Carefresh Ultra-10L für Nager
Ultra-10L für Nager €6,99 €7,79

Ultra-10L für Nager

€7,79 €6,99
Auf Lager
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Informationen

Carefresh Ultra - 10L für Nager

Carefresh Ultra - 10L ist eine natürliche Bodendecker in einer hellen weißen Farbe. Carefresh Ultra aus Cellulosefasern. Diese Fasern stammen aus biologischem Anbau. Ultra - Carefresh ist auch das 2,5 - fache saugfähiger als herkömmliche Bodenabdeckungen. Zusätzlich Carefresh Ultra - Staub und daher gesund für die Atemwege von Nagetieren. Mit dieser speziellen Bodenabdeckung von Carefresh Ihnen die beste Qualität zu Hause! Die Cellulosefasern, die verwendet werden , sind sehr weich und geben Sie Ihrem Haustier ein sehr warmes Gefühl in seiner Residenz und Wurf. Eine natürliche und glatte weiße Oberfläche kann zudem positiv Stimmung beeinflussen.

Die Ultra-Carefresh Betten überzeugt das gesamte Spektrum seiner praktischen Funktionen. Zum Beispiel absorbieren Cellulosefasern, beispielsweise 2,5-mal besser als herkömmlicher Bettungsmaterial. Auch Carefresh Ultra-99% staubfrei, die für die Gesundheit der Atemwege Ihres Tieres ist sehr positiv. Carefresh hat einen besonderen Geruchskontrolle, die Gerüche bis zu fünf Tage (großes Nagetiere) reguliert. So verbreitet unangenehme Gerüche aus dem Haus.

Die Zellulosefasern sind biologisch abbaubar und somit umweltfreundlich. Dadurch wird nicht nur Ihr Haustier nach voll aussah, aber auch für die Natur etwas Gutes getan.

Vorteile der Pflege Ultra - Fresh:

 • Überlegene Geruchskontrolle
 • Kann das Dreifache seines Eigengewichts an Feuchtigkeit aufnehmen,
 • Beginnend mehr als doppelt länger als mit Sägespänen
 • Ist sicher für Mensch und Tier, ohne aromatische Öle und giftige oder gesundheitsschädliche Substanzen
 • Kleintiere bieten natürliche Komfort
 • Umweltfreundlich und kann von mit dem grünen Abfall zu entsorgen

Betriebscarefresh Ultra-

Füllen Sie den Behälter, bis der Boden vollständig mit Carefresh Ultra-abgedeckt ist. Die Schicht sollte mindestens 5 cm betragen, so dass die guten Bodendecker den Boden des Behälters bedeckt und können gut absorbieren. Im Folgenden finden Sie eine Tabelle, die wir angegeben haben, wie viele Liter Sie über jeden Excuse Moment brauchen.

Dimension

Aufenthalt

erforderlich Boden

Schicht 5 cm

50 x 30 x 30 7,5 Liter
60 x 30 x 30 9 Liter
80 x 40 x 40 16 Liter
100 x 50 x 50 25 Liter

 

Speichern Speichern Speichern

Eigenschaften
Materiaal: -
Liter: -
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Carefresh Ultra-10L für Nager
Bewertungen
10 / 10
Judith 03 Februar 2019

Perfecte bodembedekking; de hamster kan de goed in graven en spelen. En voor ons is het fijn dat het goed absorbeert en niet zoveel rotzooi maakt als houtvezel.

10 / 10
Susanne 01 Februar 2019

Supersnelle levering! Net voor 4 uur besteld en volgende middag al in huis, Top!!
Product is heel goed, fijne bodembedekker en houdt geurtjes lang tegen. Goudhamster is er blij mee!

10 / 10
John 02 Januar 2019

Heel fijn deze bodembedekking en onze hamster is er dol op

10 / 10
rosa 09 Januar 2018

wat een leuk spul! veel van gehoord dus was heel erg benieuwd! het is lekker zacht en ziet er leuk uit! mijn ene hamster vind dit spul super fijn en heeft ook meteen met een tevreden snoet een holletje gemaakt! mijn nieuwe hamster (vandaag gehaald) is er vast ook wel blij mee! ze is alleen nog niet tam en schuw dus heb nog geen complimenten van haar kant gehoord ;)
heel erg bedankt voor het plaatsen van dit product!

8 / 10
Kitty 09 Januar 2016

Ik heb heel veel van Carefresh gehoord, en het was allemaal zeer positief, dus ik besloot het zelf te bestellen en wauw. Ik was ten eerste verbaasd hoe klein de verpakking was; ik wist wel dat het 10 liter was maar toch. Er zijn geen grotere pakken te koop helaas :(. Ik was heel benieuwd hoe het aanvoelde, maar toevallig moest ik op die dag de hamsterkooi schoonmaken en als bodembedekking gebruikte ik natuurlijk Carefresh, en nu komt het positieve: het ging HEEL makkelijk uitelkaar, geeft niet echt veel troep want het zijn allemaal stukken zachte karton of zo en dat kun je heel gemakkelijk bij elkaar rapen. Het is heerlijk zacht en warm. Ik ben tevreden! Conslusie: het is een lekker zachte, warme en ook mooie bodembedekking, het enige nadeel is dus dat er geen grote verpakkingen te koop zijn, maar de bedekker zelf geef ik een hele, hele dikke 10!

10 / 10
Kitty 02 Dezember 2015

Fantastisch! Heerlijk zacht! Helemaal niet stoffig, mijn hamster vindt het geweldig om er in te slapen. Kleine zak, ik zou er 2 bestellen. Mooie frisse kleur. Ik bestelde voor het eerst carefresh en dat zal zeker niet de laatste keer zijn..

10 / 10
Samantha 06 September 2015

Ik gebruik de Carefresh Ultra nu al een tijdje en ik ben er heel tevreden over. Ik vind vooral de witte kleur heel mooi. Af en toe wissel ik af met een andere kleur, maar de ultra vind ik toch wel het mooiste. Ik had het ook snel in huis!

10 / 10
Phoebe 16 Juni 2015

Heb het nu voor het eerst voor mijn hamster gekocht. Heel fijn spul! Mijn hamster vind het fijn om er nestjes me te bouwen en er lekker in te liggen. Stuk zachter als zaagsel en blijft langer fris. Ruikt een klein beetje apart als je dichtbij komt, maar heb je verder geen last van. Vind het ook heel fijn dat het stofvrij is. Van zaagsel moest ik altijd niezen en hierbij niet. Stuk prettiger voor mij, en waarschijnlijk ook voor mijn hamster!

Combideals
Ultra Party Pack
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »