Carefresh Natürlicher 14L für Nager
Natürlicher 14L für Nager €5,99 €6,50

Natürlicher 14L für Nager

€6,50 €5,99
Nicht auf Lager
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Bald auf Lager!
Informationen

Carefresh Natur 14L ist eine natürliche Bodenbedeckung von Cellulosefasern aus kontrolliert biologischem Anbau. Carefresh Natürlich kann bis zu 2,5 - mal mehr Feuchtigkeit und absorbieren Gerüche als üblich Bodenbedeckung. Zusätzlich ist Carefresh Natur Staub und daher gesund für die Atemwege. Mit dieser speziellen Bodenabdeckung von Carefresh Ihnen die beste Qualität zu Hause! Die Cellulosefasern in Carefresh Natur sind sehr weich und geben Sie Ihrem Haustier ein sehr warmes Gefühl in seiner Residenz und Wurf. Ein natürlicher und weicher Boden kann darüber hinaus positiv auf Ihre Stimmung Nagetier beeinflussen.

Die Carefresh Natur Betten überzeugt das gesamte Spektrum seiner praktischen Funktionen. Zum Beispiel absorbieren Cellulosefasern, beispielsweise 2,5-mal besser als herkömmlicher Bettungsmaterial. Auch Carefresh 99% staubfrei, die für die Gesundheit der Atemwege Ihres Tieres ist sehr positiv. Carefresh hat einen besonderen Geruchskontrolle, die Gerüche bis zu fünf Tage (großes Nagetiere) reguliert. So verbreitet unangenehme Gerüche aus dem Haus.

Die Cellulosefasern in Carefresh Natur sind biologisch abbaubar und somit umweltfreundlich. Dies ist nicht nur völlig Ihr Tier darauf achten ist, sondern auch für die Natur etwas Gutes getan.

Vorteile von Fresh Natural Care:

 • Überlegene Geruchskontrolle
 • Kann das Dreifache seines Eigengewichts an Feuchtigkeit aufnehmen,
 • Beginnend mehr als doppelt länger als mit Sägespänen
 • Ist sicher für Mensch und Tier, ohne aromatische Öle und giftige oder gesundheitsschädliche Substanzen
 • Kleintiere bieten natürliche Komfort
 • Umweltfreundlich und kann von mit dem grünen Abfall zu entsorgen

Betriebscarefresh Natur

Füllen Sie den Behälter, bis der Boden vollständig mit Carefresh Natur bedeckt ist. Die Schicht sollte mindestens 5 cm betragen, so dass die guten Bodendecker den Boden des Behälters bedeckt und können gut absorbieren. Im Folgenden finden Sie eine Tabelle, die wir angegeben haben, wie viele Liter Sie über jeden Excuse Moment brauchen.

Dimension

Aufenthalt

erforderlich Boden

Schicht 5 cm

50 x 30 x 30 7,5 Liter
60 x 30 x 30 9 Liter
80 x 40 x 40 16 Liter
100 x 50 x 50 25 Liter

Speichern Speichern Speichern

Eigenschaften
Materiaal: -
Liter: -
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Carefresh Natürlicher 14L für Nager
Bewertungen
10 / 10
Nienke 01 November 2018

Heel goed spul en je kan er makkelijk 2 weken mee voordat je het moet verschonen, want voor die tijd ruik ik in ieder geval niets. Mijn hamster vind het heerlijk om er een holletje in te maken :D

10 / 10
Chris 28 August 2018

Erg fijn spul! We gebruiken het voor de toilet van twee konijnen en het absorbeerd erg goed. Ook de geurtjes zijn een stuk minder geworden.

10 / 10
Elsje de Visser 05 August 2018

Ik gebruik dit altijd in haar transportboxje. Niet dat ik haar steeds maar transporteer maar daar gaat ze altijd in als ik haar hok ga schoonmaken. Een lekkere dikke laag en daartussen strooi ik haar voer zodat ze er heerlijk in kan wroeten op zoek naar eten. Dan hoeft ze zich al die tijd niet te vervelen. Het valt me altijd op hoe tevreden ze oogt in die berg carefresh. Zo heerlijk aan het struinen. Nu na een half jaar heb ik er maar ns schone in gedaan. Puur omdat ik zoiets had van..nu moet t toch wel ns..maar het stonk nog totaal niet. Komt natuurlijk ook wel omdat ze er nooit zo heel lang in zit..maar toch...na n half jaar?

10 / 10
G.B 04 März 2018

Prima bodembedekking. Onze dwerghamster graaft er ook in. Het ruikt een beetje, maar het stoft niet. Ik heb astma en kan deze bodembedekking prima verdragen.

8 / 10
Lindy Ottens 03 Oktober 2017

Sowieso vind ik Carefresh fijn spul. Erg fijn, en kleurrijk ook nog, om in de rattenkooi te gebruiken en het neemt goed geurtjes op.

Had de confetti variant voor de hoektoiletten in de herenkooi. Schijnbaar vonden ze dit prima.
Deze variant erin gegooid en....een van mijn herenratten besloot dat dit het toch niet was en nam het voorzichtig tussen de kaken en deponeerde het netjes naast het toilet. Ik vond het al zo gek dat het er naast lag eerder die dag, maar zag het dan eindelijk in actie.
Deze variant rook wel iets anders en voelde iets minder fijn aan, korreliger? Misschien vond hij het daarom minder prettig, wie weet.
Al vond ik het ergens wel weer grappig, toch maar over op een van de andere kleurtjes :)!

8 / 10
N J 13 Juli 2017

Uitstekende bodembekking en ook bruikbaar als nestmateriaal. Mijn hamsters hadden geen interesse meer in hun huisje toen ik ze een flinke laag Carefresh gaf om in te graven. Ik zou het 5 sterren geven als het niet zo vreemd rook. Je went na een tijdje wel aan de geur maar het blijft een beetje apart. Ik had van anderen gehoord dat de Ultra versies die geur niet hebben, maar je krijgt dan wel ietsje minder (10L voor de Ultra)

10 / 10
Lotte 03 Juni 2017

Ik vind de carefresh heel fijn. Het pak is wel kleiner dan verwacht maar er zit wel veel in. Je kan heel lang met eenparig doen en het is lekker zacht.

10 / 10
Ine Smolders 07 Dezember 2016

Ik heb de helft van de kooi hiermee bedekt, en een graaftoren gemaakt, Ideaal! Ze ligt hier vaak in te slapen en heeft haar huisjes hier ook mee gevuld.

10 / 10
Simone 11 September 2015

Ik vind de Carefresh Natural een zeer goede bodembedekking voor Hamsters. Ik heb zelfs hamsters namelijk. Ik kan met 1 pak wel 5 weken!

8 / 10
Monique 09 März 2015

Fijne bodembedekker!! Geurtjes blijven lang weg en hoef niet zo snel mijn hok te verschonen. Ga binnenkort de andere kleurtjes ook proberen. Daar worden mijn ratjes vast heel vrolijk van!! :D Omdat het vrij prijzig is om elke keer zo'n gigahok ermee te vullen, meng ik het met de Back-2-Nature korrels. Daarom 4 sterren i.p.v. 5, vanwege de prijs. Hopelijk komt er gauw een keer een leuke actie met de Carefresh bodembedekker!!

10 / 10
Klant 13 November 2014

Ik gebruik af en toe deze Carefresh en wissel deze af met de Confetti Carefresh, ik vind het hele goede bodembedekkers!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »