Chipsi Carefresh Original Bodendecker
Carefresh Original Bodendecker €6,99 €7,99

Carefresh Original Bodendecker

€7,99 €6,99
Auf Lager
  • Grootste Knaagdierwinkel van Europa
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Zaterdag verzending
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Produktbeschreibung

Chipsi Carefresh Original Bettwäsche für Nagetiere & Kaninchen!

Chipsi Carefresh Original (ehemals Carefresh Natural) ist eine natürliche Bodenbedeckung in einem natürlichen hellbraunen Farbton. Carefresh Original wird aus natürlichen Cellulosefasern aus biologischem Anbau hergestellt. Diese Einstreu hat eine 2,5-mal höhere Absorption als herkömmliche Einstreu und ist außerdem staubfrei, wodurch sie für empfindliche Tiere geeignet ist.

Überlegene Geruchskontrolle
Kann bis zum Dreifachen seines Eigengewichts an Feuchtigkeit aufnehmen
✔ Hält mehr als doppelt so lange wie Holzspäne
Ist sicher für Mensch und Tier, ohne aromatische Öle und giftige oder schädliche Substanzen
Bietet kleinen Tieren natürlichen Komfort
Umweltfreundlich und kann mit Grünabfällen entsorgt werden

Die Struktur der Carefresh-Fasern gibt ihm eine spezielle Geruchskontrolle, die Gerüche für bis zu fünf Tage reguliert (große Nagetiere). Dies verhindert, dass sich unangenehme Gerüche im Haus ausbreiten. Schließlich ist es auch schön zu wissen, dass die Cellulosefasern biologisch abbaubar sind und daher mit Grünabfällen entsorgt werden können.

Wusstest du schon?
Hält Carefresh das Fell von Ratten und kleinen Nagetieren sauberer? Das verschmutzte Fell reibt sich beim Graben an den Carefresh-Fasern, die schnell Feuchtigkeit und Schmutz aufnehmen.

Gebrauchsanweisung Chipsi Carefresh Original

Als Einstreu für kleine Nagetiere (Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus)
Tragen Sie eine dicke Schicht von mindestens 20 cm in das Gehege auf und lassen Sie die Tiere den Rest erledigen. Sie werden nach Herzenslust graben! Ein Hamsterwechsel kann manchmal bis zu drei Monate dauern.

Hamsterscaping für kleine Nagetiere (Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus)
Carefresh eignet sich sehr gut zum Hamster-Caping. Es ist eine wunderbar weiche, ausgrabbare Einstreu, in der die Tiere graben und toben können. Es ist möglich, dem Carefresh noch mehr Festigkeit zu verleihen, indem es mit anderen Betten wie Heu, Baumwolle oder Hanf gemischt wird.

Als Einstreu für größere Nagetiere (Ratte, Meerschweinchen, Kaninchen, Chinchilla, Degu)
Verteilen Sie eine ca. 10 cm dicke Schicht im Gehäuse und drücken Sie sie leicht an, bis eine Schicht von mindestens 5 cm übrig bleibt. Ändern Sie es je nach Nagetier, sobald es zu riechen beginnt. Entfernen Sie nur jede Woche den schmutzigen Fleck aus dem Käfig und lassen Sie den Rest. Füllen Sie dann den Käfig nach Bedarf nach. Das Auffrischen des gesamten Käfigs kann bis zu 4 Wochen verzögert werden!

Behalten
Halten Sie die Bodenbedeckung besonders trocken und kühl.

* Die Intensität der Farbe kann variieren.

Store Store Store

Eigenschaften
Material: Papier
Liter: 14 Liter | 60 Liter
Gewicht: 2 kg | 4 kg
Passend für: Alle Nagetiere, Mäuse, Zwerghamster, Hamster, Rennmäuse, Ratten, Meerschweinchen, Kaninchen, Chinchilla, Degu
Besonderheiten: -
Chipsi Carefresh Original Bodendecker
Bewertungen
6 / 10
Nicole 01 Juli 2020

Het is licht materiaal en vrijwel stofvrij. Goed vochtabsorberend, maar de hoeken waarin geplast wordt moeten wel vaker worden verschoond als gevolg van verzadiging van het materiaal. Nadelig vind ik dat het vrij grote stukken zijn, waardoor mijn caviaś niet een stabiele bodem hebben.

10 / 10
Judith 01 Juni 2020

Ik heb 5 hamstertjes en zij vinden het geweldig! Ze maken veel holletjes er in en zij vinden het ook veel fijner dan gewoon zaagsel! Echt een aanrader.

10 / 10
Anouschka 18 April 2020

Perfecte bodembedekking voor mij en me muisjes.

8 / 10
Marte 19 März 2020

Ik gebruik carefresh al heel lang, maar deze vind ik wel de mooiste qua kleur.
Het is een soort witte kleur, alleen wat donkerder.
Het is wel niet bruin zoals op de foto.
Carefresh Natural heeft wel een geurtje, niet slecht in mijn opinie en het ruikt ook niet heel sterk. Voor derest ben ik wel heel erg tevreden omdat er ook veel bedding inzit ( in een pak van 60l ) en tunnels blijven redelijk stabiel.

10 / 10
William 02 Februar 2020

Prachtig materiaal. Pippy vind het heerlijk om in te graven en heeft geen klachten.

10 / 10
RF 20 Februar 2019

Mijn syrische hamster vind dit geweldig, verzamelt het en maakt er een nestje van, ook zakt dit niet zo snel in als normaal zaagsel dus erg fijn in gebruik

10 / 10
Nienke 01 November 2018

Heel goed spul en je kan er makkelijk 2 weken mee voordat je het moet verschonen, want voor die tijd ruik ik in ieder geval niets. Mijn hamster vind het heerlijk om er een holletje in te maken :D

10 / 10
Chris 28 August 2018

Erg fijn spul! We gebruiken het voor de toilet van twee konijnen en het absorbeerd erg goed. Ook de geurtjes zijn een stuk minder geworden.

10 / 10
Elsje de Visser 05 August 2018

Ik gebruik dit altijd in haar transportboxje. Niet dat ik haar steeds maar transporteer maar daar gaat ze altijd in als ik haar hok ga schoonmaken. Een lekkere dikke laag en daartussen strooi ik haar voer zodat ze er heerlijk in kan wroeten op zoek naar eten. Dan hoeft ze zich al die tijd niet te vervelen. Het valt me altijd op hoe tevreden ze oogt in die berg carefresh. Zo heerlijk aan het struinen. Nu na een half jaar heb ik er maar ns schone in gedaan. Puur omdat ik zoiets had van..nu moet t toch wel ns..maar het stonk nog totaal niet. Komt natuurlijk ook wel omdat ze er nooit zo heel lang in zit..maar toch...na n half jaar?

10 / 10
G.B 04 März 2018

Prima bodembedekking. Onze dwerghamster graaft er ook in. Het ruikt een beetje, maar het stoft niet. Ik heb astma en kan deze bodembedekking prima verdragen.

8 / 10
Lindy Ottens 03 Oktober 2017

Sowieso vind ik Carefresh fijn spul. Erg fijn, en kleurrijk ook nog, om in de rattenkooi te gebruiken en het neemt goed geurtjes op.

Had de confetti variant voor de hoektoiletten in de herenkooi. Schijnbaar vonden ze dit prima.
Deze variant erin gegooid en....een van mijn herenratten besloot dat dit het toch niet was en nam het voorzichtig tussen de kaken en deponeerde het netjes naast het toilet. Ik vond het al zo gek dat het er naast lag eerder die dag, maar zag het dan eindelijk in actie.
Deze variant rook wel iets anders en voelde iets minder fijn aan, korreliger? Misschien vond hij het daarom minder prettig, wie weet.
Al vond ik het ergens wel weer grappig, toch maar over op een van de andere kleurtjes :)!

8 / 10
N J 13 Juli 2017

Uitstekende bodembekking en ook bruikbaar als nestmateriaal. Mijn hamsters hadden geen interesse meer in hun huisje toen ik ze een flinke laag Carefresh gaf om in te graven. Ik zou het 5 sterren geven als het niet zo vreemd rook. Je went na een tijdje wel aan de geur maar het blijft een beetje apart. Ik had van anderen gehoord dat de Ultra versies die geur niet hebben, maar je krijgt dan wel ietsje minder (10L voor de Ultra)

10 / 10
Lotte 03 Juni 2017

Ik vind de carefresh heel fijn. Het pak is wel kleiner dan verwacht maar er zit wel veel in. Je kan heel lang met eenparig doen en het is lekker zacht.

10 / 10
Ine Smolders 07 Dezember 2016

Ik heb de helft van de kooi hiermee bedekt, en een graaftoren gemaakt, Ideaal! Ze ligt hier vaak in te slapen en heeft haar huisjes hier ook mee gevuld.

10 / 10
Simone 11 September 2015

Ik vind de Carefresh Natural een zeer goede bodembedekking voor Hamsters. Ik heb zelfs hamsters namelijk. Ik kan met 1 pak wel 5 weken!

8 / 10
Monique 09 März 2015

Fijne bodembedekker!! Geurtjes blijven lang weg en hoef niet zo snel mijn hok te verschonen. Ga binnenkort de andere kleurtjes ook proberen. Daar worden mijn ratjes vast heel vrolijk van!! :D Omdat het vrij prijzig is om elke keer zo'n gigahok ermee te vullen, meng ik het met de Back-2-Nature korrels. Daarom 4 sterren i.p.v. 5, vanwege de prijs. Hopelijk komt er gauw een keer een leuke actie met de Carefresh bodembedekker!!

10 / 10
Klant 13 November 2014

Ik gebruik af en toe deze Carefresh en wissel deze af met de Confetti Carefresh, ik vind het hele goede bodembedekkers!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »