Supreme Tumblefresh 17 L
Tumblefresh 17 L €9,99 €13,99

Tumblefresh 17 L

€13,99 €9,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Supreme Tumblefresh 17L

Tumblefresh 17 L is een ultra-absorberende, superveilige bodembedekking voor alle knaagdieren en konijnen. Tumblefresh 17 L is geschikt voor muis, hamster, gerbil, rat, cavia, chinchilla’s, degoes, egels en zelfs fretten, reptielen en vogels. Tumblefresh 17 L is ook ideaal voor dieren die met de hand worden grootgebracht of post-operatieve zorg nodig hebben. Een groot voordeel van Tumblefresh is dat het vrijwel stofvrij en hypoallergeen is, dus zeer geschikt voor knaagdieren die een allergie hebben. Maar ook heel handig voor mensen met een allergie, geen last meer van stof!

Tumblefresh helpt geurtjes voorkomen en gaat langer mee dan de traditionele bodembedekkers. Daarnaast is Tumblefresh goed voor uw knaagdier en het milieu! Er worden namelijk geen bomen omgehakt om Tumblefresh te maken – daarom kan de natuurlijke kleur van Tumblefresh variëren. Tumblefresh is een natuurlijk product, gemaakt van overtollig houtpulp dat na gebruik een uitstekende compost is.

De voordelen van Tumblefresh 17 L

 • Vermindert nare geurtjes
 • Zacht en hypoallergeen
 • Eenvoudig te verwijderen
 • Stofvrij gemaakt
 • Zeer absorberend
 • Milieuvriendelijk
 • Zonder kleurstoffen
 • Gaat langer mee dan de traditionele bodembedekking
 • Veilig en hygiënisch – met hitte behandeld voor frisheid


Gebruiksaanwijzing Tumblefresh

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedenkt is met Tumblefresh. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Houtpulp
Liter: 17 Liter
Gewicht: 4 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Supreme Tumblefresh 17 L
Reviews
8.9 / 10
(9)
10 / 10
Irma 03 Augustus 2019

Ik vind tumblefresch een goed produkt, een flinke laag tumblefresh in het terrarium en de hamstertjes kunnen weer heerlijk graven.

10 / 10
Irma 25 December 2018

Tumblefresh vinden mijn hamsters een heerlijke bodembedekker.
Lekker warm en ze kunnen er goed in graven.
Het heeft wel een aparte geur.

10 / 10
elsjedevisser 05 Augustus 2018

Heerlijk zacht. Het werd wel in een andere verpakking geleverd maar dat maakte qua kwaliteit niet uit. Ik vind dit voornamelijk leuk om te gebruiken als ik n woestijn -of strandthema maak in het hok. Een gedeelte met zand wat ik over laat gaan in dit materiaal. Het lijken net kiezelsteentjes maar is heerlijk zacht en absorbeert heel goed.

8 / 10
Gigi 27 Mei 2018

Fijn! Maar prijzig.

4 / 10
Thomas 19 Mei 2018

Wat mij meteen opviel is dat dit spul behoorlijk stinkt (letterlijk naar koeienstront) en alsnog veel stoft. NIET geschikt voor mensen/dieren met een allergie dus. Wel heel jammer, want voor dit prijs (duurste bodembeddeking uitgerekend) had ik iets anders verwacht. Carefresh natural is tot nu toe het beste wat betreft bodembedekkingen. Tumblefresh is een reuze tegenvaller!

10 / 10
NIna 20 November 2015

Ik ben heel tevreden over de Supreme Tumblefresh. Het is een leuke bodembedekker, heel anders dan de andere bodembedekkers. Het absorbeert heel goed en houd vieze luchtjes vast. Ik kan makkelijk 7 weken met 1 verschoning. Ikh eb een hamster.

10 / 10
Anneke 23 Oktober 2015

Tumblefresh is zacht, hypoallergeen en ideaal voor het graven van tunnels en het bouwen van nestjes. Het wordt van milieuvriendelijk materiaal gemaakt en hoewel de prijs hoger ligt dan bij bijv. zaagsel, gaat Tumblefresh veel langer mee. Ook is het ideaal om te combineren met een andere bodembedekker voor nog meer graafplezier. Kortom: wat ons betreft de superster onder de bodembedekking!

10 / 10
Anneke 23 Oktober 2015

Tumblefresh is zacht, hypoallergeen en ideaal voor het graven van tunnels en het bouwen van nestjes. Het wordt van milieuvriendelijk materiaal gemaakt en hoewel de prijs hoger ligt dan bij bijv. zaagsel, gaat Tumblefresh veel langer mee. Ook is het ideaal om te combineren met een andere bodembedekker voor nog meer graafplezier. Kortom: wat ons betreft de superster onder de bodembedekking!

8 / 10
Marlies 06 Oktober 2014

Heel fijn spul. Lekker stevig, maar de hamster kan er ook goed doorheen graven. Het ruikt in het begin alleen een beetje vreemd, maar na even wennen merk je daar niks van. Stoft praktisch niet, en het is lekker zacht. Mijn hamster vind het ook prima als nestmateriaal.

Combideals
+ schep L voor bodembedekking
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »