JR Farm Bad-Box Sandbox + kostenlose Tüte Sand
Bad-Box Sandbox + kostenlose Tüte Sand €5,99 €7,95

Bad-Box Sandbox + kostenlose Tüte Sand

€7,95 €5,99
Auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Für 17 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

JR Farm Bad-Box Sandbox für kleine Nagetiere!

Die Bad-Box Sandbox von JR Farm enthält speziellen Chinchilla-Sand (350 Gramm) für kleine Nagetiere. Der Sandkasten eignet sich ideal zum täglichen Sandbaden kleiner Nagetiere wie Mäuse, Hamster und Rennmäuse. Der mitgelieferte Sand trägt zu einem gesunden Fell und einem natürlichen Satinglanz bei. Der mit Heu bedeckte Sandkasten enthält 100% natürliche Materialien und kann und darf geknabbert werden.

Trinkgeld! Wenn Sie den Sandkasten auf den Kopf stellen, ist es ein Haus. Es kann auch mit Chips gefüllt und als Spielbox verwendet werden.

Reine Natur
MitKnabbergras bedeckt
Beinhaltet kostenlosen Chinchillasand

Gebrauchsanweisung Bad-Box Sandpit 20 cm

Füllen Sie den Sandkasten mit dem mitgelieferten Chinchillasand. Verwenden Sie genügend Sand, damit genügend Platz für ein schönes Bad vorhanden ist. Verwenden Sie Chinchilla-Sand nur zum Baden von Sand. Andere Sandarten sind als Badesand weniger oder nicht geeignet. Muschelsand sollte unter keinen Umständen verwendet werden, da er zu scharf ist und die Haut und das Fell der Tiere schädigen kann.

Jahr Farm Nagetier Snacks und Futter für Nagetiere und Kaninchen

Eigenschaften
Größe: 19,5 x 12 x 8 cm
Passend für: Nagetiere, Maus, Zwerghamster, Hamster, Rennmaus
Besonderheiten: -
JR Farm Bad-Box Sandbox + kostenlose Tüte Sand
Nagetierpakete
Bewertungen
10 / 10
Angela 05 Juli 2021

Ik was een tijdje op zoek naar een zandbakje voor mijn Syrische hamster. Heb vanmiddag haar aquarium verschoont en gelijk het zandbakje de in gezet.

Ze ging gelijk heerlijk een zandbak nemen.

8 / 10
Catijn 01 November 2020

Mijn hamster heeft er veel plezier mee. Maar niet al mijn hamsters zijn gravers, dus die hebben er niet zo veel aan. Het is ook vrij groot, past niet in het hok. Maar ik ben blij dat er zo een site als dit bestaat. Tot nu toe heb ik dit artikel nog in geen andere dierenwinkel kunnen vinden.

10 / 10
Myrthe 17 Juni 2020

Leuk zandbakje ik heb het zand in een kleiner bakje gedaan omdat hij er anders niet in ging het zandbakje heb ik omgedraaid en als huisje gebruikt hij is dol op het bakje met zand en op het nieuwe "huisje". Dus Ik raad dit echt aan.

10 / 10
Moniek 01 Juni 2020

Hartstikke mooi formaat zandbad voor mijn rusje. Je kan hem ook leuk onderste boven als huisje gebruiken.

10 / 10
Evelien 01 März 2020

Mijn hamsters zijn er super blij mee

10 / 10
Bianca 01 Januar 2020

Mijn hamster is helemaal dol op het zandbakje

10 / 10
Tanja 01 September 2019

Ik maar vooral mijn Hamster Sterre zijn er heel blij mee het is de perfecte maat waar ze zichzelf ruim in het zand kan rollen. Het gras/hooi materiaal ziet er ook heel natuurlijk uit in de groene kleur en past daardoor ook heel mooi bij het andere materiaal in haar kooi zoals bij de bodembedekking met korrels en hooi. De Bad-box Zandbak is ook heel stevig van materiaal. Dit product raad ik echt wel aan voor mensen die ook naar zoiets op zoek zijn voor hun knaagdier.

10 / 10
Glenn 10 August 2019

Prima groot, voor dwerghamsters. Lekker knabbelen ook aan het zandbakje.

6 / 10
J 01 Februar 2019

Het formaat is prima, en heel fijn zand. Alleen tot nu toe zit mn dochters dwerghamstertje er nog niet heel vaak in.

10 / 10
Manuella 01 Februar 2019

Zand in een ander bakje gedaan, en het bakje gebruikt als huisje! Sindsdien heeft onze hamster een nieuw favoriet huisje gevonden om in te slapen! Zand is meer dan voldoende, nu heb ik tenminste geen grote voorraad in huis. Zeker een aanrader!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »