Voerbak Dubbel Wortel 16 cm
Voerbak Dubbel Wortel 16 cm €5,99 €7,99

Voerbak Dubbel Wortel 16 cm

€7,99 €5,99
Niet op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Binnenkort weer leverbaar
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Voerbak Dubbel Wortel voor Knaagdieren!

Handig voerbakje in dubbele uitvoering. In het ene voerbakje kan bijvoorbeeld eten gegeven worden en in het andere een snackje. Voor konijnen is het leuk om in het ene voerbakje eten aan te bieden en in het andere kruiden of groenvoer. Kortom je kunt alle kanten op en alles staat netjes bij elkaar.

Gemaakt van keramiek
Unieke dubbele vorm met leuke wortel opdruk
Geschikt als voerbakje of waterbakje

Gebruiken als voerbakje

Een voerbakje zorgt ervoor dat de dieren weten waar ze hun voer kunnen verwachten. De verzorger kan aan de inhoud van het voerbakje goed zien hoeveel de dieren hebben gegeten. Daarnaast blijft het voer hygiënisch schoon in een voerbakje. Kortom een voerbakje heeft vele voordelen! Plaats het voerbakje op een vaste plek in het verblijf en vul deze met de voor het dier geadviseerde hoeveelheid voer. 

Gebruiken als waterbakje

Een voerbakje kan ook gebruikt worden als waterbakje. Het is hierbij wel heel belangrijk om de hygiëne van het water goed te waarborgen. Water raakt sneller bevuilt in een waterbakje dan in een drinkfles. Vul het waterbakje met schoon water en vervang dit elke dag of vaker als dit bevuilt is.

Wat is keramiek?

Keramiek is geglazuurde aardewerk. Het verschil tussen terracotta en keramiek is dat keramiek geglazuurd is en terracotta is niet geglazuurd. Door de glazuurlaag is keramiek: sterk, waterbestendig, isolerend en eenvoudig te reinigen. Het grootste voordeel voor ons is dat urine niet kan intrekken in het materiaal. Eventuele plasjes kunnen zo afgenomen worden, omdat deze in intrekken.

*De keramiek kan oneffenheden vertonen.

Specificaties
Materiaal: Keramiek (Geglazuurd)
Afmetingen (ca): 16 x 8 x 3 cm
Diameter (ca): -
Inhoud (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat
Bijzonderheden: -
Voerbak Dubbel Wortel 16 cm
Reviews
8 / 10
Tine 04 Mei 2020

Handige voorbak, vooral ook omdat je zo in de gaten kunt houden of je beide konijntjes ongeveer even snel eten en dus evenveel binnenkrijgen, of dat de een al snel brokjes van ander 'steelt'. Alleen vind ik de bakjes wat aan de kleine/ondiepe kant. Als je een wat lompe eter hebt vallen de brokjes al snel over de rand.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »