Supreme Selective Konijn 10 kg konijnenvoer
Selective Konijn 10 kg konijnenvoer €39,99 €51,49

Selective Konijn 10 kg konijnenvoer

€51,49 €39,99
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
Informatie

Supreme Selective Rabbit 10 kg konijnenvoer

supreme selective rabbit konijn voeding voor konijnenSupreme Selective Rabbit 10 kg is een natuurlijk lekkere en gezonde konijnenvoeding! Volwassen konijnen hebben specifieke voedingsbehoeften. Supreme Selective Konijn is samengesteld uit 25% ruwe vezels en gebalanceerde calcium: fosfor verhouding, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw konijnen van de beste kwaliteit voeding voorzien zijn die het welzijn ondersteunen en de vitaliteit bevorderen. Daarom raden dierenartsen Supreme Selective aan.

  • Hoogwaardige vezels voor tandheelkundig welzijn
  • Geen toegevoegde suikers
  • Prebiotica ter ondersteuning van de spijsvertering
  • Versterkt met vitamines en mineralen
  • Lijnzaad voor een gezonde huid een vacht

 

Supreme Selective Konijn 10 kg is geschikt als complete voeding voor volwassen konijnen. Het bevat veel natuurlijke vezels om welzijn en vitaliteit te bevorderen. Zonder toegevoegde suikers en de beste kwaliteit ingrediënten, is Selective vriendelijk voor tanden en zorgt het ervoor dat uw konijnen een geweldige smaaksensatie en allerhoogste voldoening ervaren.

Dierenartsen zijn van mening dat vezelrijke konijnenvoeding het belangrijkst is! Wilde konijnen eten voornamelijk gras, dat van nature 20-25% vezels bevat. Supreme Selective Konijn bevat maar liefst 25% vezels.

Met voer als de belangrijkste bron van vezels, bevat Selective ook veel andere smakelijke, natuurlijke ingrediënten - lijnzaad met Omega 3 en 6 die helpen om de huid en vacht van uw konijn in topconditie te houden, evenals natuurlijke prebiotica om vriendelijke bacteriën te helpen bevorderen .

Supreme Selective Rabbit 10 kg voor de eerste keer?

Als u voor de eerste keer Selective aan uw konijnen voert, zorg er dan voor dat u geleidelijk over 10-14 dagen overstapt van het ene naar het andere voer. In het begin moet u een kleine hoeveelheid selective  mengen met het oude voer van uw konijnen, vervolgens langzaam het oude dieet verminderen, terwijl u geleidelijk de hoeveelheid selective verhoogt. Een plotselinge verandering in het dieet kan spijsverteringsproblemen veroorzaken, zelfs wanneer u overstapt naar een dieet van betere kwaliteit, dus wees voorzichtig!

Als uw konijnen gewend zijn aan een suikerhoudend dieet, zult u misschien merken dat het een tijdje duurt om de dieren over te halen een gezonder dieet te eten, maar de aanhouder wint en omdat het op lange termijn de gezondheid van uw konijnen ten goede zal komen is het belangrijk niet te snel op te geven.

En vergeet niet vers hooi en water! Uw konijnen moeten te allen tijde een onbeperkte voorraad van beide hebben.

Supreme Selective 10 kg voeding voor oudere konijnen

Heeft u  volwassen konijnen die vier jaar of oud zijn? In dat geval kunt u beter overstappen op de Selective Rabbit Mature 4+. Deze konijnenvoeding biedt een dieet dat specifiek is afgestemd op de voedingsbehoeften van oudere konijnen die minder actief zijn en wordt gemengd met de beste kwaliteit Timothy Hay. Het bevat smakelijke kruiden die vol zitten met natuurlijke antioxidanten, om de eetlust op peil te houden en om uw oudere konijnen gelukkig en gezond te houden. Lees hier meer over Selective Rabbit Mature.

Supreme Selective 10 kg konijnenvoeding voor jonge konijntjes

Heeft u jonge konijnen in de leeftijd van 4-20 weken, of een zwangere / zogende voedster? Selective Rabbit Junior is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van jonge konijnen te ondersteunen en voor zwangere en zogende voedsters. Het bevat extra proteïne om de groei en ontwikkeling te ondersteunen. Supreme Selective Rabbit Junior is bovendien versterkt met een mix van aminozuren, vitamines en kruiden om een ​​natuurlijke bron van antioxidanten te bieden, en helpt konijnen een goede start in het leven te geven. Lees hier meer over Supreme Selective Rabbit Junior.

Supreme Selective Rabbit 10 kg konijnevoer voedingsadvies

Een typisch volwassen konijn met een gewicht van 2,5 kg, heeft ongeveer 60-70 g per dag Supreme Selective Rabbit voer nodig.

Supreme Selective Rabbit kan naar behoefte worden gevoerd, maar gewicht en welzijn moeten regelmatig worden gecontroleerd. Bewaar op een koele, droge plaats voor en na het openen. Vers hooi en water moeten altijd beschikbaar zijn.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Specificaties
Inhoud: 10 kg
Samenstelling: Alfalfa (luzerne), sojabonen, tarwekorrels, geraspte erwten, lijnzaad, bietenpulp, sojameel, sojaolie, monocalciumfosfaat, zout, calciumcarbonaat.
Analyse: Ruw eiwit 14,0%, Ruwe celstof 25,0%, Ruwe oliën en vetten 4,0%, Ruwe as 8,0%, Calcium 0,6%, Natrium 0,3%, Fosfor 0,4%, Vitamine A 15000 IE, Vitamine D3 1500 IE, ijzersulfaatmonohydraat 152 mg, calciumjodaat watervrij 1,5 mg, kopersulfaatpentahydraat 20 mg
Geschikt voor: Knaagdieren, Konijn
Supreme Selective Konijn 10 kg konijnenvoer
Reviews
10 / 10
(6)
10 / 10
Ronald 25 Augustus 2016

Supreme Selective Rabbit 10 kg is mijn favoriet. Dankzij de grote verpakking doe ik er wat langer mee dan met een kleinverpakking. De prijs is zeer goed, de levering is gratis en het voer is top! Konijnen blij en ik bij

10 / 10
Dennis 19 November 2015

Supreme Selective Rabbit is een zeer goede konijnenvoeder. Onze konijnen eten het geweldig goed en ze zien er prachtig uit. Daarnaast krijgen ze ook de Timothy hooi van supreme. De selective rabbit is zeker een aanrader voor moeilijke eters!

10 / 10
Daan 14 November 2015

Ik bestel de Supreme Selective Rabbit 10 kg altijd. Ik ben er zeer tevreden over, is goed voer.

10 / 10
Linda 14 September 2015

Supreme Selective Rabbit is het enige voer dat mijn konijnen goed eten. Ze hebben al heel veel andere soorten voer gehad, maar op de selective rabbit gaat het het beste tot nu toe.

10 / 10
Simone 06 September 2015

Ik heb eerst een klein zakje Supreme Selective Rabbit gekocht om het uit te proberen bij mijn konijnen. Het zijn hele kieskeurige eters wat konijnenvoer betreft, dus ik had zo mijn twijfels. Tot mijn verbazing vonden ze het selective rabbit voer heel lekker en waren de bakjes zo op! Ik bestel nu de ene keer de 10kg en de andere keer de 5 kg. Ook de levering was super ik had het voer de volgende dag al in huis.

10 / 10
Maaike 06 September 2015

Ik bestel Supreme Selective Rabbit 10 kg altijd bij DRD Knaagdierwinkel. Ik gebruik dit voer al jaren voor mijn konijnen en ze doen het er heel goed op. Ze eten het graag en ze zien er ook goed uit. Je kunt vaak aan de vacht van je konijn al zien als het voer dat je gebruikt niet juist is, maar dat is in al die jaren bij supreme selective rabbit niet gebeurd gelukkig. Ik was al erg tevreden over het konijnenvoer, maar ik ben net zo tevreden over de levering van DRD!

Combideals
+ Voerschep S
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »