Trixie Roue de roulement 28 cm
Roue de roulement 28 cm €13,99 €16,99

Roue de roulement 28 cm

€16,99 €13,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
 • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
 • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
 • Commandé avant 17h les jours ouvrables, expédié le jour même !
Une question sur ce produit ?

Une question sur ce produit ?

Avez-vous une question concernant ce produit? N'hésitez pas à nous contacter, nous serons ravis de vous aider !

Description du produit

Roue d'exercice Trixie 28 cm pour rongeurs !

La première chose que vous remarquez à propos de cette roue d’exercice est l’avant. Celui-ci dispose de quatre entrées spacieuses. Grâce au boîtier fermé, votre rongeur ne peut pas simplement tomber de la roue. De plus, c'est toujours un défi amusant d'entrer par un trou et de ressortir par l'autre. La structure dense donne également aux rongeurs un sentiment de sécurité.

La roue de roulement est en plastique et donc facile à nettoyer. Grâce au système d'accrochage, vous pourrez également accrocher la roue aux barreaux de la cage.

Roue d'exercice Pros Trixie 28 cm

Fabriqué en plastique, très facile à nettoyer
Rotation fluide malgré l'absence de roulement à billes
Peut être placé sur les barres ou au sol
Aire de marche fermée avec barres transversales pour une bonne adhérence

Points négatifs : Roue d'exercice Trixie 28 cm

- Pas de roulement à billes
- Lorsqu'elle est utilisée sur les barres, la roue d'exercice peut commencer à taper contre les barres
- Défi pour les animaux de groupe lorsqu'un animal court et que l'autre animal veut se joindre à nous
- La roue de roulement peut commencer à taper contre le support
- La roue de roulement peut faire du bruit

Sauvegarder

Spécifications
Diamètre (environ): ø
Dimensions (environ): -
Matériel: -
Convient pour: Rongeurs
Les particularités: -
Trixie Roue de roulement 28 cm
Évaluations
9.1 / 10
(27)
10 / 10
Vanity 01 octobre 2023

Super leuk voor m’n toekomstige goud hamster

8 / 10
sam 28 septembre 2023

goede ervaring en de hamster vind het ook leuk

 • + makkelijk schoon te maken
 • - is niet stil

10 / 10
Sophie 12 avril 2023

Een paar jaar geleden kocht ik een hamster en het loopwiel kreeg ik er bij. Dat was precies zo'n loopwiel als deze. Toen was ik om en ik heb al mijn houten loopwielen vervangen voor deze loopwielen. Nu kocht ik weer een syrische hamster dus had ik de grootste maat nodig en dat is een hele mooie zalm kleur geworden. Ook weer erg blij mee. Ze maken vrijwel geen geluid en ze zijn super makkelijk schoon te maken. Alle hamsters en gerbils lopen hier fijn in. Dus deze loopwielen kan ik zeker weten aanraden.

 • + Vrijwel geen geluid
 • + Makkelijk schoon te maken

10 / 10
Dewi 05 février 2023

Fijn looprad! Niet te zwaar, goed schoon te maken, leuke felle kleuren Zijn een blikvanger voor in het verblijf Enig minpunt vind ik dat de kleine plastic clipjes die het wiel op zijn plaats houden kunnen snel breken, reserve onderdelen erbij leveren zou een fijne oplossing zijn!

 • + Mooi formaat
 • + Leuke kleuren
 • + Goed schoon te maken/houden
 • + Mooi gewicht, niet te zwaar
 • - Kleine breekbare onderdelen die essentieel zijn het wiel op zijn plek houden
 • - Geen reserve ‘clipjes’

10 / 10
Emma 05 septembre 2022

Lekker groot radje voor mijn hamster. ze is er heel blij mee.

 • + Lekker groot

6 / 10
Nina 21 août 2022

Wel een redelijk wiel in verhouding naar prijs maar beweegt en maakt teveel herrie :(

10 / 10
Isa 02 août 2022

Slecht wiel, maakt veel geluid en beweegt teveel heen en weer.

10 / 10
Rianne 13 mai 2022

Mijn hamster is er superblij mee, ik had eerst een houten, maar omdat ze een beetje plast tijdens het rennen was die lastig schoon te maken. Deze is wel handig schoon te maken en je hoort m niet.

10 / 10
Rianne 10 mai 2022

Ik had eerst een houten rad, ook super maar ze plast vaak als ze aan het rennen is, deze is makkelijk schoon te maken en hij loopt ook soepeler.

 • + Makkelijk schoon te maken
 • + Goudhamster
 • + Piept niet
 • + Mijn hamster gaat er graag op

10 / 10
Karin 22 avril 2022

Tevreden over het product

 • + Maakt weinig geluid
 • + Goede prijs
 • + Zowel op standaard als aan de tralies te bevestigen

10 / 10
Ginger 18 octobre 2021

Mooi rad en mooie kleur ook. Leuk effect met de spinner in het midden. Mijn hamster is er dol op en rent er ook veel in! Maakt geen geluid en ook geen gepiep, dus super stil! Top

8 / 10
Annabel 10 janvier 2021

Fijn rad, maakt wel geluid maar het is niet heel storend.

10 / 10
Monique 01 janvier 2021

Heel te vrezen met de groenen draaimolen makkelijk schoon te maken.

6 / 10
Ilse 30 août 2020

Het is een mooi en ruim radje voor mijn syrische hamster! Helaas is het rad wel krom waardoor hij bij mij tegen de tralies en het bijgeleverde standaard aankomt.. Hierdoor maakt hij best wat lawaai. Dus ik ben bang dat het geen blijvertje is.

8 / 10
Tessa Vanderick 01 juillet 2020

Dit looprad is grotendeels geluidloos. Enkel de methode om het wiel aan de tralies van je kooi te hangen is niet stevig, waardoor het wiel te veel gaat bewegen. Je kan dit zelf makkelijk oplossen door de staander met snelbinders op te hangen of gewoon de staander op zich te gebruiken (al hangt het wiel daarvoor erg laag en kan de bedding storen voor een vlotte draai). De grootte is ideaal voor mijn Syrische hamster, hij is er gek op! Het loopradje is bovendien makkelijk in onderhoud. In het algemeen zeer tevreden met deze aankoop.

10 / 10
Marijke 01 août 2019

Top! Geluidloos.

8 / 10
Lieke 07 mai 2019

Lekker ruim rad voor mijn Syrische hamster - ze is er dol op! Hij rammelt wel een beetje en is daardoor ook niet heel stil. Hangt ook een beetje scheef, geen idee of dat de bedoeling is maar hij werkt wel gewoon goed. Gemakkelijk te reinigen.

8 / 10
Dagmar 02 janvier 2019

Goed ruim rad. Wel wat licht op zijn poot. Voor mijn syrische hamster gekocht, die aardig lomp is en hem dus wel eens door haar verblijf heen wil trekken. Maar draait goed en staat mooi.

10 / 10
Liselotte 06 février 2018

Geweldig Syrtje vindt hem top

10 / 10
nel r. 01 février 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

8 / 10
Lindy 16 janvier 2018

Ervaringen met dit rad zijn divers. Ik heb zelf een van de 20 cm formaat en 3 van de 28 cm variant. De 20 cm formaat is een leuk rad voor in de hamsterren, maar maakt redelijk wat kabaal soms en staat daarom dan ook niet in de kooien meer hier. Echter, zowel mijn syrtje als twee kleintjes lopen er wel graag in. Liever dan in de andere loopradjes. (Silent spinner 30 cm en houten wiel 20 cm staan erook, maar deze heeft de voorkeur) Damesratten vinden hem geweldig. Eentje staat op de grond als ze loslopen, en die vinden ze helemaal geweldig. Mijn heren zitten van: ??? en negeren de loopwielen. Een ander staat bij hen in de kooi en ik kan merken dat ze het fijn vinden om toch heel enthousiast een paar rondes te kunnen rennen wanneer ze zin hebben. Niet de meest stille wielen maar door de prijs redelijk goedkoop en gaan een aardig tijdje mee. Leuk voor in de ren of kooi, makkelijk schoon te maken en ook fijn dat een enthousiaste hamster er niet zo snel uit kan vliegen tijdens het rennen.

10 / 10
Evi B. 06 décembre 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

6 / 10
Marjolijn W. 01 décembre 2017

Dit looprad heeft de perfecte maat voor mijn goudhamster, echter plast hij hier vaak in wat hij in zijn vorige open rad minder deed en loopt het wat zwaarder, hij gaat echt stukken minder snel. Wel is dit rad super stil! Het rad is gemakkelijk te plaatsen op de standaard en goed schoon te maken door het schoonmaken kwam echter het middelste dopje van het deksel los, maar dit was eenvoudig weer terug te plaatsen.

10 / 10
diane m. 28 octobre 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
Kitty 19 janvier 2016

Dit is inderdaad echt het beste rad voor je Syrische hamster. Hij is heeeel simpel schoon te maken, hij is veilig en helemaal geluidloos! Je moet wel een ruime kooi hebben voor dit monsterlijke ding. Voor de prijs.. een silent spinner 29 cm heb je voor 35,00.. deze is mooier, stiller en 3x zo goedkoop :)

10 / 10
Jasmijn Klompenhouwer 20 octobre 2015

Dit is voor mij het beste loopwiel voor Syrische hamsters! Hij is groot genoeg voor mijn Syrtje van 150 gram, het plastic is makkelijk schoon te houden en hij is erg stil. Daarnaast heeft hij een mooie prijs en kun je hier de kleur kiezen! Van mij krijgt dit loopwiel 5 sterren :).

10 / 10
Lois 20 octobre 2015

Ik ben erg blij met dit rad. Hij maakt er weinig geluid. Je kunt hem zowel op de standaard neerzetten als in de kooi ophangen. Een leuke bonus is dat hij in het zwart te verkrijgen is. Niet alleen leuk voor de hamster maar ook mooi voor in de kooi.

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »