Trixie Sandgestrahlte Rebe M.
Sandgestrahlte Rebe M. €9,95 €10,99

Sandgestrahlte Rebe M.

€10,99 €9,95
Auf Lager
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Für 16 Uhr bestellt morgen zu Hause
Produktbeschreibung

Sandgestrahlte Rebe M.

Für einen natürlichen Käfig mit vielen Herausforderungen ist diese getrocknete und sandgestrahlte Rebe eine schöne Ergänzung. Die Nagetiere können darüber laufen und klettern. Dieser schöne Ast eignet sich beispielsweise auch als Stufe zu einem Plateau. Besonders die Kletterer unter den Nagetieren wie Mäuse, chinesische Zwerghamster, Rennmäuse, Degus und Ratten werden viel Spaß mit diesem natürlichen Zweig haben.

Die Rebe kann in einer Landschaft verwendet werden, um die Landschaft im Gehege zu formen und aufzuwerten. Die Reben können auch dazu beitragen, die Zähne abzunutzen. Wenn die Tiere nagen müssen, können sie an der dicken Rebe nagen, um ihre Zähne abzunutzen, und nagen nicht an anderen Teilen des Geheges.

Die Rebe erfüllt daher mehrere Funktionen:

Die Rebe macht Nagetieren Spaß, die darüber klettern können
Die Rebe macht Spaß beim Nagen, wenn die Tiere nagen müssen
Die Rebe hat eine dekorative Funktion und verleiht dem Innenraum zusätzliche Höhe

Die Rebe wird getrocknet und sandgestrahlt.


Rebe für Hamster, die für Nagetiere und Hamster kappt

Behalten

Eigenschaften
Material: Holz
Maße: 35 - 45 cm * | * Die Zweige der Rebe sind ein Naturprodukt, daher können die Abmessungen abweichen. * Die Zweige der Rebe sind ein Naturprodukt, daher können diese von der Abbildung abweichen
Durchmesser: -
Passend für: Knaagdieren
Besonderheiten: -
Trixie Sandgestrahlte Rebe M.
Bewertungen
10 / 10
Daniela 12 Januar 2021

Super leuk. Groter dan verwacht en super leuke vorm gekregen.

8 / 10
Paula Roza 08 Januar 2021

Leuk als extra invulling. Hamsters lopen er niet over dus meer voor de sier hier.

6 / 10
Lianne 03 Oktober 2020

Formaat was goed, helaas een hele rare tak gekregen met allemaal uitsteeksels en takjes. Deze heb ik eraf moeten zagen, nu is het een ok tak. Helaas niet wat ik verwachtte.

6 / 10
Marin 15 April 2020

Helaas een beetje teleurgesteld. Zit een gat in de tak, waar misschien een dwerghamster blij mee zal zijn, maar mijn goudhamster kan hierdoor zijn wangzakken beschadigen. Retourneren kost je zelf geld, dus die waarde weegt amper op. Jammer! Wist niet dat er een gat in zou kunnen zitten, dan had ik waarschijnlijk de L moeten bestellen.

10 / 10
Emma 02 November 2019

Hele mooie tak. Heb een kant ingegraven op de bodem staan en de andere kant leunt op het plateau. Snel nog eentje besteld voor mijn andere hamster.

10 / 10
Isolde 25 August 2019

Hele mooie tak en kan je goed gebruiken voor het hamsterscapen. De tak is heel natuurlijk en het is ook leuk om de tak half in te graven. LET er alleen wel OP dat de tak op de bodem van de kooi staat en niet kan omvallen want anders kan de hamster bekneld komen te zitten.

10 / 10
Marleen 01 März 2019

Snelle levering en mooi product

10 / 10
elsjedevisser 03 Dezember 2018

Staat heel mooi natuurlijk en decoratief in het hok...kan ook als bruggetje of trapje dienen naar n hoger plateau..afhankelijk van de vorm natuurlijk. En mits het niet op een dikke laag bedding ligt anders kunnen ze er onderdoor graven en bekneld komen te zitten.

10 / 10
elsjedevisser 03 Dezember 2018

Staat heel mooi natuurlijk en decoratief in het hok...kan ook als bruggetje of trapje dienen naar n hoger plateau..afhankelijk van de vorm natuurlijk. En mits het niet op een dikke laag bedding ligt anders kunnen ze er onderdoor graven en bekneld komen te zitten.

8 / 10
rosa 08 März 2018

een hele mooie tak! mijn hamster heeft er tot nu toe niet heel veel aandacht voor gehad maar ik geloof dat ze weer even in haar wel bekende diva tijden zit haha! het staat heel mooi in je hok! heel natuurlijk! ik heb er alleen wel een probleem mee die best gevaarlijk kan zijn als je het niet goed behandelt. Deze tak is ZWAAR. voor ons valt het misschien mee maar als een hamster een tunnetje onder dat ding zou maken en er onder vast zou komen te zitten? dan kan je wel bye bye zeggen tegen je schatje want dan wordt hij geplet... Je kan deze tak dus het beste op de bodem leggen zodat er geen mogelijkheid is om er onder te komen. voor de rest een heel goed product!

10 / 10
N J 01 August 2017

Een paar weken na aankoop en mijn dwerghamsters doen er nog steeds weinig mee. Heb het op verschillende manieren geplaatst maar helaas. Het staat wel leuk in ieder geval. Hoop dat ze het als knuppel gebruiken wanneer er inbrekers komen..

10 / 10
Sabinne 05 Juni 2016

De wijnranken staan heel mooi in het verblijf. Mijn muizen zijn er ook echt dol op. Ze klimmen er heel actief overheen en je ziet ze genieten!

10 / 10
Kitty 09 Januar 2016

Mijn gerbils knagen eraan als gekken :-) ze klimmen erop, en gebruiken het als versterker voor tunnels, vraag me niet hoe ze het voor elkaar krijgen haha

10 / 10
klant 27 April 2014

Ik heb deze tak voor mijn muisjes gekocht, ze vinden het geweldig! Ze klimmen er heel leuk overheen en knagen eraan. Het is echt een leuke uitbreiding in het verblijf. Wat mij betreft echt iets wat niet mag ontbreken in een muizenverblijf!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »