Elmato Nagetierplateau 40 cm
Nagetierplateau 40 cm €15,99 €17,99

Nagetierplateau 40 cm

€17,99 €15,99
Auf Lager
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Für 17 Uhr bestellt morgen zu Hause
Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Sprechen Sie uns gerne an, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Produktbeschreibung

Elmato Holz Nagetier Plateau Blank 40 cm

Mit dem hölzernen Nagetierplateau können Sie problemlos einen Boden im Nagetiergehege schaffen. Verwenden Sie das Plateau als zusätzlichen Boden oder schaffen Sie eine gemütliche Ecke für Ihr Nagetier. Das Plateau ist eine schöne Herausforderung im Gehege, die Ihre Nagetiere wirklich zu schätzen wissen. Stellen Sie eine Futternapf auf die Plattform und eine Leiter dagegen, damit Ihr Nagetier klettern muss, um zu seinem Futter zu gelangen, oder verwenden Sie die Plattform als Stufe zu einer höheren Etage.

100% natürliches unbehandeltes Rohholz
Geräumiges Plateau für zusätzlichen Platz in der Unterkunft

Behalten

Eigenschaften
Material: Sperrholz
Maße (ca): 40 x 25 x 15 cm
Durchmesser (ca): -
Passend für: Nagetiere, Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus, Ratte, Chinchilla, Degu
Besonderheiten: Nicht nagelfrei
Elmato Nagetierplateau 40 cm
Bewertungen
10 / 10
Joella 24 September 2022

Mooi plateau voor een degelijke prijs. Nadat ik de andere reviews had gelezen dacht ik dat het moeilijk was om te monteren. Het indraaien van de schroefjes heb ik overgelaten aan mijn vriend. En hij had er geen moeite mee! Verder is het een stevig plateau.

6 / 10
As 23 Februar 2021

Opzich prima, onhandig dat je zelf er nog gaten in moet maken. Niet veel bijzonders maar prima.

10 / 10
Nora Potargent-Van Craen 07 Juli 2020

Ik ben tevreden over dit product. Er zijn geen voorgeboorde gaten in, maar het was eenvoudig vast te schroeven met een manuele schroevendraaier (niet elektrisch). De degoes eten het wel heel snel kapot, maar dat heb je met elk houten product. Het was een goede manier om meer loopoppervlakte toe te voegen aan de degoekooi.

6 / 10
H. 02 Juni 2019

op zich wel een mooi plateau. Maar erg onhandig in elkaar te zetten. Er zitten in de poten geen voorgeboorde gaten,zodat je de behoorlijke schroeven er zelf met kracht in moet zien te draaien. Best een hele klus. Wat ik toen maar heb gedaan,was schroeven eerst in het oppervlak zetten,en vervolgens omdraaien,en dan de poten erop draaien. Maar zelfs dan is het een heikel gedoe. Dit zou beter moeten kunnen.

10 / 10
Roos 01 Dezember 2018

Ik wou eerst één kopen maar toen in in de review zag dat iemand gewoon twee naast elkaar deed heb ik er twee besteld. Ik ben erg benieuwd hoe dit eruit gaat zien

10 / 10
Karen 01 Juni 2018

Mooi en groot plateau, ben er erg blij mee

10 / 10
Elly 04 April 2018

Perfect voor het maken van een extra verdieping in het hok van mijn gerbil, ik heb er zelfs twee naast elkaar zodat er nog meer ruimte bijkomt. Op deze extra verdieping past ook perfect de voer- en waterbak, die blijven op deze hoogte mooi schoon.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »