Chipsi Carefresh Pure White Bodendecker
Carefresh Pure White Bodendecker €6,99 €7,79

Carefresh Pure White Bodendecker

€7,79 €6,99
Auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Carefresh Pure White für Nagetiere!

Carefresh Pure White ist ein natürlicher Bodendecker in strahlendem Weiß. Carefresh Ultra wird aus Zellulosefasern hergestellt. Diese Fasern stammen aus biologischem Anbau. Carefresh Ultra ist außerdem 2,5-mal saugfähiger als herkömmliche Bodendecker. Darüber hinaus ist Carefresh Ultra staubfrei und damit gesund für die Atemwege von Nagetieren. Mit diesem speziellen Bodendecker von Carefresh haben Sie die beste Qualität zu Hause! Die dafür verwendeten Zellulosefasern sind sehr weich und geben Ihrem Nagetier ein extrem warmes Gefühl in seinem Zuhause und Nest. Eine natürliche und weiche weiße Oberfläche kann die Stimmung ebenfalls positiv beeinflussen.

Der Carefresh Ultra Bodendecker überzeugt durch seine praktischen Eigenschaften. Beispielsweise absorbieren Cellulosefasern 2,5-mal besser als herkömmliche Bodenbedeckungen. Carefresh Ultra ist außerdem zu 99% staubfrei, was sich sehr positiv auf die Atemwege Ihres Nagetiers auswirkt. Carefresh verfügt über eine spezielle Geruchskontrolle, die den Geruch für bis zu fünf Tage reguliert (große Nagetiere). Auf diese Weise verbreiten sich keine unangenehmen Gerüche im Haus.

Die Cellulosefasern sind biologisch abbaubar und daher umweltfreundlich. Auf diese Weise wird nicht nur Ihr Nagetier umfassend betreut, sondern auch etwas Gutes für die Natur.

Vorteile von Carefresh Pure White:

Überlegene Geruchskontrolle
Kann bis zum dreifachen des Eigengewichts Feuchtigkeit aufnehmen
✔ Hält mehr als doppelt so lange wie Holzspäne
Ist sicher für Mensch und Tier, ohne aromatische Öle und giftige oder schädliche Substanzen
Bietet Kleintieren natürlichen Komfort
Umweltfreundlich und kann mit dem Restmüll entsorgt werden

Gebrauchsanweisung Carefresh Ultra

Füllen Sie die Unterkunft, bis der Boden vollständig mit Carefresh Ultra bedeckt ist. Die Schicht muss mindestens 5 cm betragen, damit die Bodenbedeckung den Boden der Unterkunft gut bedeckt und gut aufnehmen kann. Nachfolgend finden Sie eine Tabelle, in der wir die ungefähre Anzahl Liter angegeben haben, die Sie pro Zeitänderung benötigen.

Speichern Speichern Speichern

Eigenschaften
Materiaal: -
Liter: -
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Chipsi Carefresh Pure White Bodendecker
Bewertungen
10 / 10
Chris 13 Juni 2020

In het verleden meerdere verschillende bodembedekkers geprobeerd voor de toilet van onze konijntjes. Deze is iets duurder, maar een stuk fijner dan alles wat we tot nu toe geprobeerd hebben!

8 / 10
Emmelien 04 April 2020

Het is een fijne bodembeddeking voor hamsters omdat de tunnels blijven staan en het is redelijk zacht, het enige nadeel is dat het in het begin heel erg naar stof ruikt maar het is niet stoffig. Later trekt dit wel weg. Als je bijvoorbeeld een klein pak koopt komt daar nog redelijk veel uit. Het is een aanrader!

10 / 10
Josje 01 September 2019

Zachte absorberende bedding die lang meegaat. Mooie kleur ook goed te combineren met bruine of groene kleur bedding. Je kunt je hamster er ook goed in zien.

10 / 10
Therese 01 Juni 2019

Hele fijne bodembedekking, geen luchtjes en heel fijn voor stof-gevoelige kids en hamsters

10 / 10
Judith 03 Februar 2019

Perfecte bodembedekking; de hamster kan de goed in graven en spelen. En voor ons is het fijn dat het goed absorbeert en niet zoveel rotzooi maakt als houtvezel.

10 / 10
Susanne 01 Februar 2019

Supersnelle levering! Net voor 4 uur besteld en volgende middag al in huis, Top!!
Product is heel goed, fijne bodembedekker en houdt geurtjes lang tegen. Goudhamster is er blij mee!

10 / 10
John 02 Januar 2019

Heel fijn deze bodembedekking en onze hamster is er dol op

10 / 10
rosa 09 Januar 2018

wat een leuk spul! veel van gehoord dus was heel erg benieuwd! het is lekker zacht en ziet er leuk uit! mijn ene hamster vind dit spul super fijn en heeft ook meteen met een tevreden snoet een holletje gemaakt! mijn nieuwe hamster (vandaag gehaald) is er vast ook wel blij mee! ze is alleen nog niet tam en schuw dus heb nog geen complimenten van haar kant gehoord ;)
heel erg bedankt voor het plaatsen van dit product!

8 / 10
Kitty 09 Januar 2016

Ik heb heel veel van Carefresh gehoord, en het was allemaal zeer positief, dus ik besloot het zelf te bestellen en wauw. Ik was ten eerste verbaasd hoe klein de verpakking was; ik wist wel dat het 10 liter was maar toch. Er zijn geen grotere pakken te koop helaas :(. Ik was heel benieuwd hoe het aanvoelde, maar toevallig moest ik op die dag de hamsterkooi schoonmaken en als bodembedekking gebruikte ik natuurlijk Carefresh, en nu komt het positieve: het ging HEEL makkelijk uitelkaar, geeft niet echt veel troep want het zijn allemaal stukken zachte karton of zo en dat kun je heel gemakkelijk bij elkaar rapen. Het is heerlijk zacht en warm. Ik ben tevreden! Conslusie: het is een lekker zachte, warme en ook mooie bodembedekking, het enige nadeel is dus dat er geen grote verpakkingen te koop zijn, maar de bedekker zelf geef ik een hele, hele dikke 10!

10 / 10
Kitty 02 Dezember 2015

Fantastisch! Heerlijk zacht! Helemaal niet stoffig, mijn hamster vindt het geweldig om er in te slapen. Kleine zak, ik zou er 2 bestellen. Mooie frisse kleur. Ik bestelde voor het eerst carefresh en dat zal zeker niet de laatste keer zijn..

10 / 10
Samantha 06 September 2015

Ik gebruik de Carefresh Ultra nu al een tijdje en ik ben er heel tevreden over. Ik vind vooral de witte kleur heel mooi. Af en toe wissel ik af met een andere kleur, maar de ultra vind ik toch wel het mooiste. Ik had het ook snel in huis!

10 / 10
Phoebe 16 Juni 2015

Heb het nu voor het eerst voor mijn hamster gekocht. Heel fijn spul! Mijn hamster vind het fijn om er nestjes me te bouwen en er lekker in te liggen. Stuk zachter als zaagsel en blijft langer fris. Ruikt een klein beetje apart als je dichtbij komt, maar heb je verder geen last van. Vind het ook heel fijn dat het stofvrij is. Van zaagsel moest ik altijd niezen en hierbij niet. Stuk prettiger voor mij, en waarschijnlijk ook voor mijn hamster!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »