Trixie Kokosfaser Humus
Kokosfaser Humus €14,95

Kokosfaser Humus

€14,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Trixie Coconut Fibre Humus für Nagetiere!

Der Coconut Fibre Humus ist eine Mischung aus Coconut Fibre und Humus. Diese natürliche Bodenbedeckung ist für kleine Nagetiere geeignet und fördert das natürliche Grabverhalten der Tiere. Die Bodenbedeckung kann sich auf das 7- bis 8-fache von selbst ausdehnen, wird als pH-Wert zwischen 5,0 und 6,0 bezeichnet, ist wärmebehandelt, daher schimmel- und keimfrei und ohne Zusatz von Düngemitteln.

Kann sich auf das 7- bis 8-fache erweitern
PH-Wert zwischen 5,0 und 6,0
Wärmebehandelt, daher schimmel- und keimfrei
Ohne Zusatz von Düngemitteln

Graben, graben und graben!

Da die Kokosfaser eine luftige Bodenbedeckung ist, eignet sie sich sehr gut zum Graben. Rennmäuse lieben es besonders! Sie können in wunderschöne Tunnel graben, die auch stehen bleiben.

Für Kaninchen im Eimer

Auch für Kaninchen ist der Kokosfaser-Humus sehr schön im Eimer anstelle von Sand zu verwenden. Etwas anderes an den Füßen!

Frische Nagetierpflanzen

Die Kokosfaser eignet sich auch sehr gut als Substrat für frische Pflanzen. Diese können darin gute Wurzeln schlagen. Wenn Sie dauerhafte Nagetierpflanzen in die Unterkunft bringen möchten, ist Kokosfaser eine gute Grundlage dafür. Sehen Sie hier alle unsere frischen Pflanzen!

frische Nagetierpflanzen

Eigenschaften
Materiaal: -
Liter: -
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Trixie Kokosfaser Humus
Bewertungen
10 / 10
Jennifer 02 Juli 2020

De 9L besteld, ik heb het niet in water gedaan ik heb het zo eraf geschaaft, fijn voor een nieuw en extra textuur voor de hamster pootjes om op te lopen, is ook een leuke toevoeging voor een natuurlijke kooi.

10 / 10
melissa 14 Mai 2020

ik heb de 2l variant besteld om te kijken of mijn hamster het wat vond. nou ze vind het geweldig! ze loopt er lekker in de graven in tegenstelling tot de carefresh.

10 / 10
Imke 01 Mai 2020

Klonk in het begin een beetje vreemd om te gebruiken voor een hamster. Echter is ze er heel erg blij mee; ze kan erg goed graven, het voelt erg natuurlijk aan, omdat het op aarde lijkt en het gaat lang mee voor het aan vervanging toe is. Wij vinden het stukken beter en fijner voor onze hamster dan bijvoorbeeld van het (onnatuurlijke) strooisel of schaafsel.

6 / 10
Charlotte 01 April 2020

Geeft een mooie natuurlijke look! houd tunnels ook goed vast. Heeft alleen een aparte geur en het blijft vochtig aanvoelen zelfs na een paar dagen drogen. Ik zou het wel aanraden want mijn hamster vond het top!

10 / 10
Shaya 06 Oktober 2018

Op de verpakking staat dat je er 0,5 tot 0,8 liter water aan moet toevoegen. Dan verdubbeld het zich ongeveer 7 tot 8x. Het deed me denken aan de moestuintjes waar je aan het aarde ook water aan moet toevoegen.

8 / 10
Shaya 06 Oktober 2018

Ik dacht ook dat het een grote verpakking zou zijn

6 / 10
elsjedevisser 05 August 2018

Ik moest lachen toen ik dit uit de doos haalde..een ieniemieniepakje...samengeperst tot n klein blokje...dom van me. Nu de grotere maar besteld want het is fijn spul. Ook samengeperst maar ik zet t met de open kant van de verpakking op een bakplaat gevuld met water..dat zuigt zich dan vol en dan kun je t makkelijk uit de verpakking brokkelen.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »