Witte Molen Top Fresh Basic Micro Bodembedekking 20 Liter
Top Fresh Basic Micro Bodembedekking 20 Liter €16,95 €19,95

Top Fresh Basic Micro Bodembedekking 20 Liter

€19,95 €16,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Witte Molen Top Fresh Basic Micro voor Knaagdieren en Konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenToilet
Deze bodembedekking is zeer geschikt als toiletvulling voor knaagdieren en konijnen. Dankzij de grote absorberende kracht blijft het toilet langer schoon en fris.

Top Fresh Basic Micro is een fijnere variant. Deze fijne variant is tevens de meest geavanceerde milieuvriendelijke bodembedekker van deze tijd, alleen met een fijnere structuur. Al meer dan 15 jaar wordt deze bodembedekker gebruikt voor droog en vers knaagdierverblijven. Top Fresh Basic Micro bodembedekker is geschikt voor vogels, knaagdieren en reptielen. Top Fresh Basic Micro wordt gemaakt uit de kern van de maïskolf en is daarmee een 100% natuurlijke bodembedekker.

Gebruiksaanwijzing Top Fresh Basic Micro

Top Fresh Basic Micro als onderlaag voor kleine knaagdieren (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Voor kleine knaagdieren kan Top Fresh Basic Micro ideaal gebruikt worden als onderlaag die de bodem van het verblijf beschermd. Met name Gerbils willen zich nog weleens compleet ondergraven in de standaard bodembedekking en gaan dan op de boden van het verblijf plassen. Dankzij een onderlaag kan dat voorkomen worden. Top Fresh Basic Micro is niet geschikt als standaard bodembedekking voor deze kleine knaagdieren omdat Top Fresh Basic Micro helaas niet graafbaar is en de dieren hierdoor hun natuurlijke gedrag niet kunnen vertonen.

Top Fresh Basic Micro als bodembedekking voor grote knaagdieren (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Top Fresh Basic Micro . De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen.

Top Fresh Basic Micro als Toiletvulling voor knaagdieren en konijnen
Dankzij de fijne korrelvorm en de uitstekende absorptie is Top Fresh Basic Micro één van de beste toiletvullingen die er zijn. 

Top Fresh voor de Rat & Muis
Al hoewel Top Fresh in het algemeen zeer goed absorbeert en luchtjes vasthoud, moeten we deze bodembedekking toch wel de hemel in prijzen als het gaat om de luchtjes van Muizen en Ratten. Zowel Muizen als Ratten hebben een vrij sterke urine lucht, die in de meeste bodembedekking vrij snel te ruiken is. Top Fresh weet echter de luchtjes bijzonder goed vast te houden. Wij adviseren dan ook om Top Fresh Basic Micro zeker bij de Ratten in de toiletbak te gebruiken.

Specificaties
Materiaal: -
Liter: -
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Bijzonderheden: -
Witte Molen Top Fresh Basic Micro Bodembedekking 20 Liter
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »