• ¡Pedido antes de las 5 p. m., enviado el mismo día!*
  • ¡Paga después!
  • ¡12 AÑOS DE LO MEJOR para roedores y conejos!
Chipsi Cobertor de suelo Carefresh blanco puro
Cobertor de suelo Carefresh blanco puro €10,99 €12,99

Cobertor de suelo Carefresh blanco puro

€12,99 €10,99
Disponible
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Pedido antes de las 5 p.m. en días laborables, ¡enviado el mismo día!
¿Pregunta sobre este producto?

¿Pregunta sobre este producto?

¿Tiene alguna pregunta sobre este producto? No dude en contactarnos, ¡estaremos encantados de ayudarle!

Descripción del Producto

¡Roedores y conejos Chipsi Carefresh Pure White!

Chipsi Carefresh Pure White (anteriormente Carefresh Ultra) es una cobertura de suelo natural en un color blanco radiante. Carefresh Pure White está elaborado a partir de fibras naturales de celulosa procedentes de cultivo ecológico. Este cubresuelo tiene una absorción 2,5 veces mayor que los cubresuelos habituales y además está libre de polvo, por lo que es adecuado para animales sensibles.

Control superior de olores
Puede absorber hasta tres veces su propio peso en humedad.
Dura más del doble que las virutas de madera.
Es seguro para humanos y animales, sin aceites aromáticos ni sustancias tóxicas o nocivas.
Proporciona a los animales pequeños un confort natural
Respetuoso con el medio ambiente y puede desecharse junto con los residuos verdes.
✔ ¡ Ideal para jardinería de hámsteres y jerbos !

La estructura de las fibras Carefresh le confiere un control especial de los olores, que regula los olores hasta cinco días (roedores grandes). De esta manera no se propagan olores desagradables por la casa. Por último, también es bueno saber que las fibras de celulosa son biodegradables y, por tanto, pueden eliminarse con los residuos ecológicos.

¿Sabías?
¿Carefresh mantiene más limpio el pelaje de ratas y pequeños roedores? Al excavar, el pelaje sucio roza las fibras Carefresh, que absorben rápidamente la humedad y la suciedad.

Instrucciones de uso Chipsi Carefresh Blanco Puro

Como lecho para pequeños roedores (ratón, hámster enano, hámster, jerbo)
Aplicar una capa gruesa de al menos 20 cm en el recinto y dejar que los animales hagan el resto. ¡Excavarán hasta el fondo de su corazón! El cambio de un hámster a veces puede durar hasta tres meses.

Hamsterscaping para pequeños roedores (ratón, hámster enano, hámster, jerbo)
Carefresh es muy adecuado para los hámsteres. Se trata de una cubierta de suelo maravillosamente suave y fácil de excavar, en la que los animales pueden cavar y jugar. Es posible darle aún más fuerza al Carefresh mezclándolo con otros materiales de cama como heno, algodón o cáñamo.

Como lecho para roedores más grandes (rata, cobaya, conejo, chinchilla, degú)
Extender una capa de aproximadamente 10 cm de espesor en el recinto y apisonarla ligeramente hasta que quede una capa de al menos 5 cm. Dependiendo del roedor, cámbialo en cuanto empiece a oler. Quita sólo la mancha sucia de la jaula cada semana y deja el resto. Luego reponga la jaula según sea necesario. ¡La actualización de toda la jaula se puede posponer hasta por 4 semanas!

Ahorrar
Mantenga la cobertura del suelo seca y fresca.

La altura de la capa inferior del lecho para pequeños roedores.

Guardar Guardar Guardar

Especificaciones
Material: Papel
Litro (aprox.): 10 L | 50 L
Peso aproximado): 1,5 kg | 4 kg
Adecuado para: Roedores, Ratón, Hámster, Hámster enano, Gerbo, Rata, Conejillo de Indias, Conejo, Chinchilla, Degú
Les particularités: -
Chipsi Cobertor de suelo Carefresh blanco puro
Opiniones
9.6 / 10
(19)
8 / 10
Corrianne 08 Mayo 2022

Super mooi wit als het net in mijn scape ligt, alleen jammer dat na een dag mijn hamster een hoop heeft onder geplast, nu is alles geel. Absorbeert goed, ruikt niet verkeerd.

10 / 10
Roos De Vries 02 Agosto 2021

Ik gebruik dit voor mijn hamsters en muis. Mannetjes muizen stinken nogal en na veel bodembedekking gebruikt te hebben is deze wel het fijnst. Is zacht, stinkt niet en is stofvrij dus goed voor mij astma.

10 / 10
Merel 27 Mayo 2021

Heel zachte bodembedekking, niet stoffig en houdt tunnels goed vast.

10 / 10
Daniela 12 Enero 2021

Heel erg mooi voor in de kooi en zacht voelt ook lekker aan voor de pootjes.

10 / 10
Judith 01 Enero 2021

Goed te gebruiken in combinatie met zaagsel of andere bodembedekking.

10 / 10
Nina 20 Noviembre 2020

Echt heel goed! Zacht, en houd alsnog tunnels goed vast. Wel duur, maar ik heb verder ook nog cotton n cotton erbij.

8 / 10
Noa 01 Octubre 2020

Fijne bodembedekking! Ook leuk om in je scape te gebruiken ter decoratie. Het absorbeert goed en stinkt niet. Zeker in combinatie met cotton n comfort en hennepvezel een mooie combinatie om te graven :)

10 / 10
Chris 13 Junio 2020

In het verleden meerdere verschillende bodembedekkers geprobeerd voor de toilet van onze konijntjes. Deze is iets duurder, maar een stuk fijner dan alles wat we tot nu toe geprobeerd hebben!

8 / 10
Emmelien 04 Abril 2020

Het is een fijne bodembeddeking voor hamsters omdat de tunnels blijven staan en het is redelijk zacht, het enige nadeel is dat het in het begin heel erg naar stof ruikt maar het is niet stoffig. Later trekt dit wel weg. Als je bijvoorbeeld een klein pak koopt komt daar nog redelijk veel uit. Het is een aanrader!

10 / 10
Josje 01 Septiembre 2019

Zachte absorberende bedding die lang meegaat. Mooie kleur ook goed te combineren met bruine of groene kleur bedding. Je kunt je hamster er ook goed in zien.

10 / 10
Therese 01 Junio 2019

Hele fijne bodembedekking, geen luchtjes en heel fijn voor stof-gevoelige kids en hamsters

10 / 10
Judith 03 Febrero 2019

Perfecte bodembedekking; de hamster kan de goed in graven en spelen. En voor ons is het fijn dat het goed absorbeert en niet zoveel rotzooi maakt als houtvezel.

10 / 10
Susanne 01 Febrero 2019

Supersnelle levering! Net voor 4 uur besteld en volgende middag al in huis, Top!! Product is heel goed, fijne bodembedekker en houdt geurtjes lang tegen. Goudhamster is er blij mee!

10 / 10
John 02 Enero 2019

Heel fijn deze bodembedekking en onze hamster is er dol op

10 / 10
rosa 09 Enero 2018

wat een leuk spul! veel van gehoord dus was heel erg benieuwd! het is lekker zacht en ziet er leuk uit! mijn ene hamster vind dit spul super fijn en heeft ook meteen met een tevreden snoet een holletje gemaakt! mijn nieuwe hamster (vandaag gehaald) is er vast ook wel blij mee! ze is alleen nog niet tam en schuw dus heb nog geen complimenten van haar kant gehoord ;) heel erg bedankt voor het plaatsen van dit product!

8 / 10
Kitty 09 Enero 2016

Ik heb heel veel van Carefresh gehoord, en het was allemaal zeer positief, dus ik besloot het zelf te bestellen en wauw. Ik was ten eerste verbaasd hoe klein de verpakking was; ik wist wel dat het 10 liter was maar toch. Er zijn geen grotere pakken te koop helaas :(. Ik was heel benieuwd hoe het aanvoelde, maar toevallig moest ik op die dag de hamsterkooi schoonmaken en als bodembedekking gebruikte ik natuurlijk Carefresh, en nu komt het positieve: het ging HEEL makkelijk uitelkaar, geeft niet echt veel troep want het zijn allemaal stukken zachte karton of zo en dat kun je heel gemakkelijk bij elkaar rapen. Het is heerlijk zacht en warm. Ik ben tevreden! Conslusie: het is een lekker zachte, warme en ook mooie bodembedekking, het enige nadeel is dus dat er geen grote verpakkingen te koop zijn, maar de bedekker zelf geef ik een hele, hele dikke 10!

10 / 10
Kitty 02 Diciembre 2015

Fantastisch! Heerlijk zacht! Helemaal niet stoffig, mijn hamster vindt het geweldig om er in te slapen. Kleine zak, ik zou er 2 bestellen. Mooie frisse kleur. Ik bestelde voor het eerst carefresh en dat zal zeker niet de laatste keer zijn..

10 / 10
Samantha 06 Septiembre 2015

Ik gebruik de Carefresh Ultra nu al een tijdje en ik ben er heel tevreden over. Ik vind vooral de witte kleur heel mooi. Af en toe wissel ik af met een andere kleur, maar de ultra vind ik toch wel het mooiste. Ik had het ook snel in huis!

10 / 10
Phoebe 16 Junio 2015

Heb het nu voor het eerst voor mijn hamster gekocht. Heel fijn spul! Mijn hamster vind het fijn om er nestjes me te bouwen en er lekker in te liggen. Stuk zachter als zaagsel en blijft langer fris. Ruikt een klein beetje apart als je dichtbij komt, maar heb je verder geen last van. Vind het ook heel fijn dat het stofvrij is. Van zaagsel moest ik altijd niezen en hierbij niet. Stuk prettiger voor mij, en waarschijnlijk ook voor mijn hamster!

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? No Más acerca de las cookies »