Trixie Spieltunnel erweiterbar für Nager & Frettchen!
Spieltunnel erweiterbar für Nager & Frettchen! €5,99 €6,99

Spieltunnel erweiterbar für Nager & Frettchen!

€6,99 €5,99
Auf Lager
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Sprechen Sie uns gerne an, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Produktbeschreibung

Trixie erweiterbarer Spieltunnel für Nager & Frettchen!

Jetzt kann das Spielen so richtig beginnen! Nagetiere lieben Tunnel und dieser Tunnel kann bis zu 75 cm gedehnt werden! Zudem ist der Tunnel auch flexibel, sodass er in allen Biegungen gebogen werden kann. Ich wünsche Ihnen viel Spaß!

Kunststoff
erweiterbar und flexibel
formstabil

Dieser Tunnel kann in alle möglichen Kurven gebogen werden, was eine zusätzliche Herausforderung für die Tiere darstellt. Ratten und Frettchen lieben es besonders, durch diese Tunnel zu laufen!

Für kleinere Nagetiere wie Mäuse und Zwerghamster ist es ein sehr geräumiger Tunnel, aber das kann auch Spaß machen, zum Beispiel für eine teilweise unterirdische Burg. Für Mäuse kann der Tunnel gedreht und in einen höheren Teil des Geheges verschoben werden. So müssen die Tiere beispielsweise durch den Tunnel gehen, um in den höher gelegenen Teil zu gelangen. Bei Hamstern bitte tief bleiben, denn diese Tiere sehen keine Tiefe.

Eigenschaften
Material: Synthetik
Diameter (ca): ø 10 cm
Maße: 10 × 19-75 cm
Passend für: Maus, Hamster, Rennmaus, Ratte | Fretchen
Besonderheiten: -
Trixie Spieltunnel erweiterbar für Nager & Frettchen!
Bewertungen
10 / 10
Nicole wegkamp 23 Juni 2022

Geen ervaring nog hij was helaas te hoog , dus ga m volgende keer proberen te gebruiken als ik j het hok anders inricht Maar denk te groot voor mijn 80x50 hok

  • + Wel goed material
  • - Voor mt S. Nog erg groot

10 / 10
Rian 17 Juni 2022

Leuke buis, maar voor mijn hamster is het lastig om erop te klimmen, doordat ze geen grip heeft, maar ze loopt er wel graag doorheen.

6 / 10
Jonne 19 September 2021

Ik was eerst heel blij met de tunnel, vanwege de lengte en flexibiliteit. Maar mijn hamster heeft het na een nacht al zulke grote gaten in geknaagd dat hij niet meer bruikbaar is. Helaas, want ik had zo'n goede hoop.

8 / 10
Kim 16 Oktober 2020

Goed product, wel makkelijk knaagbaar en de randjes zijn scherp.

6 / 10
Chaima 19 Juli 2020

Mijn hamster was er dol op MAAR heeft hem binnen de kortste keren helemaal kapot geknaagd. Niet bepaald veilig dus, aangezien hij van zacht plastic is... Als je hamster niet zo'n knager is zou je het erop kunnen wagen..

10 / 10
Sofyan 21 September 2019

De tunnel is echt super leuk, mijn hamster is er gek op.

8 / 10
Amy 01 September 2019

Gekocht voor mijn hamster en ik was er direct erg blij mee. Uitgerekt is de tunnel lekker lang en het ombuigen in verschillende bochten is zeer gemakkelijk. Uitgerekt is de tunnel redelijk gemakkelijk schoon te spoelen. Eén nadeel is wel dat er na een van de eerste weken al een stukje uit was. Ik denk dat de hamster dat eruit heeft gebeten. Verder heb ik niet het idee dat de hamster het plastic gegeten heeft en denk ik dat ik het afgebroken stukje plastic tijdens het verschonen van het verblijf heb weggegooid. Maar los daarvan doet het product zeker wat het belooft, namelijk het verblijf van een leuke, zelf te maken tunnel voorzien.

10 / 10
Demy 05 Februar 2018

Fijne tunnel

10 / 10
Milou H. 02 Januar 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
Jolanda 19 Oktober 2017

Echt leuke tunnel! Mijn ratten vinden het fantastisch! Ook mooi dat deze van kunststof is is makkelijk schoon te maken. Je kunt de tunnel echt ver uit kunnen rekken. Heel leuk!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »