Vitakraft VitaGarden Mehlwürmer 200 Gramm (Standbeutel)
VitaGarden Mehlwürmer 200 Gramm (Standbeutel) €5,99

VitaGarden Mehlwürmer 200 Gramm (Standbeutel)

€5,99
Auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Für 17 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Vitakraft VitaGarden Mehlwürmer 200 Gramm (Standbeutel)

Vitakraft getrocknete Mehlwürmer sind ein Leckerbissen für kleine Nagetiere wie Mäuse, Rennmäuse, Hamster und Ratten. Da die Mehlwürmer gefriergetrocknet sind, bleibt der Geschmack erhalten und sie können lange aufbewahrt werden.

Qualität wie in der Natur
Mit vielen essentiellen Nährstoffen für freilebende Vögel
Streuen Sie die Mehlwürmer an einem möglichst geschützten Ort

Sie können die getrockneten Mehlwürmer durch das Nagetierfutter mischen oder separat als Snack geben. Die getrockneten Mehlwürmer sind in einem praktischen wiederverschließbaren Aufbewahrungsbeutel verpackt.

Eigenschaften
Inhalt: -
Komposition: -
Analyse: -
Passend für: Knaagdieren
Besonderheiten: -
Vitakraft VitaGarden Mehlwürmer 200 Gramm (Standbeutel)
Bewertungen
10 / 10
Maud 01 Januar 2021

Prima, goed knapperig

10 / 10
Marscha 15 Oktober 2019

De hamsters vinden het heel lekker

10 / 10
angelique 08 Mai 2017

Een zak meelwormen aangeschaft voor onze hamster. Ze vind ze heerlijk. zo leuk om te zien hoe zede worm tussen haar voorpootjes vasthoud en m dan heerlijk oppeuzelt.
Maar ja het zijn wel heel veel wormen voor zo een klein hamstertje. Dus genieten de merels en musjes in onze tuin er ook volop van. En als hij leeg is kopen we gewoon een nieuwe

10 / 10
Kitty 19 Januar 2016

Het is niet het goedkoopste snackje voor de hamster/gerbil enz maar je doet er heel erg lang mee en ze vinden het helemaal lekker !

10 / 10
Jasmijn Klompenhouwer 20 Oktober 2015

Omdat het mij niet lukte levende meelwormen te houden, heb ik besloten over te gaan op gedroogde. In eerste instantie leek de prijs wat hoog voor 200 gram, maar je krijg echt waar voor je geld! Ik doe inmiddels al meer dan een half jaar met deze zak en ik heb nog zoveel over. Het is een geweldige aanvulling voor hamsters en ze vinden het allemaal erg lekker. 5 sterren :).

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »