Ferplast Sippy Trinkflasche 100 ml
Sippy Trinkflasche 100 ml €5,95

Sippy Trinkflasche 100 ml

€5,95
Auf Lager
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Informationen

Die Ferplast Sippy Wasserflasche steht für Komfort und Qualität!

Sippy, hat die Flasche ein Edelstahl-Ventil, das eine ausgezeichnete Abdichtung gewährleistet. Ausgerüstet mit Saugnäpfen und eine Kunststoffschraube beider Gitter als auch zu fixieren als an Oberflächen zu glätten. Das Fläschchen ist einfach sowohl in einem Aquarium / Terrarium, sowie in einem Drahtkäfig zu bestätigen.

Die Flasche ist vielseitig einsetzbar und kann an der Außenseite des Käfigs entweder auf der Innenseite angebracht werden. Die Kappe sorgt für eine einfache Füllung, auch ohne die Flasche freigibt. Die einfach zu lesende Skala können Sie sicher Vitamine und Medikamente hinzuzufügen. Das Ventil und die Düse ist schnell abnehmbar, so dass sie leicht gereinigt werden.

Vorteile von Ferplast Sippy Flasche

 • Abziehbar.
 • Einschließlich Verbindungs- und Bonden Nut.
 • Inklusive Saugnäpfe zur Befestigung an glatten Oberflächen.
 • Mit Kunststoffschraube vergitterten Käfigen zu befestigen.
 • Schnell und einfach zu reinigen.
 • Edelstahldüse.
Eigenschaften
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Inhoud: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Ferplast Sippy Trinkflasche 100 ml
Bewertungen
8 / 10
silvia 30 Januar 2019

goed geschikt voor bv in glazen bakken want je kunt ze met zuignappen bevestigen, eenvoudig systeem om te drinken hamstertjes hebben het snel door hoe het werkt, gemakkelijk schoon te maken omdat je het flesje zo uit de houder kan tillen en weer terug kunt zetten na schoonmaken

10 / 10
silvia 01 Mai 2018

een heel fijn waterflesje voor kleine knaagdieren, ook de jonge diertjes ( bij mij Russische dwerghamstertjes) hebben het snel door hoe het flesje werkt. Ik gebruik de flesjes in glazen bakken en de zuignappen, wel even in heet water leggen voor je ze opplakt, blijven heel goed zitten

10 / 10
angelique 08 Mai 2017

Van de fokker van onze hamster het advies gekregen om deze drinkfles te bestellen.
Ten eerste omdat ze deze gewend is en omdat hij goed werkt.
in eerste instantie dacht ik dat hij lekte maar bij navraag bij drd hoorde ik dat het flesje vol moet zitten en recht moet hangen. Dit werkt prima!!! ben zeer tevreden met het flesje en het snelle mailcontact met drd

6 / 10
Kitty 09 Januar 2016

Ik moest natuurlijk testen terwijl het flesje gevuld was voor de helft met water of het zou lekken als ik het onderste boven zou hangen, en ja hoor, het lekte heel erg :( ik heb soms het gevoel dat er geen water uit komt en soms lekt het. De zuignappen zijn wel heel handig.

10 / 10
klant 27 April 2014

Voor mij alleen deze flesjes, ik zweer erbij. Ik heb er laatst weer een paar bij besteld voor mijn hamsters, ze zijn echt gebruiksvriendelijk en prettig voor de hamsters.

10 / 10
klant 27 April 2014

Wij hebben ongeveer 10 hamsters en gebruiken alleen maar deze drinkflesjes. Ze zijn heel erg fijn in gebruik, lekken niet en de dieren drinken er goed uit. We hebben destijds gelijk 5 van deze flesjes bijbesteld en mochten we deze in de toekomst weer nodig hebben dan zullen we ze zeker bij drd pets bestellen!

Combideals
+ Schoonmaak Borstel
+ 3 Zuignappen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »