Nagetierpflanze
Nagetierpflanze €4,95

Nagetierpflanze

Neu
€4,95
Auf Lager
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Informationen

Nagetierpflanze

Eine echte Pflanze, die sich für Kaninchen und Nagetiere eignet. Die Anlage hat auch Luftfilterungseigenschaften. Auch für einen natürlichen Aufenthalt mit Humus sehr gut geeignet, kann diese Pflanze in den Boden gesetzt werden. Die Tiere knabbern dann nach Bedarf!

Bewertungen
10 / 10
Elsje de Visser 26 Januar 2019

Wat is dit geweldig..ik zag deze plant een keer in n videofilmpje van Marika van de russische dwerghamster op utube en dacht meteen..dat wil ik ook. Geweldig om een jungle in mn hamsterhok te maken dus ik naar het tuincentrum. Maar eenmaal daar was ik toch n beetje bang om de verkeerde plant te kopen. Zometeen koop je n giftige plant die er precies op lijkt en nu weet ik tenminste zeker dat het veilig is. Het zou leuk zijn als er ook van die verse plantjes van knaagdierengras komen..daar heb je ook van die weelderige van met lange slierten.
Het liefst in hele superkleine potjes die je gemakkelijk overal tussen kunt verwerken en in kunt graven. Ik zeg..doen :)

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »