Knaagdierwinkel® Roue d'exercice en aluminium pour rongeurs !
Roue d'exercice en aluminium pour rongeurs ! €99,95 €115,95

Roue d'exercice en aluminium pour rongeurs !

€115,95 €99,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
 • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
 • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
 • Commandé avant 17h les jours ouvrables, expédié le jour même !
Une question sur ce produit ?

Une question sur ce produit ?

Avez-vous une question concernant ce produit? N'hésitez pas à nous contacter, nous serons ravis de vous aider !

Description du produit

DRD Knaagdierwinkel® Roue d'exercice en aluminium pour rongeurs !

La roue d'exercice en aluminium DRD Knaagdierwinkel® est une roue d'exercice 100 % silencieuse, résistante aux rongeurs et lisse pour rongeurs. La roue de roulement est en aluminium de première qualité, savamment finie et possède pas moins de deux roulements à billes de haute qualité.

La bande de roulement présente une structure légère et agréable, pour une bonne adhérence. La surface est également lisse, ce qui la rend facile à nettoyer.

Le stand est grand et très stable. Il est également possible de fixer le support dans un socle en bois au moyen d'une vis. Cela peut être utile si la roue doit être montée sur une plate-forme en bois.

La roue en aluminium a une durée de vie particulièrement longue. Les roulements à billes sont également disponibles séparément. En principe, la roue d'exercice dure toute une vie.

La roue d'exercice est d'une qualité particulièrement élevée et lourde et ne peut être comparée aux roues d'exercice standard. Surtout une solution absolue pour les gerbilles, les Degus et les Chinchillas !

Roues de roulement en aluminium contre roues de roulement en bois

Nous étudions les coûts d'achat des roues d'exercice sur une période de 2 ans. Pour un hamster, on suppose qu’une roue d’exercice a une durée de vie de 6 mois maximum. Pour une gerbille nous donnons une roue d'exercice en bois pour 2 mois maximum et pour un chinchilla une roue d'exercice en bois n'est pas du tout recommandée et si elle était quand même utilisée, les coûts de remplacement seraient exorbitants, compte tenu de l'espérance de vie d'un chinchilla. Il en va de même pour les Degus.Hamster
Gerbille
Chinchilla
Dégu

Bois

60 €
240 €
2000€
1000€

Aluminium

75 €
90 €
165 €
119 €

Comme le montre la comparaison, une roue en aluminium constitue dans de nombreux cas un meilleur investissement qu'une roue en bois. Une roue d'exercice en aluminium n'est pas toujours plus bénéfique pour un seul hamster, mais dans la pratique, nous constatons que les propriétaires de hamsters accueillent souvent un nouveau résident après lui avoir dit au revoir et qu'une roue d'exercice en aluminium en vaut la peine.

Dimensions par roue

Roue de roulement en aluminium 20 cm

Marche : Ø 20,50 x 7,60 cm (PxL)
Total : 23 x 10 x 28 cm (LxlxH)
Poids : 1,5 kg

Roue de roulement en aluminium 28 cm

Marche : Ø 27,5 x 11,6 cm (PxL)
Total : 30 x 15 x 36 cm (LxlxH)
Poids : 3kg

Roue de roulement en aluminium 33 cm

Marche : Ø 33,5 x 11,6 cm (PxL)
Total : 36 x 12,2 x 42 cm (LxlxH)
Poids : 3,5kg

Roue de roulement en aluminium 37 cm

Marche : Ø 37,5 x 11,6 cm (PxL)
Total : 40 x 15 x 45 cm (LxlxH)
Poids : 4kg

Roue de roulement en aluminium 46 cm

Marche : Ø 46,5 x 15,6 cm (PxL)
Total : 49 x 20 x 55 cm (LxlxH)
Poids : 6,5 kg

Nettoyage de la roue en aluminium

L'aluminium ne rouille pas, mais il doit être nettoyé délicatement. Le nettoyage est très facile grâce à la surface lisse. Les roues de roulement nécessitent un nettoyage en douceur. Il est préférable de le nettoyer avec un nettoyant bio-aluminium. Vaporisez légèrement, laissez agir un moment puis essuyez avec un chiffon doux légèrement humide. Ne jamais placer sous l'eau, les roulements à billes ne sont pas étanches. Si de l'eau pénètre dans les roulements à billes, ils deviennent rigides.

Utiliser la roue d'exercice

Les animaux peuvent immédiatement courir sur la roue d'exercice. Placez la roue d'exercice sur une surface stable. Nous recommandons de surveiller l'utilisation pour les animaux qui vivent en groupe pour la première fois. Dès qu’un animal court, il ne devrait y avoir aucune possibilité que l’autre animal rampe sous la roue ou grimpe dessus. Il est préférable de donner aux animaux qui se battent pour une roue d’exercice deux roues d’exercice ou plus pour éviter les disputes au sein d’un groupe.

Spécifications
Diamètre (environ): ø
Dimensions (environ): -
Matériel: Aluminium de haute qualité
Convient pour: Rongeurs, Souris, Hamster nain, Hamster, Gerbille, Rat, Cochon d'Inde, Lapin, Chinchilla, Dégu
Les particularités: Le roulement à billes ne doit pas être mouillé | Utiliser sous surveillance
Knaagdierwinkel® Roue d'exercice en aluminium pour rongeurs !
Évaluations
9.8 / 10
(27)
10 / 10
Maja Dewulf 10 novembre 2023

Beste looprad die ik heb voor mijn campbelli dwerghamster. Hij is een super gelukkig mee maar ik als baasje ook. 100% geluidsstil, echt zijn geld waard . Nadeel is de prijs is hoog maar echt wel zijn geld waard vergeleken met dat je meer dan 10 houten radjes kan kopen . Echt een aanrader.

10 / 10
Marius Glöckner 08 novembre 2023

Onze Degoes zijn helemaal gelukkig met dit looprad. Is misschien wel duur in de aanschaf, maar iedere maand 1 van hout kopen is ook geen optie ><. Snelle levering helemaal naar Duitsland, hiervoor onze dank!

10 / 10
Stg. Caviaopvang 't Kuufke 15 octobre 2023

Super degelijk looprad. Niet kapot te krijgen. Wel prijzig in aanschaf maar snel terug verdient tegenover andere loopwielen.

 • + Degelijk
 • + Zwaar
 • + Goed te reinigen
 • - Prijzig

10 / 10
R. Fokkink 10 octobre 2023

Dit aluminium rad draait heel stil en soepel. Het enige wat ik af en toe hoor is wanneer er wat bodembedekking in het rad ligt. Zeer aan te raden wanneer je op zoek bent naar een stil loopwiel.

 • + Het rad zelf is zeer stil
 • + Stevig
 • + Makkelijk schoon te maken
 • + Draait soepel
 • - Maakt wel wat lawaai wanneer er bodembedekking in het loopwiel ligt

10 / 10
Thomas 06 octobre 2023

quiet, runs very well, degus love it.

8 / 10
Anja 29 septembre 2023

Ze bijten er niet meer op maar maakt wel lawaai en is zwaar.

 • + Mijn radje wordt niet meer opgegeten.
 • - Lawaai en zwaar.

10 / 10
Mariska 28 septembre 2023

Goeie molens! Heb er inmiddels 3 voor mijn degoes (28), stevige zware molens. En vooral veilig voor mijn jonge degoes.

10 / 10
D.M. 17 août 2023

Ik heb het looprad vandaag ontvangen en hij voelt erg stevig en draait echt geruisloos! (Ik heb inmiddels alle loopradjes wel gehad die er bestaan maar geen eentje is zo stil als deze) Hij staat ook stabiel door het gewicht (ik heb hem op een houten plateau gezet) dus hij beweegt ook niet tijdens het rennen tegen het glas van mijn gerbilarium. Het enige wat ik wel hoor zijn de nageltjes maar dat is alleen als ze beginnen met rennen, als ze eenmaal een vaartje hebben hoor ik gelukkig niks meer. Ik heb (tegen het advies in) de 20/23cm gekocht voor mijn gerbils en deze vind ik ruim genoeg. De gerbils hoor ik ook niet klagen, die zijn weer kilometers aan het maken :-)

10 / 10
A. Lagerweij 17 avril 2023

Als het renwiel draait is het heel stil, hoort alleen maar de pootjes van in ons geval de chinchilla. Echter als er een keutel in ligt kan die er niet uit en hoor je de hele tijd geratel van keutels die erin liggen. Door een opstaand randje vallen die er niet snel uit… dat is enige minpuntje maar verder hoor je niks van het rad zelf

10 / 10
Rutgher 17 avril 2023

Het enige loopwiel op de markt geschikt voor Degoes!

 • + Onverwoestbaar
 • - geen

10 / 10
Tirsa 27 mars 2023

Voldoet aan verwachting. Is stil, stevig en gaat vast heel lang mee.

 • - Prijzig

10 / 10
Rudy Thieleman 28 février 2023

jullie zijn zeker aan te raden ik heb het wiel de zondag besteld en de maandag had ik het al gekregen en mijn chinchilla's zijn er dol op nu hebben ze te minste een stevig wiel want ik had er onlangs bij een andere winkel waar je direct er 2 van moest bestellen en heb ze stuk thuis gekregen wel van harde plastic maar het zegwoord zegt altijd goed koop is duur koop maar bij jullie is het heel goed verpakt en het wiel in aluminium is zeker heel erg aan te raden het is TOP

10 / 10
Els 12 novembre 2022

Het is een heel prijzig wiel, maar wat ben ik er blij mee! Compleet stil kan natuurlijk niet, maar het is zo zacht dat het nauwelijks opvalt. Mijn chinchilla's rennen er dag en nacht in. Het is duidelijk van goede kwaliteit, ik denk dat het nog jaren mee gaat!

10 / 10
ratteneigenaar 23 septembre 2022

Dit is het enige goede wiel. We hebben alle andere wielen geprobeerd maar dit is het wiel dat stabiel is en stil. De ratjes zijn helemaal gek op dit wiel en toch kunnen we er doorheen slapen! En het is ook meteen duidelijk dat dit heel erg lang mee zal gaan. Bovendien zijn ze er in allerlei maten. Wij hebben voor de ratten een maatje 37. Dat had neit gehoeven maar als ik zie hoe gelukkig ze zijn dan is het het meer dan waard.

 • + zeer stil
 • + duurzaam
 • + makkelijk schoon te vegen
 • - lager mag niet nat worden

10 / 10
Adelien 31 août 2022

Heel stil en niet te slopen. Top wiel voor mijn gerbils.

 • + Stevig
 • + Stil
 • - Prijzig

10 / 10
Peter 09 août 2022

Looprad is vrij prijzig.maar het geld zeker waard. 2degoes rennen de hele dag en geen enkele geluid of sloopsporen

 • + Geweldig degoes zijn er blij mee.
 • - Aan de prijs

10 / 10
MK 29 juillet 2022

All right, fast delivery. Thanks. Alles bestens und schnell geliefert. Danke.

 • + Good and fast.

10 / 10
Marianka de Voogd 07 mai 2022

Prachtig groot looprad, geschikt voor bv Chinchilla's. Heel stil, ik hoor alleen de voetjes van de Chinchilla's gaan. Mooi afgewerkt, zware kwaliteit en knaagproof ;) Ik heb vanwege de prijs wel even moeten nadenken maar het is het wel waard, hier gaan ze jarenlang veel plezier van hebben!

 • + Kwaliteit is top
 • + Maakt geen geluid tijdens het rennen
 • + Grootste maat is ideaal voor Chinchilla's
 • + Kan staan of opgehangen worden
 • + Vanwege het aluminium; knaagproof
 • - Prijs, ik heb er wel even over moeten denken...

10 / 10
Silke De Langhe 24 janvier 2022

Ik schrijf zeer zelden reviews, maar dit looprad verdient er één. Ik schrok eerst van de prijs, maar gebaseerd op de goede reviews wilde ik het er toch op wagen. Ik dacht dat het een heel stil rad zou zijn en ik dan hopelijk door het geluid heen ging kunnen slapen. Maar het is nog veel beter: dit rad maakt GEEN geluid. Ik kan het nog steeds niet geloven. Het blijkt zijn prijs meer dan waard.

10 / 10
Ruud Runhardt 29 mai 2021

Wij hebben het rad van 33cm gekocht voor onze 4 jonge degoe's. Ze waren er meteen heel erg blij mee en blijven hollen. Vrijwel geluidloos en zo te horen ook goed voor het onderhoud van hun nageltjes :) Ook waren we heel blij met de snelle levering. Prijzig, maar iedere euro waard. Zeker met diertjes die 8 jaar oud kunnen worden.

10 / 10
Anna 23 décembre 2020

Zwaar, stevig en absoluut degoeproof! Wat een fijn ding is dit.

8 / 10
Fernand 18 décembre 2020

Het aluminium looprad is een fijne oplossing voor het nutteloze zoeken naar niets. En het is zeer geruisloos. Bedankt voor de tips die gegeven waren.

10 / 10
Franka 01 décembre 2020

Perfect ik wou dwt ik het eerder had ontdekt

10 / 10
bjorn 04 août 2020

Zeer duurzaam , en het grootste rad lijkt perfect voor chinchilla's

10 / 10
Kers 16 mai 2020

Wat een mooie kwaliteit en prachtig rad. 100% geluidloos. Beweegd zeer vloeiend en rustig. Heb hem voor mijn 2 ratjes. Die waren er binnen 10 min aan gewend en ging er direct in rennen. Erg mooi product. Ik heb de 33 cm versie gekocht en die is prima qua maat voor een ratje. Staat zeer stabiel.

8 / 10
kelly 01 mai 2020

Gemakkelijk te onderhouden, fijn in gebruik. Maakt geen geluid. Beestjes moeten even wennen, omdat het aluminium een gladder oppervlak is om op te lopen. Zeker aan te raden!

10 / 10
Renske 02 mars 2020

Prachtig looprad; mooi materiaal, superstil! Eindelijk een degelijke kwaliteit en een geschikte maat voor mijn chinchilla's. Ze hebben een paar weken nodig gehad om te wennen aan het materiaal en de beweging, maar nu sjezen ze vrolijk op volle vaart door het rad! Even slikken bij de prijs, maar dat istie uiteindelijk echt waard! Opknagen kan bij deze niet en ze gaan er heel veel plezier van hebben!

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »