Trixie Voerbakje Cavia 11 cm
Voerbakje Cavia 11 cm €3,95

Voerbakje Cavia 11 cm

€3,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Voerbakje Cavia voor Knaagdieren & Konijnen!

Dit leuke voerbakje van Trixie is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft als groot voordeel dat het zwaar is, en dus op zijn plek blijft staan. Omgevallen voerbakjes, zijn dan ook verleden tijd! Het voerbakje heeft in het midden een leuke Cavia die vrolijk aan het eten is. De buitenkant van het voerbakje is eveneens versierd met vrolijke Caviaplaatjes. Het voerbakje zelf is wit van kleur. Al met al een gezellig voerbakje voor een gezellige knager!

Gemaakt van keramiek
Met "Cavia" opdruk
Geschikt als voerbakje of waterbakje

Gebruiken als voerbakje

Een voerbakje zorgt ervoor dat de dieren weten waar ze hun voer kunnen verwachten. De verzorger kan aan de inhoud van het voerbakje goed zien hoeveel de dieren hebben gegeten. Daarnaast blijft het voer hygiënisch schoon in een voerbakje. Kortom een voerbakje heeft vele voordelen! Plaats het voerbakje op een vaste plek in het verblijf en vul deze met de voor het dier geadviseerde hoeveelheid voer. 

Gebruiken als waterbakje

Een voerbakje kan ook gebruikt worden als waterbakje. Het is hierbij wel heel belangrijk om de hygiëne van het water goed te waarborgen. Water raakt sneller bevuilt in een waterbakje dan in een drinkfles. Vul het waterbakje met schoon water en vervang dit elke dag of vaker als dit bevuilt is.

*De keramiek kan oneffenheden vertonen.

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Keramiek
Afmetingen: 11 cm
Diameter: ø 11 cm
Inhoud: 240 ml
Geschikt voor: Knaagdieren
Bijzonderheden: -
Trixie Voerbakje Cavia 11 cm
Reviews
10 / 10
JMJ 01 April 2018

Stevig bakje met een gezellige tekening erop. Leuk voor in de kooi

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »