Trosgierst Rood
Trosgierst Rood €4,99 €6,99

Trosgierst Rood

€6,99 €4,99
Niet op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Binnenkort weer leverbaar
Productomschrijving

Trosgierst Rood voor knaagdieren!

Trosgierst (Setaria italica en viride) is een eenjarige grassoort, afkomstig uit de streken rond de Middellandse zee. Het is een echte lekkernij voor de kleine knaagdieren! De trosgierst kan gebruikt worden als voedselverrijking, maar ook als decoratie voor in een natuurlijk knaagdierverblijf. Zet de gierst overeind in het verblijf en het zal er prachtig uitzien. Gierst bevat ook vitamine B1 en B6. Naast een opmerkelijk hoog eiwitgehalte is gierst ook zeer rijk aan kiezelzuur (silicium). Kiezelzuur ondersteunt de opbouw van huid, vacht en nagels.Een bijzondere eigenschap van gierst is dat het de temperatuurhuishouding ondersteund. Dit maakt gierst uitermate geschikt voor oudere dieren. De trosgierst is met name geschikt voor de zaadetende knaagdieren zoals muizen, hamsters, gerbils en ratten. JR Farm knaagdier en konijnen natuurlijke snacks, voer en speeltjes

Specificaties
Inhoud: 250 gram, 500 gram
Samenstelling: 100% Rode Trosgierst
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Bijzonderheden: -
Trosgierst Rood
Knaagdier pakketten
+ Snack Klem
Reviews
10 / 10
Amy 01 Februari 2019

Heel tevreden van! Ik gebruik het in de verblijven van mijn hamsters voor een meer natuurlijke look, en ze zijn er dol op!

10 / 10
elsjedevisser 05 Augustus 2018

Tja wat wil n hamster nog meer..heerlijke bezigheidstherapie..al die kleine zaadjes eruit pulken..is ze uren zoet mee

10 / 10
Ilja 03 Juni 2018

Mijn Russische Dwerghamster is hier dol op. Het gaat helemaal op, ook de stengel. Heel grappig om te zien hoe hij zijn wangzakjes volstopt en het meeneemt naar z’n ‘voedselkamer’ :)

8 / 10
Cynthia 01 Mei 2018

Een fijne grote zak en onze gerbils zijn er dol op.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »