Chipsi Carefresh Pure White Bodendecker
Carefresh Pure White Bodendecker €7,49 €7,79

Carefresh Pure White Bodendecker

€7,79 €7,49
Auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Chipsi Carefresh Pure White Bodendecker für Nagetiere & Kaninchen!

Chipsi Carefresh Pure White (ehemals Carefresh Ultra) ist eine natürliche Bodenbedeckung in strahlend weißer Farbe. Carefresh Pure White wird aus natürlichen Cellulosefasern aus biologischem Anbau hergestellt. Diese Einstreu hat eine 2,5-mal höhere Absorption als herkömmliche Einstreu und ist außerdem staubfrei, wodurch sie für empfindliche Tiere geeignet ist.

Überlegene Geruchskontrolle
Kann bis zum Dreifachen seines Eigengewichts an Feuchtigkeit aufnehmen
✔ Hält mehr als doppelt so lange wie Holzspäne
Ist sicher für Mensch und Tier, ohne aromatische Öle und giftige oder schädliche Substanzen
Bietet kleinen Tieren natürlichen Komfort
Umweltfreundlich und kann mit Grünabfällen entsorgt werden

Die Struktur der Carefresh-Fasern gibt ihm eine spezielle Geruchskontrolle, die Gerüche für bis zu fünf Tage reguliert (große Nagetiere). Dies verhindert, dass sich unangenehme Gerüche im Haus ausbreiten. Schließlich ist es auch schön zu wissen, dass die Cellulosefasern biologisch abbaubar sind und daher mit Grünabfällen entsorgt werden können.

Gebrauchsanweisung Chipsi Carefresh Pure White

Als Einstreu für kleine Nagetiere (Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus)
Tragen Sie eine dicke Schicht von mindestens 20 cm in das Gehege auf und lassen Sie die Tiere den Rest erledigen. Sie werden nach Herzenslust graben! Ein Hamsterwechsel kann manchmal bis zu drei Monate dauern.

Hamsterscaping für kleine Nagetiere (Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus)
Carefresh eignet sich sehr gut zum Hamster-Caping. Es ist eine wunderbar weiche, ausgrabbare Einstreu, in der die Tiere graben und toben können. Es ist möglich, dem Carefresh noch mehr Festigkeit zu verleihen, indem es mit anderen Betten wie Heu, Baumwolle oder Hanf gemischt wird.

Als Einstreu für größere Nagetiere (Ratte, Meerschweinchen, Kaninchen, Chinchilla, Degu)
Verteilen Sie eine ca. 10 cm dicke Schicht im Gehäuse und drücken Sie sie leicht an, bis eine Schicht von mindestens 5 cm übrig bleibt. Ändern Sie es je nach Nagetier, sobald es zu riechen beginnt. Entfernen Sie nur jede Woche den schmutzigen Fleck aus dem Käfig und lassen Sie den Rest. Füllen Sie dann den Käfig nach Bedarf nach. Das Auffrischen des gesamten Käfigs kann bis zu 4 Wochen verzögert werden!

Behalten
Halten Sie die Bodenbedeckung besonders trocken und kühl.

Store Store Store

Eigenschaften
Material: Papier
Liter: 10Ltr | 50Ltr
Gewicht: 1,5 kg | 4 kg
Passend für: Alle Nagetiere, Mäuse, Hamster, Rennmäuse, Ratten, Meerschweinchen, Kaninchen, Chinchilla, Degu
Besonderheiten: -
Chipsi Carefresh Pure White Bodendecker
Bewertungen
10 / 10
Roos De Vries 02 August 2021

Ik gebruik dit voor mijn hamsters en muis.
Mannetjes muizen stinken nogal en na veel bodembedekking gebruikt te hebben is deze wel het fijnst. Is zacht, stinkt niet en is stofvrij dus goed voor mij astma.

10 / 10
Merel 27 Mai 2021

Heel zachte bodembedekking, niet stoffig en houdt tunnels goed vast.

10 / 10
Daniela 12 Januar 2021

Heel erg mooi voor in de kooi en zacht voelt ook lekker aan voor de pootjes.

10 / 10
Judith 01 Januar 2021

Goed te gebruiken in combinatie met zaagsel of andere bodembedekking.

10 / 10
Nina 20 November 2020

Echt heel goed! Zacht, en houd alsnog tunnels goed vast. Wel duur, maar ik heb verder ook nog cotton n cotton erbij.

8 / 10
Noa 01 Oktober 2020

Fijne bodembedekking! Ook leuk om in je scape te gebruiken ter decoratie. Het absorbeert goed en stinkt niet. Zeker in combinatie met cotton n comfort en hennepvezel een mooie combinatie om te graven :)

10 / 10
Chris 13 Juni 2020

In het verleden meerdere verschillende bodembedekkers geprobeerd voor de toilet van onze konijntjes. Deze is iets duurder, maar een stuk fijner dan alles wat we tot nu toe geprobeerd hebben!

8 / 10
Emmelien 04 April 2020

Het is een fijne bodembeddeking voor hamsters omdat de tunnels blijven staan en het is redelijk zacht, het enige nadeel is dat het in het begin heel erg naar stof ruikt maar het is niet stoffig. Later trekt dit wel weg. Als je bijvoorbeeld een klein pak koopt komt daar nog redelijk veel uit. Het is een aanrader!

10 / 10
Josje 01 September 2019

Zachte absorberende bedding die lang meegaat. Mooie kleur ook goed te combineren met bruine of groene kleur bedding. Je kunt je hamster er ook goed in zien.

10 / 10
Therese 01 Juni 2019

Hele fijne bodembedekking, geen luchtjes en heel fijn voor stof-gevoelige kids en hamsters

10 / 10
Judith 03 Februar 2019

Perfecte bodembedekking; de hamster kan de goed in graven en spelen. En voor ons is het fijn dat het goed absorbeert en niet zoveel rotzooi maakt als houtvezel.

10 / 10
Susanne 01 Februar 2019

Supersnelle levering! Net voor 4 uur besteld en volgende middag al in huis, Top!!
Product is heel goed, fijne bodembedekker en houdt geurtjes lang tegen. Goudhamster is er blij mee!

10 / 10
John 02 Januar 2019

Heel fijn deze bodembedekking en onze hamster is er dol op

10 / 10
rosa 09 Januar 2018

wat een leuk spul! veel van gehoord dus was heel erg benieuwd! het is lekker zacht en ziet er leuk uit! mijn ene hamster vind dit spul super fijn en heeft ook meteen met een tevreden snoet een holletje gemaakt! mijn nieuwe hamster (vandaag gehaald) is er vast ook wel blij mee! ze is alleen nog niet tam en schuw dus heb nog geen complimenten van haar kant gehoord ;)
heel erg bedankt voor het plaatsen van dit product!

8 / 10
Kitty 09 Januar 2016

Ik heb heel veel van Carefresh gehoord, en het was allemaal zeer positief, dus ik besloot het zelf te bestellen en wauw. Ik was ten eerste verbaasd hoe klein de verpakking was; ik wist wel dat het 10 liter was maar toch. Er zijn geen grotere pakken te koop helaas :(. Ik was heel benieuwd hoe het aanvoelde, maar toevallig moest ik op die dag de hamsterkooi schoonmaken en als bodembedekking gebruikte ik natuurlijk Carefresh, en nu komt het positieve: het ging HEEL makkelijk uitelkaar, geeft niet echt veel troep want het zijn allemaal stukken zachte karton of zo en dat kun je heel gemakkelijk bij elkaar rapen. Het is heerlijk zacht en warm. Ik ben tevreden! Conslusie: het is een lekker zachte, warme en ook mooie bodembedekking, het enige nadeel is dus dat er geen grote verpakkingen te koop zijn, maar de bedekker zelf geef ik een hele, hele dikke 10!

10 / 10
Kitty 02 Dezember 2015

Fantastisch! Heerlijk zacht! Helemaal niet stoffig, mijn hamster vindt het geweldig om er in te slapen. Kleine zak, ik zou er 2 bestellen. Mooie frisse kleur. Ik bestelde voor het eerst carefresh en dat zal zeker niet de laatste keer zijn..

10 / 10
Samantha 06 September 2015

Ik gebruik de Carefresh Ultra nu al een tijdje en ik ben er heel tevreden over. Ik vind vooral de witte kleur heel mooi. Af en toe wissel ik af met een andere kleur, maar de ultra vind ik toch wel het mooiste. Ik had het ook snel in huis!

10 / 10
Phoebe 16 Juni 2015

Heb het nu voor het eerst voor mijn hamster gekocht. Heel fijn spul! Mijn hamster vind het fijn om er nestjes me te bouwen en er lekker in te liggen. Stuk zachter als zaagsel en blijft langer fris. Ruikt een klein beetje apart als je dichtbij komt, maar heb je verder geen last van. Vind het ook heel fijn dat het stofvrij is. Van zaagsel moest ik altijd niezen en hierbij niet. Stuk prettiger voor mij, en waarschijnlijk ook voor mijn hamster!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »