Witte Molen Country (Dwerg)hamster 800 gram Hamstervoer
Country (Dwerg)hamster 800 gram Hamstervoer €3,95

Country (Dwerg)hamster 800 gram Hamstervoer

€3,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Witte Molen Country (Dwerg)hamster Hamstervoer

Witte Molen Country is een compleet hamstervoer voor zowel de Dwerghamster al de Hamster. Dit uitgebalanceerde hamstervoer bevat alles wat een Hamster nodig heeft om gezond en actief te blijven. Het voer bestaat uit een mix van o.a. zaden, groenten, granen en dierlijke eiwitten.

Een compleet menu met dierlijke eiwitten
Voldoet aan de dagelijkse voedingsbehoefte
Vezelrijk voor een goede spijsvertering
Extra zink voor een gezond gezonde vacht
Gevarieerde mengeling voor een optimale opname

De hamster heeft een uitermate kort darmstelsel, misschien wel het kortste van alle zoogdieren. Hierdoor is het belangrijk dat de hamster van het juiste voer wordt voorzien. Een hamster eet naast zaden en granen ook kleine insecten. Het is voor een hamster belangrijk dat hij ook de voedingsstoffen binnenkrijgt die zich in deze insecten bevinden. Witte Molen heeft hier rekening mee gehouden bij de samenstelling van het speciale hamstervoeding.

Met zorg samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen. Gevarieerd als de natuur zelf, met een lekkere smaak en een goede bron van essentiële voedingsvezels, vitamines en mineralen. Vezelrijk en met extra zink voor een goede spijsvertering en gezonde vacht.

Specificaties
Inhoud: 800 gram
Samenstelling: Granen, plantaardige (bij)producten, groenten, vlees en dierlijke bijprodukten 7,9%, zaden, noten, mineralen, oliën en vetten, melk en –(bij)produkten, suiker
Analyse: Ruw eiwit 15,2%, Ruw vet 6,4%, Ruwe celstof 7%, Ruwe as 3,7%, Calcium 4,4 g/kg, Fosfor 3,8 g/kg, Natrium ,6 g/kg, Vitamine A 11150 IE, Vitamine D3 1225 IE, Vitamine E 70 mg, Vitamine C 70 mg, E1 IJzer 7,7 mg, E2 Jodium 0,3 mg, E4 Koper 0,7 mg, E5 Mangaan
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster, Hamster
Bijzonderheden: -
Witte Molen Country (Dwerg)hamster 800 gram Hamstervoer
Reviews
10 / 10
J. 01 Maart 2021

Hij is er dol op, dus prima spul

6 / 10
Dennis 01 Mei 2020

Wellicht de kieskeurigheid van onze hamster, maar hij laat alle(!) groete brokken links liggen.

10 / 10
Lois 20 Oktober 2015

Prima voer! Er blijft niks liggen en alles wordt opgegeten. De brokken zijn prima voor goudhamsters. Een goede prijs voor goed voer.

10 / 10
Marianne 20 Oktober 2015

Ons oude hamster mannetje heeft dit voer zijn hele leven gekregen. Hij is al 2 jaar oud en hij doet het nog steeds heel goed. Goed voer!

10 / 10
klant 27 April 2014

Heel prettig hamstervoer. Mijn hamsters eten het goed.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »