Ferplast Trinkklammer + Saugnäpfe für Nagetiere!
Trinkklammer + Saugnäpfe für Nagetiere! €7,95

Trinkklammer + Saugnäpfe für Nagetiere!

€7,95
Auf Lager
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Sprechen Sie uns gerne an, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Produktbeschreibung

Ferplast Trinkklammer + Saugnäpfe für Nagetiere!

Die Ferplast Drinky Clamp ist ein spezielles Aufhängesystem für Drinky-Trinkflaschen. Diese Trinkflaschen werden mit den Ferplast Duna Multy und Duna Hamsterkäfigen verwendet. Dank der Saugnäpfe kann die Trinkflasche an glatten Oberflächen wie der transparenten Oberschale des Duna Multy befestigt werden.

Die Drinky-Klemme wird inklusive Halterung und Saugnäpfen geliefert. Wird die Klemme anders als vorgesehen verwendet und im Aquarium oder Terrarium platziert, besteht die Gefahr, dass die Trinkflasche aus der Halterung rutscht.

Die Ferplast Drinky Clamp + Saugnapf ist geeignet für

Ferplast Duna Multy
Ferplast Mini-Duna-Hamster
Ferplast Mini Duna Multy

Die Ferplast Drinky Clamp + Saugnapf ist nicht geeignet für

x Hängen Sie es lose in einem Terrarium/Aquarium auf

Speichern

Bewertungen
10 / 10
Kevin 11 Mai 2022

Blijft goed vastzitten, allen als het flesje gevuld is dan is het net iets te zwaar voor de zuignappen.

  • + Blijft vastzitten
  • - Klemt een gevulde fles niet stevig

10 / 10
Linda 01 Januar 2020

Blijft goed zitten. Erg handige oplossing

8 / 10
R 03 Juni 2019

Geschikt voor de kleinste fles Indien te zwaar zakken ze naar beneden

6 / 10
Selina M. 02 Februar 2018

Het is een handige oplossing als je geen tralies hebt, echter laat hij soms nog wel los van het glas.

6 / 10
Vicky D. 01 Februar 2018

Super oplossing voor een terrarium, alleen niet veilig voor de knaagtandjes... Na 2 dagen waren de zuignappen al volledig weg geknabbeld.

6 / 10
Mercedes W. 01 Dezember 2017

Hij werkt opzich helemaal goed, alleen mijn hamster ( goudhamster ) als ze een beetje op het flesje klimt valt hij naar benende. De zuignappen plakken niet zo heel goed. En daardoor dat hij naar benede viel kon ze er aan knabbelen. Dus ik heb hem onmiddellijk uit de kooi gehaald, omdat ze aan de zuignappen kan eten wanneer hij naar benede valt, ik zou eerder een houtenflessenhouder aanraden, daar kan niks mee gebeuren.

10 / 10
Marjanne 21 Oktober 2015

Heel erg handig om te gebruiken in terra's, aqua's en duna's. De zuignappen kleven super goed. Ik gebruik ze in combinatie met flesjes van ferplast en classic, ideaal!

10 / 10
Martine 07 Dezember 2014

Geweldige klem voor in een aquarium of een ander verblijf zonder tralies! Het Drinky flesje werkt erg slecht (krijgen de hamsters nauwelijks water uit), maar nu gebruik ik deze houder met een classic flesje van 75ml. Aanrader!

10 / 10
M. 29 Oktober 2014

Een half jaar in gebruik en blijft perfect zitten! en een super uitkomst wanneer je geen traliekooi hebt... wel krijg je helaas van die kringen op de doorzichtige kunstof/plastic bak van de zuignappen die je er niet af krijgt met schoonmaken. Dus een tip om de zuignappen gelijk goed en recht te plaatsen op de plek waar je het wil, en de plek van de drinkfels/zuignap niet te veranderen.

10 / 10
klant 27 April 2014

Ter test heb ik er een tijd geleden eentje besteld. Werkt perfect bij de hamsters. Ik heb hem nog niet bij de gerbils op durven hangen in de angst dat ze er aan gaan knagen. Is alleen getest op glas, maar bleef wekenlang hangen zonder verwijderd te moeten worden. Zonde dat het niet in mijn buget zat om er meer te bestellen op het moment! Ooit !

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »