Supreme Selective Cavia & Konijn Emmer
Selective Cavia & Konijn Emmer €13,95 €18,95

Selective Cavia & Konijn Emmer

€18,95 €13,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Supreme Selective Konijn & Cavia Emmer

Het vertrouwde Supreme brokje, maar dan in een handige voorraad emmer! Als de emmer leeg is kan deze eenvoudig gevuld worden met een 3 kg verpakking voer en zo als voedselvoorraad emmer gebruikt worden.

Supreme Selective Cavia Emmer

Supreme Selective is een complete, evenwichtige voeding voor cavia’s. met toevoeging van paardenbloem, venkel & brandnetel. Samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige ingrediënten, vormt het een complete en evenwichtige voeding in de vorm van een smakelijke brok. Met luzerne (alfalfa) als vezelbron en een vezelgehalte van 19%, biedt deze voeding het ideale vezelgehalte en vezelsoort in de juiste hoeveelheden, om de darmactiviteit te bevorderen en de natuurlijke gebitsslijtage te ondersteunen.

Supreme Selective Konijn Emmer

Supreme Selective Rabbit is een natuurlijk lekkere en gezonde konijnenvoeding! Volwassen konijnen hebben specifieke voedingsbehoeften. Supreme Selective Konijn is samengesteld uit 25% ruwe vezels en gebalanceerde calcium: fosfor verhouding, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw konijnen van de beste kwaliteit voeding voorzien zijn die het welzijn ondersteunen en de vitaliteit bevorderen. Daarom raden dierenartsen Supreme Selective aan.

Specificaties
Inhoud: 3 kg
Samenstelling: Zie omschrijving Supreme voeding
Analyse: Zie omschrijving Supreme voeding
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia, Konijn
Bijzonderheden: -
Supreme Selective Cavia & Konijn Emmer
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »