Ferplast Zacisk do napojów + przyssawki dla gryzoni!
Zacisk do napojów + przyssawki dla gryzoni! €7,95

Zacisk do napojów + przyssawki dla gryzoni!

€7,95
Na magazynie
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Zamówione przed godziną 17:00 w dni robocze, wysłane tego samego dnia!
Pytanie dotyczące tego produktu?

Pytanie dotyczące tego produktu?

Masz pytanie dotyczące tego produktu? Zapraszamy do kontaktu, chętnie Ci pomożemy!

Opis produktu

Zacisk do napojów Ferplast + przyssawki dla gryzoni!

Zacisk Ferplast Drinky Clamp to specjalny system zawieszania butelek do napojów. Te butelki do picia są używane z klatkami Ferplast Duna Multy i Duna Hamster. Dzięki przyssawkom butelkę do picia można przymocować do gładkich powierzchni, takich jak przezroczysta górna taca Duna Multy.

Zacisk Drinky jest dostarczany z uchwytem i przyssawkami. Jeżeli zacisk zostanie użyty niezgodnie z przeznaczeniem i umieszczony w akwarium lub terrarium istnieje ryzyko, że butelka do picia wypadnie z uchwytu.

Zacisk do napojów Ferplast + przyssawka nadaje się do:

Ferplast Duna Multy
Chomik Ferplast Mini Duna
Ferplast Mini Duna Multy

Zacisk do napojów Ferplast + przyssawka nie nadaje się do

x Powieszenie luzem w terrarium/akwarium

Ratować

Recenzje
8.6 / 10
(10)
10 / 10
Kevin 11 Maj 2022

Blijft goed vastzitten, allen als het flesje gevuld is dan is het net iets te zwaar voor de zuignappen.

  • + Blijft vastzitten
  • - Klemt een gevulde fles niet stevig

10 / 10
Linda 01 Styczeń 2020

Blijft goed zitten. Erg handige oplossing

8 / 10
R 03 Czerwiec 2019

Geschikt voor de kleinste fles Indien te zwaar zakken ze naar beneden

6 / 10
Selina M. 02 Luty 2018

Het is een handige oplossing als je geen tralies hebt, echter laat hij soms nog wel los van het glas.

6 / 10
Vicky D. 01 Luty 2018

Super oplossing voor een terrarium, alleen niet veilig voor de knaagtandjes... Na 2 dagen waren de zuignappen al volledig weg geknabbeld.

6 / 10
Mercedes W. 01 Grudzień 2017

Hij werkt opzich helemaal goed, alleen mijn hamster ( goudhamster ) als ze een beetje op het flesje klimt valt hij naar benende. De zuignappen plakken niet zo heel goed. En daardoor dat hij naar benede viel kon ze er aan knabbelen. Dus ik heb hem onmiddellijk uit de kooi gehaald, omdat ze aan de zuignappen kan eten wanneer hij naar benede valt, ik zou eerder een houtenflessenhouder aanraden, daar kan niks mee gebeuren.

10 / 10
Marjanne 21 Październik 2015

Heel erg handig om te gebruiken in terra's, aqua's en duna's. De zuignappen kleven super goed. Ik gebruik ze in combinatie met flesjes van ferplast en classic, ideaal!

10 / 10
Martine 07 Grudzień 2014

Geweldige klem voor in een aquarium of een ander verblijf zonder tralies! Het Drinky flesje werkt erg slecht (krijgen de hamsters nauwelijks water uit), maar nu gebruik ik deze houder met een classic flesje van 75ml. Aanrader!

10 / 10
M. 29 Październik 2014

Een half jaar in gebruik en blijft perfect zitten! en een super uitkomst wanneer je geen traliekooi hebt... wel krijg je helaas van die kringen op de doorzichtige kunstof/plastic bak van de zuignappen die je er niet af krijgt met schoonmaken. Dus een tip om de zuignappen gelijk goed en recht te plaatsen op de plek waar je het wil, en de plek van de drinkfels/zuignap niet te veranderen.

10 / 10
klant 27 Kwiecień 2014

Ter test heb ik er een tijd geleden eentje besteld. Werkt perfect bij de hamsters. Ik heb hem nog niet bij de gerbils op durven hangen in de angst dat ze er aan gaan knagen. Is alleen getest op glas, maar bleef wekenlang hangen zonder verwijderd te moeten worden. Zonde dat het niet in mijn buget zat om er meer te bestellen op het moment! Ooit !

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies. Czy to akceptujesz? Czy to w porządku? Tak Nie Więcej informacji na temat plików cookie »