Regenwoud Bedding 8,8 Liter
Regenwoud Bedding 8,8 Liter €13,95 €14,95

Regenwoud Bedding 8,8 Liter

€14,95 €13,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Regenwoud Bedding 8,8 Liter

Het Exo Terra Rain Forest is een 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar, gemengd substraat voor reptielen gemaakt van duurzame Zeeden en Sphagnum mos. Het Regenwoud Terrarium Substraat is het ideale decoratieve substraat om een natuurlijk beplant terrarium in te richten voor vochtminnende reptielen, amfibieën en ongewervelden uit tropisch regenwoudgebied.

  • 100% Natuurlijke mengeling van Zeeden & Sphagnum mos
  • Ideaal voor het inrichten van een regenwoud terrarium
  • Regelt de luchtvochtigheid op een natuurlijke manier
  • Perfect voor vochtminnende reptielen, amfibieën en ongewervelden
  • Hittebehandeld en geurabsorberend
  • Ideaal substraat voor tropische planten

 

De hygroscopische eigenschappen van het substraat worden gemaximaliseerd door de toevoeging van sphagnum aan het mengsel. Geschikte niveaus van luchtvochtigheid helpen bij het vervellen en voorkomen van infecties van de luchtwegen. De unieke grootte en vorm van de schorsdeeltjes, in combinatie met het natuurlijke sphagnum mos, laat een regelmatige irrigatie van je planten toe en zorgt door een goede verluchting ook voor een gezonde wortelgroei. Exo Terra Rain Forest is hittebehandeld om bacteriële besmetting te verminderen.

Gebruiksaanwijzing Regenwoud Bedding 8,8 Liter

Leg een laag van 5-10 cm substraat op de bodem van het terrarium. Begiet of besproei het substraat naargelang de gewenste vochtigheidsgraad. Gebruik Exo Terra’s Hygrometer om de luchtvochtigheid te meten. Om de luchtvochtigheid te verhogen in goed geventileerde terraria of in terraria die een extra hoge luchtvochtigheid vereisen kan men een Exo Terra warmtemat onder het terrarium plaatsen. Verwijder dagelijks de vervuilde plekken, en vervang het volledige substraat wanneer nodig.

Specificaties
Materiaal: Zeeden en Sphagnum mos
Liter: 8,8 Liter
Gewicht: c.a. 1700 gram
Geschikt voor: Natuurlijke terrarium inrichting
Regenwoud Bedding 8,8 Liter
Reviews
8 / 10
(1)
8 / 10
Els 05 November 2019

Dit is echt fantastisch. Mooie fijne droge stukjes boomschors gemengd met stukjes droog spagnum mos. Het laat zich heel gemakkelijk in n bepaalde vorm creëeren..leuk om b.v. bospaadjes mee te maken. Dit is voor mij zeker n blijvertje en gaat in m'n basis pakket. Waarom dan 4 sterren i.p.v. 5? Omdat het wel een beetje prijzig is..al merk ik wel dat ik er maar weinig van nodig heb als ik het alleen ter decoratie gebruik..dus ik kan wel lang toe met een zak.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »