RELAX Knabbelhooi Strooisel 400 gram
RELAX Knabbelhooi Strooisel 400 gram €4,95

RELAX Knabbelhooi Strooisel 400 gram

€4,95
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

RELAX Knabbelhooi Strooisel voor knaagdieren!

Knabbelhooi met een kalmerende werking! De samenstelling van dit bijzondere knabbelhooi laat niets te wensen over: Kamillebloemen, lavendelbloemen, korenbloemen, frambozenbladeren, braambladbladeren, echinacea, peterseliestelen, katoen, mos, wilgenschors, hennepstrooisel. De bestanddelen zijn stuk voor stuk geselecteerd vanwege de bijzondere werking. Zo is kamille en lavendel rustgevend en helpt de wilgenschors bij het slijten van de tanden. Kortom veelzijdig knabbelhooi dat uw knagers helemaal tot rust zal brengen!

Het RELAX Knabbelhooi Strooisel kan afzonderlijk gegeven worden, maar is nog leuker om als toplaag strooisel te gebruiken. Dat wil zeggen om het over de bodembedekking rond te strooien om zo ook het natuurlijke foerageer gedrag van knaagdieren te bevorderen.

Een leuke variatie op het standaard knaagmateriaal. Met het knabbelhooi strooisel heeft uw knaagdier een gevarieerde knabbel mix!

Echinacea werd al door de Noord-Amerikaanse indianen gebruikt bij kiespijn en keelpijn, maar ook voor de behandeling van hondsdolheid en slangenbeten. Tegenwoordig wordt Echinacea vooral gebruikt ter verbetering van de weerstand en als antisepticum voor allerhande ontstekingen.

Specificaties
Inhoud: 400 gram
Samenstelling: Kamillebloemen, lavendelbloemen, korenbloemen, frambozenbladeren, braambladbladeren, echinacea, peterseliestelen, katoen, mos, wilgenbast, hennepstrooisel
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
RELAX Knabbelhooi Strooisel 400 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »