Elmato Badehaus 26 cm
Badehaus 26 cm €21,95 €24,95

Badehaus 26 cm

€24,95 €21,95
Auf Lager
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Elmato Badehaus 26 cm

Das Badehaus ist für Zwerghamster und Goldhamster geeignet. Es hat auf beiden Seiten einen Eingang, durch den Ihr Nippel leicht hindurchkrabbeln kann. Das Plexiglas ist auch vorne herausnehmbar. Dank der dichten Struktur wird kein Badesand verschüttet. Dieses Badehaus ist eine schöne Ergänzung und verleiht Ihrem Nager viel Badespaß!

Eigenschaften
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Elmato Badehaus 26 cm
Bewertungen
10 / 10
Saskia 01 März 2020

Goed product!

6 / 10
John 01 März 2019

Op zich is het een goed product, maar het het had iets beter afgewerkt kunnen worden, bijv met een stalen randje zodat de chinchilla niet aan het hout kan knagen.

8 / 10
Rebecca 01 März 2019

Mijn syrische hamster vindt het erg leuk om erin te graven en in te ravotten. Alleen de klep boven op kan niet open zoals op het plaatje aangegeven staat... Mss productiefout

8 / 10
Claudia 01 April 2018

Rondjes hadden iets hoger gemoeten
Zand word er zo uit gegooid maar hun slaap huisje staat nu leeg want het badhuisjes hebben ze in gebruik genomen als slaap plek het leukste wat hier aan is dat je ze kan zien samen rollebollen dus veel kijk plezier huisje werd al de volgende dag bezorgd

10 / 10
Tamara 05 Juni 2016

Prachtige zandbak! Ik vind het echt schitterend. Ik heb deze voor mijn Syrische Hamster gekcoht en ik ben er heel blij mee. De kwaliteit is erg goed, de ingangen zijn groot genoeg. Het plexiglas kan eruit, de deksel kan open. Kortom een echte aanrader!

10 / 10
Samantha 21 Oktober 2015

Ideale uitvinding dit. Ik gebruikte eerder een schaaltje als zandbakje voor mijn hamster. Nu heb ik sinds een week dit badhuis in gebruik. Het zand blijft er mooi in liggen. Ik vind het plexiglas ook leuk. Het is dicht en toch kun je mee kijken.

Combideals
+ Witte Molen Chinchillazand
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »