Ferplast Trinkflasche 100 ml
Trinkflasche 100 ml €5,95 €6,30

Trinkflasche 100 ml

€6,30 €5,95
Auf Lager
 • Zaterdag besteld, maandag in huis!
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
 • Kundendienst van 11:00 tot 15:00
Produktbeschreibung

Die Ferplast Sippy Trinkflasche steht für Komfort und Qualität!

Die Sippy-Flasche verfügt über ein Edelstahlventil, das eine hervorragende Abdichtung garantiert. Ausgestattet mit einer Kunststoffschraube und Saugnäpfen zur Befestigung an Stangen und glatten Oberflächen. Die Flasche lässt sich sowohl in einem Aquarium / Terrarium als auch in einem Gitterkäfig leicht befestigen.

Die Flasche ist vielseitig einsetzbar und kann sowohl an der Innenseite als auch an der Außenseite des Käfigs angebracht werden. Die obere Abdeckung garantiert eine einfache Befüllung, auch ohne die Flasche zu lösen. Die gut lesbare Skala ermöglicht die sichere Zugabe von Medikamenten und Vitaminen. Das Ventil und die Düse sind schnell abnehmbar, so dass sie leicht gereinigt werden können.

Vorteile der Ferplast Trinkflasche

 • Abnehmbare obere Abdeckung.
 • Inklusive Verbindungs- und Bondnut.
 • Inklusive Saugnäpfen zur Befestigung an glatten Oberflächen.
 • Mit Kunststoffschraube zur Befestigung an Gitterkäfigen.
 • Einfach und schnell zu reinigen.
 • Mundstück aus Edelstahl.
Eigenschaften
Inhoud: -
Geschikt voor: -
Ferplast Trinkflasche 100 ml
Bewertungen
2 / 10
Robin 03 Februar 2020

Hij lekt heel erg waardoor het water uit het drinkflesje druppelt..

8 / 10
Mel 01 Juli 2019

Het drinkflesje is heel makkelijk in gebruik. Op glasplaat werkt het goed (ik heb geen ervaring met tralies). Makkelijk schoon te maken. Mijn ene hamster snapt het wel maar de andere niet, dus dat is nog wel een dingetje. Heel positief over het Sippy drinkflesje.

8 / 10
silvia 30 Januar 2019

goed geschikt voor bv in glazen bakken want je kunt ze met zuignappen bevestigen, eenvoudig systeem om te drinken hamstertjes hebben het snel door hoe het werkt, gemakkelijk schoon te maken omdat je het flesje zo uit de houder kan tillen en weer terug kunt zetten na schoonmaken

10 / 10
silvia 01 Mai 2018

een heel fijn waterflesje voor kleine knaagdieren, ook de jonge diertjes ( bij mij Russische dwerghamstertjes) hebben het snel door hoe het flesje werkt. Ik gebruik de flesjes in glazen bakken en de zuignappen, wel even in heet water leggen voor je ze opplakt, blijven heel goed zitten

10 / 10
angelique 08 Mai 2017

Van de fokker van onze hamster het advies gekregen om deze drinkfles te bestellen.
Ten eerste omdat ze deze gewend is en omdat hij goed werkt.
in eerste instantie dacht ik dat hij lekte maar bij navraag bij drd hoorde ik dat het flesje vol moet zitten en recht moet hangen. Dit werkt prima!!! ben zeer tevreden met het flesje en het snelle mailcontact met drd

6 / 10
Kitty 09 Januar 2016

Ik moest natuurlijk testen terwijl het flesje gevuld was voor de helft met water of het zou lekken als ik het onderste boven zou hangen, en ja hoor, het lekte heel erg :( ik heb soms het gevoel dat er geen water uit komt en soms lekt het. De zuignappen zijn wel heel handig.

10 / 10
klant 27 April 2014

Voor mij alleen deze flesjes, ik zweer erbij. Ik heb er laatst weer een paar bij besteld voor mijn hamsters, ze zijn echt gebruiksvriendelijk en prettig voor de hamsters.

10 / 10
klant 27 April 2014

Wij hebben ongeveer 10 hamsters en gebruiken alleen maar deze drinkflesjes. Ze zijn heel erg fijn in gebruik, lekken niet en de dieren drinken er goed uit. We hebben destijds gelijk 5 van deze flesjes bijbesteld en mochten we deze in de toekomst weer nodig hebben dan zullen we ze zeker bij drd pets bestellen!

Combideals
+ Schoonmaak Borstel
+ 3 Zuignappen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »