• Voor 17 uur besteld volgende dag bezorgd
  • Zaterdag verzending
  • Afhalen in Hoogeveen NL
Trixie Spielen Sie Tunnel Extendable
Spielen Sie Tunnel Extendable €4,95

Spielen Sie Tunnel Extendable

€4,95
Auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Trixie Play Tunnel erweiterbar

Jetzt können Sie wirklich anfangen zu spielen! Nagetiere lieben Tunnel und dieser Tunnel kann bis zu 75 cm gedehnt werden! Darüber hinaus ist der Tunnel auch flexibel, so dass er in allen Kurven gebogen werden kann. Wir wünschen Ihnen viel Spaß!

Kunststoff
ausziehbar und flexibel
formstabil

Eigenschaften
Materiaal: -
Diameter: -
Afmetingen: -
Geschikt voor: -
Trixie Spielen Sie Tunnel Extendable
Bewertungen
8 / 10
Kim 16 Oktober 2020

Goed product, wel makkelijk knaagbaar en de randjes zijn scherp.

6 / 10
Chaima 19 Juli 2020

Mijn hamster was er dol op MAAR heeft hem binnen de kortste keren helemaal kapot geknaagd. Niet bepaald veilig dus, aangezien hij van zacht plastic is... Als je hamster niet zo'n knager is zou je het erop kunnen wagen..

10 / 10
Sofyan 21 September 2019

De tunnel is echt super leuk, mijn hamster is er gek op.

8 / 10
Amy 01 September 2019

Gekocht voor mijn hamster en ik was er direct erg blij mee. Uitgerekt is de tunnel lekker lang en het ombuigen in verschillende bochten is zeer gemakkelijk. Uitgerekt is de tunnel redelijk gemakkelijk schoon te spoelen. Eén nadeel is wel dat er na een van de eerste weken al een stukje uit was. Ik denk dat de hamster dat eruit heeft gebeten. Verder heb ik niet het idee dat de hamster het plastic gegeten heeft en denk ik dat ik het afgebroken stukje plastic tijdens het verschonen van het verblijf heb weggegooid. Maar los daarvan doet het product zeker wat het belooft, namelijk het verblijf van een leuke, zelf te maken tunnel voorzien.

10 / 10
Demy 05 Februar 2018

Fijne tunnel

10 / 10
Milou H. 02 Januar 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
Jolanda 19 Oktober 2017

Echt leuke tunnel! Mijn ratten vinden het fantastisch! Ook mooi dat deze van kunststof is is makkelijk schoon te maken. Je kunt de tunnel echt ver uit kunnen rekken. Heel leuk!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »