Witte Molen Top Fresh Basic Micro 20 Liter
Top Fresh Basic Micro 20 Liter €16,95

Top Fresh Basic Micro 20 Liter

€16,95
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Witte Molen Top Fresh Basic Micro 20 Liter

Top Fresh is eigenlijk hetzelfde als Corbo.

Top Fresh Basic Micro is een fijnere variant. Ook deze fijne variant is de meest geavanceerde milieuvriendelijke bodembedekking van deze tijd, alleen dan fijner van structuur. Al meer dan 15 jaar zorgt deze bodembedekking voor droge en frisse knaagdier verblijven. Top Fresh Basic Micro bodembedekking is geschikt voor vogels, knaagdieren en reptielen. Top Fresh Basic Micro is gemaakt van de kern van de maiskolf en is daarmee een 100% natuurlijke bodembedekker.

Top Fresh Basic Micro is uitermate geschikt als bodembedekking in knaagdier verblijven, maar kan ook zeer goed gebruikt worden als toiletvulling voor Bijvoorbeeld konijnen. Top Fresh Basic Micro is stofvrij, eenvoudig te verschonen en dankzij de biologische afbreekbaarheid mag deze bodembedekker bij het groenafval.

  • Top Fresh Basic Micro is 100% natuurlijk
  • Absorbeert 200-300%
  • Sluit luchtjes af, praktisch stofvrij
  • Houdt dieren op een droge schone oppervlakte
  • Is biologisch afbreekbaar en tijd- en geldbesparend


Top Fresh Basic Micro bodembedekking fijn is ook zeer geschikt als vulling voor knaagdier toiletten.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

Specificaties
Materiaal: Mais
Liter: 20 Liter
Gewicht: 8 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Witte Molen Top Fresh Basic Micro 20 Liter
Reviews
8 / 10
(2)
8 / 10
Yorick 05 Februari 2019

Absorbeert goed.
Geurloos.

8 / 10
Judith 01 Januari 2019

Ik heb verschillende bodembedekkers gebruikt, maar vind de top fresh basic micro de fijnste. Absorbeert geurtjes heel goed en neemt vocht goed op. Makkelijk tussendoor wat weg te nemen en zo het hok wat "op te frissen"

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »