Trixie Rodent Wheel Looprad 28 cm
Rodent Wheel Looprad 28 cm €13,95 €16,99

Rodent Wheel Looprad 28 cm

€16,99 €13,95
Niet op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Leverbaar vanaf vrijdag
Productomschrijving

Trixie Rodent Wheel Looprad 28 cm

Knaagvast voor de echte knagers onder de knagers!

De Rodent Wheel van Trixie is gemaakt van hard metaal. Het metaal van het radje is gepoedercoat. Bij gepoedercoat metaal wordt een poederlaag opgebracht en in een oven uitgehard. Hierdoor is het looprad bijzonder knaagvast en de coating niet zomaar afgeknaagd kan worden. Het rad is met name geschikt voor echte knagers, zoals, Gerbils & Degoes.

Pluspunten Trixie Rodent Wheel Looprad 17 cm

Gemaakt van metaal waardoor 100% knaagvast en eenvoudig schoon te maken
Redelijk soepel ondanks dat er geen kogellager is
Loopvlak bestaande uit fijne mazen waar de pootjes of nageltjes niet in vast kunnen komen te zitten
Gepoedercoat voor extra stevigheid
Zeer geschikt voor echte knagers die overal aan knagen

Minpunten Trixie Rodent Wheel Looprad 17 cm

Geen kogellager
Loopradje is minder stil
Niet geschikt voor groepsdieren die samen willen rennen
Dit loopradje is gemaakt van buigbaar metaal. De loopradjes zijn om die reden vaak niet perfect gevormd, maar kunnen eenvoudig in de juiste vorm gebogen worden.

loopradjes voor knaagdieren zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil, rat, chinchilla, degoe

Specificaties
Diameter: ø 28 cm
Afmetingen: 31 x 16,5 x 33 cm (lxbxh)
Materiaal: Metaal
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster, Gerbil, Degoe
Trixie Rodent Wheel Looprad 28 cm
Reviews
8.3 / 10
(8)
8 / 10
Margje 02 Juni 2020

De gerbils zijn er blij mee , eindelijk een loopwiel die ze niet kapot knagen

10 / 10
Bea 01 Juni 2020

De degoes zijn er blij mee het is voor de geld een goed looprad

6 / 10
Jurgen 01 September 2019

Het looprad is gelukkig degoe proof, wordt niet opgegeten wat met houten loopraden wel het geval is. Jammer dat het wiebelig is maar ik heb dat opgelost door het onderstel op een stenen tegeltje te lijmen. De coating is ook niet geweldig want het metaal gaat roesten nadat er aan geknaagd is. De degoes zijn er wel blij mee!

10 / 10
Regina 01 Juli 2019

Mooi, stevig en groot rad. Perfect voor mijn eekhoorn. Ze vind het echt geweldig. Maakt wel wat kabaal soms, maar is niet super hinderlijk. Ik denk dat ze ook gewoon wat te ruw speelt er mee. Ze doet alsof ze energie moet genereren voor mijn huis door zo kei hard te rennen in dat ding.

6 / 10
W.E. 03 Januari 2019

Super looprad je moet alleen de ophang pinnetjes even met silicone insmeren dan piept hij niet meer.

10 / 10
Magali 01 Mei 2018

Heel tevreden

6 / 10
Rien 14 Februari 2018

Onze degoes vinden dit radje geweldig en wij zijn ook erg blij dat we eindelijk een radje hebben dat ze niet opeten. Echter wordt dit radje verkocht met de belofte dat door de standaard de dieren niet vast kunnen komen te zitten. Dit blijkt niet te kloppen voor onze beesten. Als ze met zijn drieën tegelijk willen rennen, is het al meerdere malen voor gekomen dat één zich vasthoud aan het radje en vast komt te zitten tussen de spijlen en de standaard bovenin. Ze komen tot nu toe wel los na een paar seconden en lijken geen pijn te ondervinden van hun beknelling al zijn ze even van slag. Ook vind ik het heel naar om dit te aanschouwen. Ik heb zelf de beknelling gevoeld en dit valt mee qua druk. Toch is het lastig in te schatten hoe dit voor mijn degoes is en zeker als ze een keer met een gevoelig lichaamsdeel ertussen komen, zoals hun kop of hun staart. Ik hoop dat ze dit vasthouden snel afleren en dat het tot die tijd bij alleen kleine ongelukjes blijft.

10 / 10
. 27 April 2014

We hebben dit rad voor dierendag voor onze Degoes gekocht. Het is niet makkelijke een goed loopradje voor ze te vinden die ze niet meteen opeten. Dit radje is echt ideaal, het is knaagvast, veilig en erg makkelijk schoon te houden. Ik ben blij dat we dit radje hebben besteld en is zeker een aanrader voor Degoes!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »