Trixie Speelplaats Birger
Speelplaats Birger €25,99 €29,99

Speelplaats Birger

€29,99 €25,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Speelplaats Birger voor kleine knaagdieren

De Trixie Speelplaats Birger is een veelzijdige speeltuin voor uw kleine knager! De speelplaats biedt verschillende klimmogelijkheden en heeft daarnaast ook een knus slaaphuisje. De onderbak van de Speelplaats Birger kan bijvoorbeeld gevuld worden met chinchillazand. Op deze manier heeft uw kleine knager niet alleen een leuke plek om in te spelen, maar kan hij ook een prettig zandbad nemen!

natuurhout
huis met klim- en klauterwand
met schommel en hangbrug
toren met ladder

harsvrij

Specificaties
Materiaal: Hout
Afmetingen: 33 × 26 × 33 cm
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Gerbil
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Speelplaats Birger
Reviews
8 / 10
fee bally 31 Oktober 2021

Super leuk! alleen toen ik hem in elkaar aan het zetten was paste het bruggetje er niet tussen. Dat was erg jammer, maar je kan nieuwe gaatjes boren en dan past hij wel! verder erg leuk

10 / 10
Maja 20 Oktober 2020

Ik vind de Birger erg leuk voor mijn Dwerghamster. Ik heb deze nu al een tijdje in gebruik en ik merk dat mijn hamster het leuk vindt om er overheen te lopen. Het in elkaar zetten was heel eenvoudig. De gaatjes van de pootjes pasten niet, maar dat was geen probleem!

2 / 10
Frans 01 Maart 2018

De Birger die ik had gekocht voor mijn klein dochter,was kapot en de onderdelen pasten niet .mijn dochter heeft de Birger terug gestuurd.ik ben diep teleurgesteld over deze transactie gr

4 / 10
B Klein 26 Februari 2018

De hangbrug pastte niet tussen de 2 huisjes. Heb het zelf moeten vastlijmen op een grote afstand van elkaar zodat het past. Erg jammer voor die 20 euro!
Verder erg leuk

6 / 10
alyssa kouwenhoven 03 Maart 2017

Heel leuk maar wel erg duur!

10 / 10
Anja 05 Juni 2016

Wat een leuke tip om chinchillazand erbij te doen! De speeltuin is heel leuk. Wij hebben een groot hamsterverblijf dus dat past perfect!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »