023

Fijn looprad! Niet te zwaar, goed schoon te maken, leuke felle kleuren Zijn een blikvanger voor in het verblijf Enig minpunt vind ik dat de kleine plastic clipjes die het wiel op zijn plaats houden kunnen snel breken, reserve onderdelen erbij leveren zou een fijne oplossing zijn!

 • + Mooi formaat
 • + Leuke kleuren
 • + Goed schoon te maken/houden
 • + Mooi gewicht, niet te zwaar
 • - Kleine breekbare onderdelen die essentieel zijn het wiel op zijn plek houden
 • - Geen reserve ‘clipjes’

10 / 10
Emma 05 September 2022

Lekker groot radje voor mijn hamster. ze is er heel blij mee.

 • + Lekker groot

6 / 10
Nina 21 August 2022

Wel een redelijk wiel in verhouding naar prijs maar beweegt en maakt teveel herrie :(

10 / 10
Isa 02 August 2022

Slecht wiel, maakt veel geluid en beweegt teveel heen en weer.

10 / 10
Rianne 13 Mai 2022

Mijn hamster is er superblij mee, ik had eerst een houten, maar omdat ze een beetje plast tijdens het rennen was die lastig schoon te maken. Deze is wel handig schoon te maken en je hoort m niet.

10 / 10
Rianne 10 Mai 2022

Ik had eerst een houten rad, ook super maar ze plast vaak als ze aan het rennen is, deze is makkelijk schoon te maken en hij loopt ook soepeler.

 • + Makkelijk schoon te maken
 • + Goudhamster
 • + Piept niet
 • + Mijn hamster gaat er graag op

10 / 10
Karin 22 April 2022

Tevreden over het product

 • + Maakt weinig geluid
 • + Goede prijs
 • + Zowel op standaard als aan de tralies te bevestigen

10 / 10
Ginger 18 Oktober 2021

Mooi rad en mooie kleur ook. Leuk effect met de spinner in het midden. Mijn hamster is er dol op en rent er ook veel in! Maakt geen geluid en ook geen gepiep, dus super stil! Top

8 / 10
Annabel 10 Januar 2021

Fijn rad, maakt wel geluid maar het is niet heel storend.

10 / 10
Monique 01 Januar 2021

Heel te vrezen met de groenen draaimolen makkelijk schoon te maken.

4 / 10
Renate 22 November 2020

Mooi groot rad, maar ook hier vanaf het eerste gebruik schuurt het rad tegen de standaard en maakt het dus veel lawaai. Mijn chineesje van 8 weken weegt zeker geen 150 gram dus ik denk dat het gewoon een designfout is. Erg jammer.

6 / 10
Ilse 30 August 2020

Het is een mooi en ruim radje voor mijn syrische hamster! Helaas is het rad wel krom waardoor hij bij mij tegen de tralies en het bijgeleverde standaard aankomt.. Hierdoor maakt hij best wat lawaai. Dus ik ben bang dat het geen blijvertje is.

8 / 10
Tessa Vanderick 01 Juli 2020

Dit looprad is grotendeels geluidloos. Enkel de methode om het wiel aan de tralies van je kooi te hangen is niet stevig, waardoor het wiel te veel gaat bewegen. Je kan dit zelf makkelijk oplossen door de staander met snelbinders op te hangen of gewoon de staander op zich te gebruiken (al hangt het wiel daarvoor erg laag en kan de bedding storen voor een vlotte draai). De grootte is ideaal voor mijn Syrische hamster, hij is er gek op! Het loopradje is bovendien makkelijk in onderhoud. In het algemeen zeer tevreden met deze aankoop.

10 / 10
Marijke 01 August 2019

Top! Geluidloos.

8 / 10
Lieke 07 Mai 2019

Lekker ruim rad voor mijn Syrische hamster - ze is er dol op! Hij rammelt wel een beetje en is daardoor ook niet heel stil. Hangt ook een beetje scheef, geen idee of dat de bedoeling is maar hij werkt wel gewoon goed. Gemakkelijk te reinigen.

8 / 10
Dagmar 02 Januar 2019

Goed ruim rad. Wel wat licht op zijn poot. Voor mijn syrische hamster gekocht, die aardig lomp is en hem dus wel eens door haar verblijf heen wil trekken. Maar draait goed en staat mooi.

10 / 10
Liselotte 06 Februar 2018

Geweldig Syrtje vindt hem top

10 / 10
nel r. 01 Februar 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

8 / 10
Lindy 16 Januar 2018

Ervaringen met dit rad zijn divers. Ik heb zelf een van de 20 cm formaat en 3 van de 28 cm variant. De 20 cm formaat is een leuk rad voor in de hamsterren, maar maakt redelijk wat kabaal soms en staat daarom dan ook niet in de kooien meer hier. Echter, zowel mijn syrtje als twee kleintjes lopen er wel graag in. Liever dan in de andere loopradjes. (Silent spinner 30 cm en houten wiel 20 cm staan erook, maar deze heeft de voorkeur) Damesratten vinden hem geweldig. Eentje staat op de grond als ze loslopen, en die vinden ze helemaal geweldig. Mijn heren zitten van: ??? en negeren de loopwielen. Een ander staat bij hen in de kooi en ik kan merken dat ze het fijn vinden om toch heel enthousiast een paar rondes te kunnen rennen wanneer ze zin hebben. Niet de meest stille wielen maar door de prijs redelijk goedkoop en gaan een aardig tijdje mee. Leuk voor in de ren of kooi, makkelijk schoon te maken en ook fijn dat een enthousiaste hamster er niet zo snel uit kan vliegen tijdens het rennen.

10 / 10
Evi B. 06 Dezember 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

6 / 10
Marjolijn W. 01 Dezember 2017

Dit looprad heeft de perfecte maat voor mijn goudhamster, echter plast hij hier vaak in wat hij in zijn vorige open rad minder deed en loopt het wat zwaarder, hij gaat echt stukken minder snel. Wel is dit rad super stil! Het rad is gemakkelijk te plaatsen op de standaard en goed schoon te maken door het schoonmaken kwam echter het middelste dopje van het deksel los, maar dit was eenvoudig weer terug te plaatsen.

10 / 10
diane m. 28 Oktober 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
Kitty 19 Januar 2016

Dit is inderdaad echt het beste rad voor je Syrische hamster. Hij is heeeel simpel schoon te maken, hij is veilig en helemaal geluidloos! Je moet wel een ruime kooi hebben voor dit monsterlijke ding. Voor de prijs.. een silent spinner 29 cm heb je voor 35,00.. deze is mooier, stiller en 3x zo goedkoop :)

10 / 10
Jasmijn Klompenhouwer 20 Oktober 2015

Dit is voor mij het beste loopwiel voor Syrische hamsters! Hij is groot genoeg voor mijn Syrtje van 150 gram, het plastic is makkelijk schoon te houden en hij is erg stil. Daarnaast heeft hij een mooie prijs en kun je hier de kleur kiezen! Van mij krijgt dit loopwiel 5 sterren :).

10 / 10
Lois 20 Oktober 2015

Ik ben erg blij met dit rad. Hij maakt er weinig geluid. Je kunt hem zowel op de standaard neerzetten als in de kooi ophangen. Een leuke bonus is dat hij in het zwart te verkrijgen is. Niet alleen leuk voor de hamster maar ook mooi voor in de kooi.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »