Rots Hoek Water & Voerbak
Rots Hoek Water & Voerbak €16,95 €34,95

Rots Hoek Water & Voerbak

€34,95 €16,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Rots Hoek Water & Voerbak

Deze Rots Hoek Water & Voerbak heeft een mooie zware kwaliteit en is erg prettig in gebruik door de hoekvorm. De bak kan eenvoudig in een hoek worden neergezet. Ruimtebesparing is slechts één voordeel, bakjes die in een hoek staan zijn ook veel stabieler en kunnen niet zomaar omgeduwd worden.

Bespaard ruimte
Meer stabiliteit
De grote maat kan gebruikt worden als zandbak

De kleinere maten kunnen gebruikt worden als water en voerbak, maar de grote maat kan voor kleine knaagdieren ook heel leuk als zandbakje gebruikt worden. Natuurlijk zijn deze bakjes ook heel geschikt voor terrarium dieren.

Zware kwaliteit
Natuurlijke uitstraling
Geschikt als voerbakje of waterbakje

Gebruiken als voerbakje

Een voerbakje zorgt ervoor dat de dieren weten waar ze hun voer kunnen verwachten. De verzorger kan aan de inhoud van het voerbakje goed zien hoeveel de dieren hebben gegeten. Daarnaast blijft het voer hygiënisch schoon in een voerbakje. Kortom een voerbakje heeft vele voordelen! Plaats het voerbakje op een vaste plek in het verblijf en vul deze met de voor het dier geadviseerde hoeveelheid voer. 

Gebruiken als waterbakje

Een voerbakje kan ook gebruikt worden als waterbakje. Het is hierbij wel heel belangrijk om de hygiëne van het water goed te waarborgen. Water raakt sneller bevuilt in een waterbakje dan in een drinkfles. Vul het waterbakje met schoon water en vervang dit elke dag of vaker als dit bevuilt is.

Gebruiksaanwijzing als zandbak

Alleen de grote maten kunnen gebruikt worden als zandbak, de kleinere maten zijn meer geschikt als voerbak.

Vul de rotsbak met voldoende chinchillazand. Met voldoende bedoelen we een laag die dik genoeg is om lekker te badderen. Gebruik enkel chinchillazand als badzand. Andere soorten zand zijn minder of niet geschikt als badzand. Schelpenzand mag in geen geval gebruikt worden, omdat het te scherp is en de huid en de vacht van de de dieren kan beschadigen. 

*Kan oneffenheden vertonen.

Specificaties
Afmeting: Small 15 x 13 cm | Medium 19 x 17 cm | Large 28 x 25 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat
Bijzonderheden: Exclusief mos
Rots Hoek Water & Voerbak
Knaagdier pakketten
+ Gedroogd Mos
+ Supreme Badzand
Reviews
8 / 10
K 01 April 2021

Mooi formaat, niet te klein en niet te groot. Staat stevig. Mooie als voerbak voor onze hamster...

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »