Trixie Humus aux fibres de coco
Humus aux fibres de coco €3,99

Humus aux fibres de coco

€3,99
En stock
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Commandé avant 17h les jours ouvrables, expédié le jour même !
Une question sur ce produit ?

Une question sur ce produit ?

Avez-vous une question concernant ce produit? N'hésitez pas à nous contacter, nous serons ravis de vous aider !

Description du produit

Humus aux fibres de noix de coco Trixie pour rongeurs et lapins !

hamsterscaping et hamsterscape pour rongeurs tels que souris, hamster nain, hamster et gerbille Aménagement de hamsters
Ce couvre-sol est très adapté à l'évasion des petits rongeurs, comme les souris , les hamsters nains , les hamsters et les gerbilles . C'est un couvre-sol facile et agréable à creuser dans lequel les tunnels restent en place.

L'humus de fibre de coco est un mélange de fibre de coco et d'humus. Ce couvre-sol naturel convient aux petits rongeurs et favorise le comportement naturel de creusement des animaux. Le couvre-sol peut s'étendre jusqu'à 7 à 8 fois sa propre taille, a un pH compris entre 5,0 et 6,0, est traité thermiquement, donc exempt de moisissures et de germes et sans ajout d'engrais.

Peut s'étendre jusqu'à 7 à 8 fois sa propre taille
Valeur PH entre 5,0 et 6,0
Traité thermiquement, donc exempt de moisissures et de germes
Sans ajout d'engrais
Idéal pour l'aménagement de hamsters et de gerbilles !

La fibre de coco étant un couvre-sol aéré, elle convient parfaitement au creusement. Les gerbilles l’adorent particulièrement ! Ils peuvent y creuser de beaux tunnels qui restent également debout.

Mode d'emploi Trixie Humus aux fibres de noix de coco

Placez le bloc dans un seau et ajoutez respectivement environ 0,5 à 0,8 litre/3 à 4 litres/20 à 25 litres d'eau. Laisser agir 30 minutes. Bien mélanger.

Humus de fibre de coco comme litière pour petits rongeurs (Souris, Hamster nain, Hamster, Gerbille)
La fibre de coco convient également comme litière de base pour les petits rongeurs. L'humus se rapproche de l'habitat naturel des animaux, à savoir creuser et creuser des tunnels dans des surfaces sablonneuses. Le défi réside toutefois dans la ventilation de l’enceinte.

Humus de fibre de coco comme litière pour les plus gros rongeurs (Rat, Cochon d'Inde, Lapin, Chinchilla, Degu)
Cette litière n’est pas très pratique pour les plus gros rongeurs. La plupart des plus gros rongeurs vivent dans des enclos grillagés afin que l'humus puisse facilement être expulsé de l'enclos. Cependant, les lapins apprécieront creuser, voir le point suivant ci-dessous.

Humus en fibre de coco pour seau à creuser pour lapins
L'humus de fibre de coco est également très agréable à utiliser pour les lapins dans le seau à creuser à la place du sable. Quelque chose de différent sur les jambes pour une fois !

Humus de fibres de coco pour plantes fraîches
La fibre de coco convient également très bien comme substrat pour les plantes fraîches. Ceux-ci peuvent bien s’y enraciner. Si vous souhaitez placer des plantes de rongeurs permanentes dans l'enclos, la fibre de coco est un bon substrat pour cela. Découvrez toutes nos plantes fraîches ici! Pour que le revêtement de sol reste exempt de moisissures, la ventilation à l'intérieur de l'enceinte doit être optimale.

La hauteur de la couche inférieure de la litière pour les petits rongeurs

Spécifications
Matériel: Fibre de coco, Tourbe
Litre (environ): 2 L | 9 L | 60 L
Poids (environ): 3 - 10 kg
Convient à: Rongeurs, Souris, Hamster nain, Hamster, Gerbille, Lapin
Particularidades: -
Trixie Humus aux fibres de coco
Évaluations
8.8 / 10
(18)
10 / 10
Liesbeth Dompselaar 27 janvier 2023

Lexie de hamster graaft er graag in. Je kunt er ook (dierveilige) plantjes in planten.

  • + Goed graafbaar

8 / 10
Miranda 04 décembre 2022

1 ster minder omdat het niet in stukken te krijgen is. Moet in zijn geheel nat gemaakt worden. Een week later is nog niet droog, dus nog niet gebruikt. Is wel mooi in hamsterscaping denk ik,

  • + zacht, mooi
  • - drogen duurt erg lang

10 / 10
Florrie Van Breugel 29 octobre 2022

De ene hamster vindt dit fijne ondergrond en de andere niet. Het is makkelijk te maken en iets minder makkelijk om een deel ervan te gebruiken. Ook voor een slak ideale grond..

  • + de dieren vinden dit fijne ondergrond
  • - het is lastig om er iets af te krijgen als je niet alles ineens wil gebruiken

10 / 10
Iris 04 août 2022

Heb meteen de 60 liter besteld, de hamsters zijn er dol op!

  • + Lekker verkoelend voor de hamsters

8 / 10
Ginger 06 mai 2022

Ik heb een pak van 9 liter besteld voor mijn russische dwerghamster, en ze vind het geweldig! Ik geef mijn hamster graag verschillende beddingen om mee te graven, en heb dit zand in een glazen potje gedaan. De eerste dag ging ze al meteen lekker graven! ik vond het wel moeilijk om uit de verpakking een stuk af te schaven, het kostte veel tijd en moeite om het klaar te maken, maar het was het zeker waard!

6 / 10
Charis 18 décembre 2021

Ik heb het pak van 60 L gekocht. Goed verpakt enz. Het was wel een heel gedoe om een deel van de aarde in een emmer met water te krijgen. Na het een week te hebben gebruikt in mijn terrarium is houtlijm zacht geworden, dus huisjes vallen bijna uit elkaar. Ook is de helft van de bodembedekking al volledig beschimmeld. Is niet wat ik ervan had verwacht. Het ziet er wel mooi en natuurlijk uit en als je het alleen voor een klein gedeelte gebruikt is het prima spul.

6 / 10
Jiska 13 décembre 2021

Het is super fijne bodembedekking! Ik had het gekocht voor mijn hamster en hij kon er heerlijk in graven, daar is het echt voor geschikt! Alleen tastte het mijn houten huisje aan, de houtlijm werd zacht door het vocht, en mijn huisje viel bijna uit elkaar. De kokos huisjes die ik erin had zogen zich ook helemaal vol met water… Het is een fijne bodembedekking maar het tast houten dingen aan, wilgenbruggen niet maar als het met houtlijm is vastgelijmd wel. Keramiek kan er ook tegen maar je moet wel uitkijken. Ik rad het dus wel aan maar kijk uit met de inrichting. Je zal de inrichting er echt op moeten aanpassen.

10 / 10
Tamara 12 septembre 2021

Wow wat krijg je hier veel bodembedekking uit! Ik dacht koop maar meteen een pak van 60 liter maar dat is echt heel veel. Ik heb nu dus een mooie grote voorraad haha Ben er wel heel blij mee.Ik gebruik het voor onze Gerbils, ze kunnen er echt goed in graven

10 / 10
Daniela 18 avril 2021

Dwerghamster is er heel blij mee en graaft er graag in. 9 liter bestelt en heb er maar 1/8 af gehaald en daarna een heel klein beetje water en daarna eraf gekrabd. Verstop er ook meelwormen in.

10 / 10
Ilse 24 mars 2021

Super fijn spul en veel voor de prijs! Heel blij mij. :)

10 / 10
Sanne 11 septembre 2020

Superspul! Naast carefresh en cotton bodembedekking breng ik hier altijd een dikke laag van aan, omdat mijn dwerghamster het geweldig vind om hier in te graven. Ook ziet het er erg natuurlijk uit en is fijn voor mijn plantjes!

10 / 10
Jennifer 02 juillet 2020

De 9L besteld, ik heb het niet in water gedaan ik heb het zo eraf geschaaft, fijn voor een nieuw en extra textuur voor de hamster pootjes om op te lopen, is ook een leuke toevoeging voor een natuurlijke kooi.

10 / 10
melissa 14 mai 2020

ik heb de 2l variant besteld om te kijken of mijn hamster het wat vond. nou ze vind het geweldig! ze loopt er lekker in de graven in tegenstelling tot de carefresh.

10 / 10
Imke 01 mai 2020

Klonk in het begin een beetje vreemd om te gebruiken voor een hamster. Echter is ze er heel erg blij mee; ze kan erg goed graven, het voelt erg natuurlijk aan, omdat het op aarde lijkt en het gaat lang mee voor het aan vervanging toe is. Wij vinden het stukken beter en fijner voor onze hamster dan bijvoorbeeld van het (onnatuurlijke) strooisel of schaafsel.

6 / 10
Charlotte 01 avril 2020

Geeft een mooie natuurlijke look! houd tunnels ook goed vast. Heeft alleen een aparte geur en het blijft vochtig aanvoelen zelfs na een paar dagen drogen. Ik zou het wel aanraden want mijn hamster vond het top!

10 / 10
Shaya 06 octobre 2018

Op de verpakking staat dat je er 0,5 tot 0,8 liter water aan moet toevoegen. Dan verdubbeld het zich ongeveer 7 tot 8x. Het deed me denken aan de moestuintjes waar je aan het aarde ook water aan moet toevoegen.

8 / 10
Shaya 06 octobre 2018

Ik dacht ook dat het een grote verpakking zou zijn

6 / 10
elsjedevisser 05 août 2018

Ik moest lachen toen ik dit uit de doos haalde..een ieniemieniepakje...samengeperst tot n klein blokje...dom van me. Nu de grotere maar besteld want het is fijn spul. Ook samengeperst maar ik zet t met de open kant van de verpakking op een bakplaat gevuld met water..dat zuigt zich dan vol en dan kun je t makkelijk uit de verpakking brokkelen.

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »