Knaagdierwinkel® Ratten Pakket Hygiënisch Schoon
Ratten Pakket Hygiënisch Schoon €39,15

Ratten Pakket Hygiënisch Schoon

€39,15
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

DRD Knaagdierwinkel® Ratten Pakket Hygiënisch Schoon

Dat klinkt toch als muziek in de oren? We delen deze tip graag met iedereen die ook graag een fris en schoon Ratten verblijf wil hebben. Het zal voor de Ratten liefhebbers geen geheim zijn dat de urine van Ratjes vrij sterk ruikt in vergelijking met sommige andere knaagdieren. Ratjes markeren hun territorium door kleine druppeltjes urine te laten vallen op de plekken die zij als hun eigen beschouwen... laat dan nou de hele kooi zijn.

Bodembedekking in de kooi is niet perse nodig. Ratten zijn intelligente dieren en je kunt ze vrij eenvoudig aanleren om hun behoefte op één door jouw gekozen plaats te doen. Ons advies is een rechthoekig toilet met Back 2 Nature als vulling. De rest van de kooi en de plateaus kunnen het beste bedenkt worden met een hennep mat.

De hennep mat is een fantastische uitvinding! Wij zijn fan! Omdat ratjes er vrolijk op los druppelen is de vocht absorberende eigenschap van de hennep mat onmisbaar. Je zult merken dat je ineens twee tot drie keer langer met een schone kooi voorruit kunt en veel minder vaak hoeft te verschonen. Hoe lang je met een mat kunt hangt af van de groepsgrootte. Geef de dieren wel nestmateriaal anders gaan ze er met de hennep mat vandaar om in hun huisje te stoppen. Ratjes slapen namelijk graag zacht en natuurlijk het liefst samen.

De kooireiniger mag niet ontbreken. Omdat je deze voor de Ratjes vaak nodig hebt, hebben we er eentje voor je gekozen die ecologisch verantwoord en op natuurlijke basis is. De reinigingskracht wordt er niet minder op, want deze reiniger doet zijn werk bijzonder goed en is veilig voor mens en dier.

De CSI Urine reiniger is echt een revolutionair (fantastisch) product. Al zullen natuurlijk alle fabrikanten hun producten fantastisch noemen, deze is het echt! De spray zorgt ervoor dat urine wordt geneutraliseerd dat betekend dat je de geur van urine niet meer ruikt. Deze wordt namelijk veroorzaakt door bacteriën. De SCI Spray pakt dankzij actieve enzymen de bacteriën aan en schakelt deze uit. Hierdoor kunnen ze niet meer stinken. 

Tot slot natuurlijk de Back 2 Nature. Deze bodembedekker wordt steeds vaker gebruikt als toiletvulling vanwege zijn krachtige absorptie. Urine wordt meteen opgezogen en ingesloten in de papieren korrel. Het gaat erg lang mee!

knaagdier pakket

Specificaties
Inhoud: 1 x Back 2 Nature Bodembedekking 10 L | 1 x Ecopets Krachtige Kooireiniger 750 ml | 1 x Hempflax Mini Hemp Soft Hennep Mat 50 x 120 cm | 1 x CSI Spray Urineverwijderaar 500 ml
Geschikt voor: Knaagdieren
Knaagdierwinkel® Ratten Pakket Hygiënisch Schoon
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »