Rodipet LaOla® Nagarium knaagdier verblijf
LaOla® Nagarium knaagdier verblijf €219,99 €229,95

LaOla® Nagarium knaagdier verblijf

€229,95 €219,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Rodipet LaOla® Nagarium knaagdier verblijf

Het Rodipet LaOla® Nagarium is een verblijf dat speciaal voor kleine knaagdieren is ontwikkeld. De LaOla® Nagarium is in een handomdraai in elkaar gezet en gemakkelijk schoon te maken dankzij de hoogwaardige afwerking. Het verblijf is zo ontworpen dat er geen aangrijpingspunten zijn voor scherpe tandjes. Er wordt niet aan de behuizing geknaagd. Het oppervlak is tweemaal gecoat met een UV-uithardende beschermende lak. Hierdoor is het verblijf afwasbaar en blijft hij hygiënisch. De bodem wordt bovendien beschermd door een kunststof afdekking.

Niet geschikt voor rellende Goudhamster dames!

Noch dwerghamsters, noch gerbils of mannelijke goudhamsters hebben ooit een aanknopingspunt gevonden om te knagen, daarom beschouwen we onze LaOla® Nagarium als een volledig veilig verblijf voor deze dieren. Houd er echter rekening mee dat vrouwelijke goudhamsters die graag willen uitbreken er herhaaldelijk in zijn geslaagd om door de gladde wanden (!) van deze nagarium te knagen. Om deze reden kunnen we de Nagarium niet aanbevelen voor het houden van vrouwelijke goudhamsters.

Origineel Werkhaus® connectorsysteem Plakken in plaats van lijmen of schroeven, werkt dat?

Het connectorsysteem blijft indruk maken, zo eenvoudig en simpel en toch erg effectief. Het achterliggende idee is even simpel als geniaal: de innovatieve en solide LaOla® Nagarium is gemaakt van op maat gemaakte losse onderdelen en rubberen ringen. Een slimme aansluittechniek die inspireert!

Het beproefde connectorsysteem heeft talloze prijzen gewonnen en sommige producten worden tentoongesteld in musea. Dankzij het auteursrechtelijk beschermde connectorsysteem wordt het verpakkings- en verzendvolume tot een minimum beperkt. De producten zijn net zo eenvoudig te monteren als te demonteren of op te bergen.

De vorm is fascinerend, het systeem is overtuigend ...

De houten panelen hebben een warme, egale en natuurlijke kleur aan de snijranden, wat met name de bijzondere vormgeving van deze nagarium onderstreept. Zo wordt het verblijf een mooi meubelstuk dat opgaat in de moderne woonarchitectuur van uw huis.

 

Prettige leefomgeving!

In verband met de verhoudingen en de thermiek van de kooi is een permanente luchtuitwisseling gegarandeerd. 

Schoonmaken van het Nagarium

Wij raden lauw water aan om de nagarium mee schoon te maken. Veeg daarna droog met een schone doek.

Milieuvriendelijke productie!

Gemaakt in Duitsland - met groene stroom. De productie in Bad Bodenteich in Nedersaksen werkt uitsluitend met groene stroom. Voor het materiaal wordt gebruik gemaakt van binnenlandse houten panelen in E0- en E1-kwaliteit, evenals gerecycled papier en papier uit duurzame bosbouw, de verven en wassen zijn volledig vrij van gifstoffen, verontreinigende stoffen en oplosmiddelen. Werkhaus werkt aan besparing van CO2 in zowel productie als transport. Dankzij een effectief productieproces heeft het een lage energiebehoefte. Elektriciteit wordt voor gemiddeld 20% van zijn eigen behoeften gedekt door zijn eigen fotovoltaïsche systeem, de rest van de behoeften wordt verkregen van "Greenpeace Energy" uit uitsluitend hernieuwbare energiebronnen.

Eenvoudige montage

De montage van de nagarium is snel en eenvoudig dankzij het plug-in systeem. Vanwege de grootte van de kooi raden we aan om deze met twee personen in elkaar te zetten. Je hebt alleen een kruiskopschroevendraaier nodig om de scharnierhulzen te bevestigen. 

Specificaties
Afmetingen: 100 x 50 x 50 cm | 120 x 50 x 50 cm
Tralie Afstand (ca): n.v.t.
Materiaal: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: Niet geschikt voor heftige knagers of knaaggrage Syrische Hamsters
Rodipet LaOla® Nagarium knaagdier verblijf
Knaagdier pakketten
Terrarium + Bodembedekking Pakket 120 Liter
Plus Hamsterscaping Basis Pakket Syrische Hamster/ Gerbil
Reviews
10 / 10
Laura 30 Augustus 2021

Heb zelf deze kooi al een paar maanden, en het bevalt super goed! Het is een mooi formaat, en je kunt goed je hamster zien als die aan het verkennen is. Verder makkelijk in elkaar te zetten en erg stevig. Weet wel dat het niet geschikt is voor syrische vrouwen hamstertjes, die hebben de neiging om erdoorheen te bijten. Maar ons mannetje is er super blij mee!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »