Elmato Sandkasten leer
Sandkasten leer €19,99 €25,95

Sandkasten leer

€25,95 €19,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Für 17 Uhr bestellt morgen zu Hause
Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage?

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Sprechen Sie uns gerne an, wir helfen Ihnen gerne weiter!

Produktbeschreibung

Elmato Sandbox leer

Das Badhuis ist sowohl für Zwerghamster als auch für Goldhamster geeignet. Es hat auf beiden Seiten einen Eingang, durch den Ihr Nagetier leicht kriechen kann. Das Plexiglas auf der Vorderseite ist ebenfalls abnehmbar. Dank der dichten Struktur wird kein Badesand verschüttet. Dieses Badehaus ist eine schöne Ergänzung und wird Ihrem Nager viel Badespaß bereiten!

Schöne Sicht auf badende Tiere dank Plexiglas
Extra Sitzplatz dank Flachdach
Ideal für Hamster- und Gerbilscaping !

Der Sandkasten ist in drei verschiedenen Größen erhältlich. Jede Größe ist für andere Tierarten geeignet.

Bedienungsanleitung Sandbox Blank

Füllen Sie den Sandkasten mit ausreichend Chinchillasand. Mit ausreichend meinen wir eine Schicht, die dick genug für ein angenehmes Bad ist. Als Badesand nur Chinchillasand verwenden. Andere Sandarten sind als Badesand weniger oder gar nicht geeignet. Muschelsand sollte auf keinen Fall verwendet werden, da er zu scharf ist und Haut und Fell der Tiere beschädigen kann.

Eigenschaften
Material: Sperrholz
Maße (ca): 20 x 13 x 13 cm | 26 x 15 x 16 cm | 39 x 17,5 x 21 cm
Durchmesser (ca): Öffnung 26 cm: ø 7,5 cm | Öffnung 39 cm: ø 7,5 cm
Passend für: Nagetiere, Mäuse, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus
Besonderheiten: Angebot nur unter Aufsicht
Elmato Sandkasten leer
Bewertungen
6 / 10
Marian VD 10 November 2022

Mijn hamster gebruikt deze overdekte zandbak vaak, maar omdat de holtes aan de zijkanten zeer laag zijn, is het moeilijk om voldoende zand toe te voegen. Hierdoor kan Niko nog steeds niet diep graven in zijn zand, wat hij anders graag doet. Omdat de holtes laag gesitueerd zijn kan het zand nog steeds gemakkelijk uit de container ontsnappen, wat de overdekking onnodig maakt als het dient om zandverlies tegen te gaan.

  • + Overdekt
  • + Ingang en uitgang langs beide zijdes
  • - Lage holtes aan de zijkanten
  • - Niet voldoende plaats voor diep genoeg zand

4 / 10
Imke 28 September 2022

Het zandbakje zag er in eerste instantie prima uit, toen ik er zand in deed liep het er aan alle kanten uit… waarschijnlijk een productiefout maar niet heel handig. Op de afbeelding zie je een kleine hamster die uit het zandbakje gaat, daar lijkt het dus alsof ze zandbak niet heel groot is. Ook zie je een soort opstapje, die was bij mij niet aanwezig… ik was helaas teleurgesteld in het product zelf maar ook in het bedrijf, ik kon nergens een telefoonnummer vinden en na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik geen reactie. Heb het teruggestuurd in de hoop mijn geld terug te krijgen.

  • + Ziet er netjes uit
  • - Lek
  • - Afbeelding op site niet realistisch

10 / 10
Saskia 01 März 2020

Goed product!

6 / 10
John 01 März 2019

Op zich is het een goed product, maar het het had iets beter afgewerkt kunnen worden, bijv met een stalen randje zodat de chinchilla niet aan het hout kan knagen.

8 / 10
Rebecca 01 März 2019

Mijn syrische hamster vindt het erg leuk om erin te graven en in te ravotten. Alleen de klep boven op kan niet open zoals op het plaatje aangegeven staat... Mss productiefout

8 / 10
Claudia 01 April 2018

Rondjes hadden iets hoger gemoeten Zand word er zo uit gegooid maar hun slaap huisje staat nu leeg want het badhuisjes hebben ze in gebruik genomen als slaap plek het leukste wat hier aan is dat je ze kan zien samen rollebollen dus veel kijk plezier huisje werd al de volgende dag bezorgd

10 / 10
Tamara 05 Juni 2016

Prachtige zandbak! Ik vind het echt schitterend. Ik heb deze voor mijn Syrische Hamster gekcoht en ik ben er heel blij mee. De kwaliteit is erg goed, de ingangen zijn groot genoeg. Het plexiglas kan eruit, de deksel kan open. Kortom een echte aanrader!

10 / 10
Samantha 21 Oktober 2015

Ideale uitvinding dit. Ik gebruikte eerder een schaaltje als zandbakje voor mijn hamster. Nu heb ik sinds een week dit badhuis in gebruik. Het zand blijft er mooi in liggen. Ik vind het plexiglas ook leuk. Het is dicht en toch kun je mee kijken.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »