Offline Shoppen

Offline Shoppen bij DRD Knaagdierwinkel!

fysiek winkelen bij drd knaagdierwinkelDat u bij ons eenvoudig en snel online kunt shoppen dat wist u natuurlijk al, maar dat u bij ons ook offline kunt shoppen was misschien minder bekend!

Ons magazijn telt ruim 500 m2 en is gevuld met ruim 2000 knaagdier artikelen. Alle producten die u online kunt bestellen zijn ook ter plaatse verkrijgbaar. Wilt u een artikel eerst bekijken en beoordelen of vindt u het prettiger om fysiek te winkelen dan bent u van harte welkom!

Bent u op zoek naar een glazen verblijf voor uw knaagdier, zoals een terrarium? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten en maten knaagdier terrariums op voorraad. Deze worden door hun breekbaarheid niet verzonden, maar kunnen wel worden afgehaald.

Afrekenen aan de kassa
Als u de gewenste artikelen heeft gevonden kunt u eenvoudig afrekenen aan de kassa. U kunt kiezen uit betaling per pin of contant afrekenen.

Zelfscan winkelen
Voor de wat meer futurische beleving is het ook mogelijk om zelfscan te winkelen. Download onze app en shop erop los! Alle artikelen zijn voorzien van een speciale code die kan worden ingescand.

1. Download de app "DRD Knaagdierwinkel" via de App store of Google Play
2. Scan het artikel dat u wilt kopen
3. Kies uw betaalmethode en reken af via de app

 

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »