Trixie Huisje Gunnar
Huisje Gunnar €42,95 €47,99

Huisje Gunnar

€47,99 €42,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

koel voor knaagdieren tijdens warme dagenTrixie Huisje Gunnar 37 cm

De Gunnar is een bijzonder huis dat u de mogelijkheid geeft koel/isolatie elementen toe te voegen! Het inwendige vak maakt het plaatsen van koelpacks in de zomer, respectievelijk de isolering met hooi in de winter mogelijk (niet inbegrepen). Het platte dak geeft extra zitruimte en is open te klappen om even binnen te kijken.

Twee ingangen
het inwendige vak maakt het plaatsen van koelpacks in de zomer, respectievelijk de isolering met hooi in de winter mogelijk (niet inbegrepen)
met uitkijkplek op het dak
dak opklapbaar
schorshout/ijzerdraad

In de zomer als het warm is kan de ruimte tussen het dak en de binnenkant gebruikt worden om koel elementen toe te voegen. Hiervoor is de ICEpod bijvoorbeeld zeer geschikt. Koude lucht zakt naar beneden waardoor de dieren van boven op een milde manier gekoeld worden.

In de winter als het koud is kan de ruimte tussen het dak en de onderkant zeer effectief gebruikt worden als isolatieruimte. Als u deze ruimte vult met hooi of stro dan is het huis geïsoleerd en hebben de dieren het aangenaam warm.

Het hout dat gebruikt wordt voor het maken van deze huisjes is 100% harsvrij!

harsvrij

Muizen Huis, Dwerghamster Huis, Hamster Huis, Gerbil Huis, Ratten Huis, Cavia Huis, Konijnen Huis, Chinchilla Huis, Degoe Huis
Specificaties
Afmetingen: 35 × 23 × 30/53 cm | 47 × 30 × 37/68 cm
Openingen: 11,8 x 13,7 cm | 13,5 x 19 cm
Materiaal: hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Chinchilla, Dwergkonijn, Degoe
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Huisje Gunnar
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »