Elmato Holzplateau mit Treppe Leer 28 cm
Holzplateau mit Treppe Leer 28 cm €15,99 €19,99

Holzplateau mit Treppe Leer 28 cm

€19,99 €15,99
Auf Lager
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Für 17 Uhr bestellt morgen zu Hause
Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Sprechen Sie uns gerne an, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Produktbeschreibung

DRD Knaagdierwinkel ® Holzplateau mit Treppe Leer 28 cm

Das DRD Knaagdierwinkel ® Holzplateau mit 28 cm Treppe ist ein praktisches Holzplateau für das Nagetiergehege. Das Plateau besteht aus unbehandeltem Holz und ist mit einer praktischen Treppe ausgestattet. Das Plateau eignet sich für kleine Nagetiere wie Mäuse, Hamster, Rennmäuse und Ratten.

Bei Verwendung einer höheren Schicht Bodendecker bietet die Plattform einen angenehm stabilen Platz zum Aufstellen einer Fressnapf- oder Wasserschale.

Zusätzliche Bodenfläche
Stabiler Platz zum Platzieren der Lebensmittel- und Wasserschale
Unbehandeltes blankes Holz

Eigenschaften
Größe (ca): 28 x 18 x 16 cm
Passend für: Nagetiere, Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus, Ratte
Besonderheiten: -
Elmato Holzplateau mit Treppe Leer 28 cm
Bewertungen
10 / 10
conny 21 Dezember 2022

Mein Hamster und meine Mäuse lieben es. Einfach zu montieren. Leider sind Klammern dabei!

  • - Klammern vorhanden! Sollten ersetzt werden durch Holzleimkleber oder ähnliches

6 / 10
Melanie 19 Mai 2021

Heel eerlijk, ik vind het een mooi en stevig plateau. Alleen een dikke min punt is dat je wel een boormachine in huis moet hebben. En heel raar dat er maar 3 van de 4 gaten zijn voor geboord. Heel eerlijk verwachte ik voor het geld dat die makkelijker in elkaar te zetten was.

10 / 10
Angel 24 Februar 2021

ontzettend fijn ding om extra ruimte in de kooi te crëeren. mijn ratjes maken er super veel gebruik van en het ziet er leuk uit. zeker een aanrader als je meer klimmogenlijkheden zoekt!

6 / 10
Natasja 03 Dezember 2020

Jammer genoeg geen voorgeboorden gaatjes in de pootjes waardoor het indraaien van de schoeven erg lastig ging. Daarnaast miste in nog een voorgeboord gat in het plateau, wel handig als ze dit voor het verzenden hadden gezien, nu maar zelf een gat erin proberen te boren

10 / 10
Silke 01 März 2020

Super makkelijk in elkaar te zetten en de muisjes zijn er heel blij mee

10 / 10
Madelief 01 Februar 2020

Het is een superfijn en stevig plateau, ook erg mooi voor in een natuur thema mijn hamstertje vind het superfijn bedankt drd knaagwinkel!

10 / 10
Maureen 01 Mai 2019

super handig plateau, wij gebruiken het in het terrarium om het houten loopwiel van 28 cm op te zetten, en dat we onder het plateau vullen met zaagsel zodat dat graafruimte blijft. Het trappetje verliest daardoor zijn functie, maar kan horizontaal gelegd worden of eraf gehaald worden.

10 / 10
geertruida 01 September 2018

Stevig materiaal. Het enige wat j hoeft t doen is de poten erop monteren en dat is zo klaar omdat de poten van zachter hout is .daarnaast kun j de zijkant zelf beetje opleuken door hekjes erop t maken

6 / 10
Nina L. 01 Februar 2018

Wel jammer dat je het zelf in elkaar moet zetten maar voor de rest een super leuk speeltje voor mijn hamsters zal het zeker aanraden

8 / 10
Stan 20 Juli 2017

Mooi plateau past perfect in mijn kooi. Ik heb echter 2 minpunten. 1. Ik wist dat je hem zelf in elkaar moest schroeven, maar er zaten geen voorgeboorde gaten in de poten. (wel in het plateau zelf) 2. Ik dacht eigenlijk dat hij wit was, vind ik niet zo'n probleem voor tbh. (op het plaatje lijkt dat zo) Voor de rest vindt ik het een goed product.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »