Vitakraft Vita Verde Hooi Wilde Rozen 500 gram
Vita Verde Hooi Wilde Rozen 500 gram €3,49 €3,69

Vita Verde Hooi Wilde Rozen 500 gram

€3,69 €3,49
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Vitakraft Vita Verde  Hooi Wilde Rozen 500 gram

Voor elk knaagdier en konijn is het van belang dat deze op elk moment van de dag kan beschikken over hooi. Het heeft een hoog ruw celstofgehalte welke bijdraagt aan het welzijn van het dier. Het hoge ruwe celstofgehalte werkt spijsverteringsbevorderend en is goed voor de tandslijtage van het knaagdier en konijn. VitaVerde hooi met wilde roos is verrijkt met lekkere wilde roos voor extra variatie. Het hooi is een natuur product en zon gedroogd zodat de natuurlijke vitamines en mineralen zoveel mogelijk intact blijven.

Met de hand gesorteerd
Bevat een hoog gehalte ruwe vezels
Met natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen

De kruidenhooi is dankzij het hoge gehalte aan ruwe vezels een onontbeerlijke, natuurlijke voeding voor alle knaagdiner.  Het draagt bij aan de belangrijke microbiële spijsvertering en moet als basis voldoende aanwezig zijn (gemiddeld 2 handen vol per dier, per dag), dit geldt voor grotere knaagdieren, zoals konijnen.  Het bevat belangrijke natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen.
Dit hooi wordt zorgvuldig geoogst, gedroogd en met de hand gesorteerd. Bevat aromatische wilde rozen.

Wilde Roos: dit natuurlijke kruid staat bekend om zijn gunstige effecten op de spijsvertering.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Specificaties
Inhoud: 500 gram
Samenstelling: hooi 97,0% (waarvan 50,0% Timothy), gedroogde rozenbloesembladeren 3,0%
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Vitakraft Vita Verde Hooi Wilde Rozen 500 gram
Reviews
10 / 10
marjan 01 Maart 2021

Vita Verde hooi Wilde rozen is de absolute favoriet van mijn konijn Pip.

10 / 10
Laura 21 Oktober 2015

Mijn konijnen eten dit hooi het beste. Ik heb al eens andere smaken en soorten geprobeerd, maar dat ging er niet in. Deze bevalt dus goed

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »