JR Farm Essbares Wurf Sommergefühl
Essbares Wurf Sommergefühl €5,95 €6,95

Essbares Wurf Sommergefühl

€6,95 €5,95
Nicht auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Bald auf Lager!
Produktbeschreibung

JR Farm Essbarer Wurf Sommer Gefühl für Nagetiere!

Mit der JR Farm Strooisel Zomer Gevoel wird sich Ihr Nagetier in einer wunderschönen Sommerumgebung vorstellen. Mit Blumenwiesen und aromatischen Blumen sowie üppigem Laub gibt es viel zu entdecken und zu nagen. Die Bodenbedeckung ist 100% natürlich und daher auch für Nagetiere essbar.

Reine Natur, angereichert mit Blumen
Fördert das Futtersuchverhalten
Ideal als Deckschicht

Jahr Farm Nagetier Snacks und Futter für Nagetiere und Kaninchen

Eigenschaften
Materiaal: -
Liter: -
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren
JR Farm Essbares Wurf Sommergefühl
Bewertungen
10 / 10
Janita 05 August 2019

Heel fijn om over de bovenste laag te strooien hamster knabbelt eraan en de geur is heerlijk de bloemen en takjes knabbelt die lekker aan als hij het tegenkomt

10 / 10
Elsje de Visser 08 Juli 2019

Ik had verwacht dat het véél fijner van structuur zou zijn dus ik had in eerste instantie iets van mwah..maar toen ik die zak openmaakte en die geur rook rook die er uit kwam werd ik al gelijk n stuk enthousiaster...zoooo lekker . En toen ik het in mn hamsterhok deed had mn hamster geen enkele moeite om er in te graven dus de structuur is eigenlijk helemaal geen probleem. Ook zitten er kennelijk allemasl dingetjes tussen die ze heel lekker vindt want ze is er reuzedruk mee en zit heel veel te knabbelen. Kortom dit gaat standaard in het hok. Ik heb n ware topper ontdekt.

10 / 10
Liset 01 Juni 2019

Mijn ratjes vinden de bloemen heerlijk

10 / 10
Carleen 01 Februar 2019

Ik was een beetje sceptisch of mijn muizen het leuk zouden vinden, maar het is echt leuk spul! Er zitten bloemen en kleine dunne takjes met blaadjes in waar ze flink druk mee zijn. Ik gebruik het als extra strooisel bovenop het gewone.

10 / 10
JMJ 01 Oktober 2018

Heerlijke geur. Veel te knagen

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »