Tuigjes voor Ratten

0
Het is voor Ratten gezond om af en toe naar buiten te gaan. Als het weer goed is (niet te koud en niet te warm) dan is het leuk om met uw Rat op stap te gaan. Het is wel belangrijk dat de uitstapjes veilig voor de Ratten zijn. Aan een tuigje kan uw Rat ni
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Ratten Tuigjes voor uw rat

Tuigjes voor uw Ratten bestelt u eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel!

Voor veilige en geschikte Ratten Tuigjes bent u bij ons aan het juiste adres! Het assortiment is niet uitgebreid, maar dat heeft een goede reden. Enkel geschikte en door ons goedgekeurde tuigjes worden aan het assortiment toegevoegd.

Het is voor Ratten gezond om af en toe naar buiten te gaan. Als het weer goed is (niet te koud en niet te warm) dan is het leuk om met uw Rat op stap te gaan. Het is wel belangrijk dat de uitstapjes veilig voor de Ratten zijn. Aan een tuigje kan uw Rat niet weglopen en heeft u altijd controle bij onverwachte situaties.

De soft tuigjes zijn erg zacht en diervriendelijk. Het riempje is elastisch waardoor het Ratje nooit een abrupte ruk kan krijgen.

Ratten moeten wel wennen aan een tuigje. Het is bij de meeste knaagdieren zeker niet zo dat ze het tuigje meteen accepteren en gezellig mee wandelen. Een wenperiode is belangrijk!

knaagdier, muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla, degoe

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »