Hamsterscaping Steinwand 24 cm
Hamsterscaping Steinwand 24 cm €14,95 €16,95

Hamsterscaping Steinwand 24 cm

€16,95 €14,95
Auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis!
Produktbeschreibung

Hamsterscaping Rock Wall 24 cm

Diese wunderschöne Felswand kann zum Hamster-Scoping beispielsweise als Trennwand zwischen zwei Bodendeckern verwendet werden. Die Rock Wall besteht aus Polyesterharz (Kunstharz). Es ist absolut ungiftig.

Natürliches Aussehen
Leicht zu reinigen
Gnawproof

Sehr schön mit Hamsterscaping und einem natürlichen Interieur zu verwenden!

Kunstharz ist vergleichbar mit Kunststoff, aber viel härter. Es ist wirklich sehr hartes Material. Nagetiere nagen dieses Material nicht gern und lassen es daher in Ruhe. Dies macht Polystyrol nagfest.

TRINKGELD! Polystyrol ist am besten nur mit lauwarmem Wasser. gereinigt.

 

Eigenschaften
Größe: 24 x 5 x 8,5 cm
Passend für: Nagetiere, Maus, Hamster, Rennmaus | Hamsterscaping
Besonderheiten: -
Hamsterscaping Steinwand 24 cm
Nagetierpakete
Bewertungen
10 / 10
JMJ 01 Januar 2021

Hele fijne muur of trap. Stevig en er kan niets doorheen, geen zand maar ook geen pootjes als je de muur als trapje gebruikt. Top product.

10 / 10
Elsje 01 Juli 2020

Ik heb inmiddels 3 van deze muurtjes en ga er zeker nog meer kopen want ik gebruik ze niet alleen als muurtjes maar ook als bruggen en trapjes. Ik vind deze een heel mooie uitstraling hebben en ook veiliger omdat er geen openingetjes inzitten. En omdat ik meerdere hamsters heb vind ik het ook handiger dan wilgenbruggetjes omdat je deze gewoon even in een sopje kunt doen en ze daarna weer geurneutraal zijn voor de andere hamster

10 / 10
Elsje 01 Februar 2020

In één woord geweldig..hij is zo mooi natuurlijk van kleur en je kunt dit soort rotsmuurtjes ook kruk als trappetjes gebruiken. Dit is n mooi veilig alternatief voor de bendy bridges die tot nu toe vaak als hekjes werden gebruikt maar op die manier risico's met zich mee kunnen brengen omdat er nogal eens kiertjes tussen de houtjes zitten waar hamsters met hun pootjes in klem kunnen komen te zitten. Ook lekker gemakkelijk schoon te maken..gewoon even in n " niet te warm" sopje en klaar.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »