Chipsi Carefresh Reinweißer Bodendecker
Carefresh Reinweißer Bodendecker €10,99 €12,99

Carefresh Reinweißer Bodendecker

€12,99 €10,99
Auf Lager
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Sprechen Sie uns gerne an, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Produktbeschreibung

Chipsi Carefresh Reinweiße Einstreu für Nagetiere und Kaninchen!

Chipsi Carefresh Pure White (ehemals Carefresh Ultra) ist ein natürlicher Bodendecker in strahlend weißem Farbton. Carefresh Pure White wird aus natürlichen Zellulosefasern aus biologischem Anbau hergestellt. Dieser Bodendecker hat eine 2,5-fach höhere Saugfähigkeit als herkömmliche Bodendecker und ist zudem staubfrei, sodass er auch für empfindliche Tiere geeignet ist.

Hervorragende Geruchskontrolle
Kann bis zum Dreifachen seines Eigengewichts an Feuchtigkeit aufnehmen
Hält mehr als doppelt so lange wie Holzspäne
Ist sicher für Mensch und Tier, ohne Aromaöle und giftige oder schädliche Substanzen
Bietet kleinen Tieren natürlichen Komfort
Umweltfreundlich und kann im Grünabfall entsorgt werden
Ideal für Hamsterscaping und Rennmäuse !

Die Struktur der Carefresh-Fasern verleiht ihm eine besondere Geruchskontrolle, die Gerüche bis zu fünf Tage lang reguliert (große Nagetiere). So verbreiten sich keine unangenehmen Gerüche im Haus. Abschließend ist es auch schön zu wissen, dass die Zellulosefasern biologisch abbaubar sind und daher im Grünabfall entsorgt werden können.

Wussten Sie?
Carefresh hält das Fell von Ratten und kleinen Nagetieren sauberer? Beim Graben reibt das verschmutzte Fell an den Carefresh-Fasern, die schnell Feuchtigkeit und Schmutz aufnehmen.

Gebrauchsanweisung für Chipsi Carefresh Pure White

Als Einstreu für kleine Nagetiere (Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus)
Tragen Sie eine dicke Schicht von mindestens 20 cm im Gehege auf und lassen Sie die Tiere den Rest erledigen. Sie werden nach Herzenslust graben! Die Veränderung eines Hamsters kann manchmal bis zu drei Monate dauern.

Hamsterscaping für kleine Nagetiere (Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus)
Carefresh eignet sich sehr gut für Hamsterkäfige. Es handelt sich um einen wunderbar weichen, ausgrabbaren Bodendecker, in dem die Tiere wühlen und toben können. Es besteht die Möglichkeit, dem Carefresh noch mehr Festigkeit zu verleihen, indem man es mit anderer Einstreu wie Heu, Baumwolle oder Hanf mischt.

Als Einstreu für größere Nagetiere (Ratte, Meerschweinchen, Kaninchen, Chinchilla, Degu)
Tragen Sie eine ca. 10 cm dicke Schicht im Gehege auf und drücken Sie diese leicht an, bis eine Schicht von mindestens 5 cm übrig bleibt. Je nach Nagetier wechseln Sie es, sobald es zu riechen beginnt. Entfernen Sie jede Woche nur die schmutzige Stelle aus dem Käfig und lassen Sie den Rest stehen. Füllen Sie den Käfig dann nach Bedarf auf. Die Auffrischung des gesamten Käfigs kann um bis zu 4 Wochen verschoben werden!

Speichern
Halten Sie den Bodendecker trocken und kühl.

Die Höhe der unteren Schicht der Einstreu für kleine Nagetiere

Speichern Speichern Speichern

Eigenschaften
Material: Papier
Liter (ca): 10Ltr | 50Ltr
Gewicht (ca): 1,5 kg | 4 kg
Passend für: Alle Nagetiere, Mäuse, Hamster, Rennmäuse, Ratten, Meerschweinchen, Kaninchen, Chinchilla, Degu
Besonderheiten: -
Chipsi Carefresh Reinweißer Bodendecker
Bewertungen
8 / 10
Corrianne 08 Mai 2022

Super mooi wit als het net in mijn scape ligt, alleen jammer dat na een dag mijn hamster een hoop heeft onder geplast, nu is alles geel. Absorbeert goed, ruikt niet verkeerd.

10 / 10
Roos De Vries 02 August 2021

Ik gebruik dit voor mijn hamsters en muis. Mannetjes muizen stinken nogal en na veel bodembedekking gebruikt te hebben is deze wel het fijnst. Is zacht, stinkt niet en is stofvrij dus goed voor mij astma.

10 / 10
Merel 27 Mai 2021

Heel zachte bodembedekking, niet stoffig en houdt tunnels goed vast.

10 / 10
Daniela 12 Januar 2021

Heel erg mooi voor in de kooi en zacht voelt ook lekker aan voor de pootjes.

10 / 10
Judith 01 Januar 2021

Goed te gebruiken in combinatie met zaagsel of andere bodembedekking.

10 / 10
Nina 20 November 2020

Echt heel goed! Zacht, en houd alsnog tunnels goed vast. Wel duur, maar ik heb verder ook nog cotton n cotton erbij.

8 / 10
Noa 01 Oktober 2020

Fijne bodembedekking! Ook leuk om in je scape te gebruiken ter decoratie. Het absorbeert goed en stinkt niet. Zeker in combinatie met cotton n comfort en hennepvezel een mooie combinatie om te graven :)

10 / 10
Chris 13 Juni 2020

In het verleden meerdere verschillende bodembedekkers geprobeerd voor de toilet van onze konijntjes. Deze is iets duurder, maar een stuk fijner dan alles wat we tot nu toe geprobeerd hebben!

8 / 10
Emmelien 04 April 2020

Het is een fijne bodembeddeking voor hamsters omdat de tunnels blijven staan en het is redelijk zacht, het enige nadeel is dat het in het begin heel erg naar stof ruikt maar het is niet stoffig. Later trekt dit wel weg. Als je bijvoorbeeld een klein pak koopt komt daar nog redelijk veel uit. Het is een aanrader!

10 / 10
Josje 01 September 2019

Zachte absorberende bedding die lang meegaat. Mooie kleur ook goed te combineren met bruine of groene kleur bedding. Je kunt je hamster er ook goed in zien.

10 / 10
Therese 01 Juni 2019

Hele fijne bodembedekking, geen luchtjes en heel fijn voor stof-gevoelige kids en hamsters

10 / 10
Judith 03 Februar 2019

Perfecte bodembedekking; de hamster kan de goed in graven en spelen. En voor ons is het fijn dat het goed absorbeert en niet zoveel rotzooi maakt als houtvezel.

10 / 10
Susanne 01 Februar 2019

Supersnelle levering! Net voor 4 uur besteld en volgende middag al in huis, Top!! Product is heel goed, fijne bodembedekker en houdt geurtjes lang tegen. Goudhamster is er blij mee!

10 / 10
John 02 Januar 2019

Heel fijn deze bodembedekking en onze hamster is er dol op

10 / 10
rosa 09 Januar 2018

wat een leuk spul! veel van gehoord dus was heel erg benieuwd! het is lekker zacht en ziet er leuk uit! mijn ene hamster vind dit spul super fijn en heeft ook meteen met een tevreden snoet een holletje gemaakt! mijn nieuwe hamster (vandaag gehaald) is er vast ook wel blij mee! ze is alleen nog niet tam en schuw dus heb nog geen complimenten van haar kant gehoord ;) heel erg bedankt voor het plaatsen van dit product!

8 / 10
Kitty 09 Januar 2016

Ik heb heel veel van Carefresh gehoord, en het was allemaal zeer positief, dus ik besloot het zelf te bestellen en wauw. Ik was ten eerste verbaasd hoe klein de verpakking was; ik wist wel dat het 10 liter was maar toch. Er zijn geen grotere pakken te koop helaas :(. Ik was heel benieuwd hoe het aanvoelde, maar toevallig moest ik op die dag de hamsterkooi schoonmaken en als bodembedekking gebruikte ik natuurlijk Carefresh, en nu komt het positieve: het ging HEEL makkelijk uitelkaar, geeft niet echt veel troep want het zijn allemaal stukken zachte karton of zo en dat kun je heel gemakkelijk bij elkaar rapen. Het is heerlijk zacht en warm. Ik ben tevreden! Conslusie: het is een lekker zachte, warme en ook mooie bodembedekking, het enige nadeel is dus dat er geen grote verpakkingen te koop zijn, maar de bedekker zelf geef ik een hele, hele dikke 10!

10 / 10
Kitty 02 Dezember 2015

Fantastisch! Heerlijk zacht! Helemaal niet stoffig, mijn hamster vindt het geweldig om er in te slapen. Kleine zak, ik zou er 2 bestellen. Mooie frisse kleur. Ik bestelde voor het eerst carefresh en dat zal zeker niet de laatste keer zijn..

10 / 10
Samantha 06 September 2015

Ik gebruik de Carefresh Ultra nu al een tijdje en ik ben er heel tevreden over. Ik vind vooral de witte kleur heel mooi. Af en toe wissel ik af met een andere kleur, maar de ultra vind ik toch wel het mooiste. Ik had het ook snel in huis!

10 / 10
Phoebe 16 Juni 2015

Heb het nu voor het eerst voor mijn hamster gekocht. Heel fijn spul! Mijn hamster vind het fijn om er nestjes me te bouwen en er lekker in te liggen. Stuk zachter als zaagsel en blijft langer fris. Ruikt een klein beetje apart als je dichtbij komt, maar heb je verder geen last van. Vind het ook heel fijn dat het stofvrij is. Van zaagsel moest ik altijd niezen en hierbij niet. Stuk prettiger voor mij, en waarschijnlijk ook voor mijn hamster!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »