Trixie Snack Cups Denkspel 15 cm
Snack Cups Denkspel 15 cm €9,95

Snack Cups Denkspel 15 cm

€9,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Denkspel Snack Cups - 15 cm - Voor de Sluwe Knagers onder ons!

Heb je ooit het vermoeden gehad dat jouw knaagdier in het geheim een genie is? Wel, met de Snack Cups Denkspel kun je dat vermoeden nu bevestigen! Dit uitdagende spel is ontworpen om de geest van jouw pluizige bolletje te stimuleren en hem tegelijkertijd te belonen met zijn favoriete lekkernijen.

 Mentale Uitdaging: Dit denkspel biedt jouw knaagdier een mentale uitdaging, waardoor het zich actief bezighoudt en zijn denkvermogen verbetert.
Beloningsmogelijkheid: Met verschillende openingstechnieken kan je huisdier zijn beloningen verdienen, wat een leuke en stimulerende ervaring biedt.
Duurzaam Ontwerp: Gemaakt van onbehandeld hout en voorzien van rubberen voetjes, staat dit denkspel stevig op zijn plaats en kan het tegen een stootje.
 Inclusief Trainingshandleiding: Bij het spel wordt een trainingshandleiding geleverd, zodat je stapsgewijs kunt leren hoe je jouw knaagdier kunt trainen om het spel te gebruiken.

Een Veilige en Duurzame Uitdaging

Dit denkspel is gemaakt van onbehandeld hout, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je huisdier. Bovendien staan de rubberen voetjes garant voor stabiliteit, zelfs tijdens de meest intense knaagsessies.

Wordt een Expert met de Trainingshandleiding

Maar hoe krijg je jouw slimme knager zover om de uitdaging aan te gaan? Geen zorgen, we hebben een handige trainingshandleiding inbegrepen, zodat jij kunt ontdekken hoe je jouw harige vriend kunt trainen om een echte snackmeester te worden.

Specificaties
Materiaal: Hout
Afmetingen (ca): 15 × 6 x 4,5 cm
Diameter (ca): ø
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Snack Cups Denkspel 15 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »